המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:לא פגעת. ואתה צודק דנו בנושא הזה מספיק. אבל כן הפריע לי לראות שהם לא יחתימו מישהו באולמפיאדה רק כי אף אחד לא שם לב , יעני עושים דברים למען חזות בלבד.
שועל כתב:טוז'ה זה נראה שממש בנפשך הדבר. אתה באמת כל כך מחבב את ההנהלה עד כדי מלחמה על שמה הטוב?
זה פחות משנה מהי הסיבה לכך שהמועדון מתנהל בצורה כזו, מה שחשוב זה מבחן התוצאה.
מה שברור זה שעד היום הם לא הוכיחו לנו שהרצון שלהם להצלחת הקבוצה גורם להם לעשות צעדים יוצאי דופן. אם אחרי העונה הקטסטרופלית הזו, כשמכבי נראית כמו מועדון בדמדומי שקיעתו, הם לא יחתימו עוד שחקנים איכותיים לעמדות הפנים, זה אומר שהרצון שלהם בהצלחת הקבוצה מאוד מינורי, ותהא הסיבה אשר תהא.
jol9 כתב:toja27 כתב:לא פגעת. ואתה צודק דנו בנושא הזה מספיק. אבל כן הפריע לי לראות שהם לא יחתימו מישהו באולמפיאדה רק כי אף אחד לא שם לב , יעני עושים דברים למען חזות בלבד.
אבל ברור שחלק מהדברים הם למען החזות בלבד.
כך למשל רצים להחתים שלושה שחקנים עוד לפני שהעונה נגמרה, ולפני שיש מאמן, רק בשביל להראות
למנויים שהם רציניים.
אח"כ מיד רצים ומחתימים את סילי בשביל להראות שמנסים לבנות עומק.
אח"כ מחתימים את גאודלוק שניה אחרי שמגדל מחתימים את אמארה...
זה נראה שכל הבנייה של מכבי היא הרבה יותר למען חזות מאשר מקצועית.
toja27 כתב:שועל כתב:טוז'ה זה נראה שממש בנפשך הדבר. אתה באמת כל כך מחבב את ההנהלה עד כדי מלחמה על שמה הטוב?
זה פחות משנה מהי הסיבה לכך שהמועדון מתנהל בצורה כזו, מה שחשוב זה מבחן התוצאה.
מה שברור זה שעד היום הם לא הוכיחו לנו שהרצון שלהם להצלחת הקבוצה גורם להם לעשות צעדים יוצאי דופן. אם אחרי העונה הקטסטרופלית הזו, כשמכבי נראית כמו מועדון בדמדומי שקיעתו, הם לא יחתימו עוד שחקנים איכותיים לעמדות הפנים, זה אומר שהרצון שלהם בהצלחת הקבוצה מאוד מינורי, ותהא הסיבה אשר תהא.
כן זה מפריע לי , כי זה מרגיש לי שזאת לא האמת. מפריע לי לראות תגובות פעם אחר פעם שמתנגחות באנשים שלהרגשתי עושים את מיטב יכולתם.לא שאני רוצה להוציא אותם צדיקים וחפים מטעויות. אני אגב זה אצלי באופי כנראה, יצאתי גם " להגנתם" של חברי פורום שהרגשתי שלא נותנים להם יחס הוגן, לא פעם ולא פעמיים.
לפי מבחן התוצאה אנחנו אחד המועדונים המפוארים באירופה. אם אתה מדבר על השנה הזאת, גם השנה עושים מאמצים לבנות קבוצה ראויה. החתימו שלוש שחקנים ברמה גבוהה שאחד נפצע ונוצר חור באחת עמדות הגבוהים. אני דווקא שם לב למאמץ ולכוונה שלהם לבנות קבוצה טובה ובשבילי זה לא רק מבחן התוצאה.
toja27 כתב:זה לא עניין של אופטימי, זה פשוט שאלה של אמון. אורי(ואולי כמב אחרים) סבור שההנהלה זה הצגה אחת גדולה, הקבוצה לא ממש מעניינת אותם, הם נמצאים כאן נטו בשביל לעשות קופה או משהו בסגנון. אני משוכנע שהם רוצים בטובת הקבוצה. זה כל ההבדל בינינו והאמת שהוא תהומי.
jol9 כתב:toja27 כתב:לא פגעת. ואתה צודק דנו בנושא הזה מספיק. אבל כן הפריע לי לראות שהם לא יחתימו מישהו באולמפיאדה רק כי אף אחד לא שם לב , יעני עושים דברים למען חזות בלבד.
אבל ברור שחלק מהדברים הם למען החזות בלבד.
כך למשל רצים להחתים שלושה שחקנים עוד לפני שהעונה נגמרה, ולפני שיש מאמן, רק בשביל להראות
למנויים שהם רציניים.
אח"כ מיד רצים ומחתימים את סילי בשביל להראות שמנסים לבנות עומק.
אח"כ מחתימים את גאודלוק שניה אחרי שמגדל מחתימים את אמארה...
זה נראה שכל הבנייה של מכבי היא הרבה יותר למען חזות מאשר מקצועית.
Assaf M כתב:אולי יהיה לנו קאמבק מעניין- מכבי מנסה לעשות מהלך מעניין עם אייק אופוובו
Assaf M כתב:אולי יהיה לנו קאמבק מעניין- מכבי מנסה לעשות מהלך מעניין עם אייק אופוובו
my man כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גם זה קיצוני אפילו ביחס לעצמם! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
my man כתב:my man כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גם זה קיצוני אפילו ביחס לעצמם! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
טוב אחרי שצחקתי- עכשיו אני עצבני!
אם זה נכון..... יווווווווווו כמה אני עצבני עכשיו!!!!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים