ת'רד המלפלפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים

הודעהעל ידי toja27 » 15 אוגוסט 2016, 02:04

לא פגעת. ואתה צודק דנו בנושא הזה מספיק. אבל כן הפריע לי לראות שהם לא יחתימו מישהו באולמפיאדה רק כי אף אחד לא שם לב , יעני עושים דברים למען חזות בלבד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 15 אוגוסט 2016, 02:10

toja27 כתב:לא פגעת. ואתה צודק דנו בנושא הזה מספיק. אבל כן הפריע לי לראות שהם לא יחתימו מישהו באולמפיאדה רק כי אף אחד לא שם לב , יעני עושים דברים למען חזות בלבד.

אבל ברור שחלק מהדברים הם למען החזות בלבד.
כך למשל רצים להחתים שלושה שחקנים עוד לפני שהעונה נגמרה, ולפני שיש מאמן, רק בשביל להראות
למנויים שהם רציניים.
אח"כ מיד רצים ומחתימים את סילי בשביל להראות שמנסים לבנות עומק.
אח"כ מחתימים את גאודלוק שניה אחרי שמגדל מחתימים את אמארה...

זה נראה שכל הבנייה של מכבי היא הרבה יותר למען חזות מאשר מקצועית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 15 אוגוסט 2016, 02:17

שועל כתב:טוז'ה זה נראה שממש בנפשך הדבר. אתה באמת כל כך מחבב את ההנהלה עד כדי מלחמה על שמה הטוב?
זה פחות משנה מהי הסיבה לכך שהמועדון מתנהל בצורה כזו, מה שחשוב זה מבחן התוצאה.

מה שברור זה שעד היום הם לא הוכיחו לנו שהרצון שלהם להצלחת הקבוצה גורם להם לעשות צעדים יוצאי דופן. אם אחרי העונה הקטסטרופלית הזו, כשמכבי נראית כמו מועדון בדמדומי שקיעתו, הם לא יחתימו עוד שחקנים איכותיים לעמדות הפנים, זה אומר שהרצון שלהם בהצלחת הקבוצה מאוד מינורי, ותהא הסיבה אשר תהא.

כן זה מפריע לי , כי זה מרגיש לי שזאת לא האמת. מפריע לי לראות תגובות פעם אחר פעם שמתנגחות באנשים שלהרגשתי עושים את מיטב יכולתם.לא שאני רוצה להוציא אותם צדיקים וחפים מטעויות. אני אגב זה אצלי באופי כנראה, יצאתי גם " להגנתם" של חברי פורום שהרגשתי שלא נותנים להם יחס הוגן, לא פעם ולא פעמיים.
לפי מבחן התוצאה אנחנו אחד המועדונים המפוארים באירופה. אם אתה מדבר על השנה הזאת, גם השנה עושים מאמצים לבנות קבוצה ראויה. החתימו שלוש שחקנים ברמה גבוהה שאחד נפצע ונוצר חור באחת עמדות הגבוהים. אני דווקא שם לב למאמץ ולכוונה שלהם לבנות קבוצה טובה ובשבילי זה לא רק מבחן התוצאה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 15 אוגוסט 2016, 02:23

jol9 כתב:
toja27 כתב:לא פגעת. ואתה צודק דנו בנושא הזה מספיק. אבל כן הפריע לי לראות שהם לא יחתימו מישהו באולמפיאדה רק כי אף אחד לא שם לב , יעני עושים דברים למען חזות בלבד.

כך למשל רצים להחתים שלושה שחקנים עוד לפני שהעונה נגמרה, ולפני שיש מאמן, רק בשביל להראות
למנויים שהם רציניים.

אתה טוען שזה בשביל המנויים ואני טוען שהחתימו את השלישיה כדי לעשות מחטף ולעשות עסקה טובה שלט יכלו לעשות בקיץ. סילי הוא לא מוכר מנויים ולא נראה טוב כלפי חוץ, נטו החתמה מקצועית. גאדולוק הוחתם כי לא מצא קבוצה בנבא וזה היה התאריך הסף ללא קשר לאמרה. אפילו חבר הפורום מני הצליח לנבא את תאריך החתימה המדוייק של גאדולוק בדיוק מאותה סיבה. האנשים שם עושים מאמצים לבנות קבוצה ראויה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אוגוסט 2016, 02:30

הכל מתחיל ונגמר מבחינתי ביהירות. לא נכנס לנושא של מניעים. זה ספקלוטיבי מדי. מה שאני יודע בוודאות, זה שהם בטוחים שהם יודעים יותר טוב מכולם, והם יכולים לעשות מה שבא להם בלי שיהיו לכך השלכות אמיתיות.

אפשר להביא את גודס כמחליף של בלאט כי זה הדבר הג'נטלמני לעשות, אפשר לתת לאבי אבן לנהל את המשחק הכי חשוב של העונה שעברה למרות שיש לו אפס נסיון כמאמן ראשי, אפשר להביא מאמן חסר נסיון וכריזמה כמו טבק כדי להציל מועדון שנמצא בהתרסקות, אפשר לתת לבן של הבעלים לנהל את הקבוצה כראות עיניו, אפשר לתת לשחקן עבר בלי נסיון ניהולי ומקצועי להיות הGM בפועל והכי חשוב, אפשר "להמשיך לפעול לפי הדרך שלנו למרות שהיא נכשלה כישלון קולוסיאלי". אנחנו יודעים הכי טוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שועל » 15 אוגוסט 2016, 02:31

toja27 כתב:
שועל כתב:טוז'ה זה נראה שממש בנפשך הדבר. אתה באמת כל כך מחבב את ההנהלה עד כדי מלחמה על שמה הטוב?
זה פחות משנה מהי הסיבה לכך שהמועדון מתנהל בצורה כזו, מה שחשוב זה מבחן התוצאה.

מה שברור זה שעד היום הם לא הוכיחו לנו שהרצון שלהם להצלחת הקבוצה גורם להם לעשות צעדים יוצאי דופן. אם אחרי העונה הקטסטרופלית הזו, כשמכבי נראית כמו מועדון בדמדומי שקיעתו, הם לא יחתימו עוד שחקנים איכותיים לעמדות הפנים, זה אומר שהרצון שלהם בהצלחת הקבוצה מאוד מינורי, ותהא הסיבה אשר תהא.

כן זה מפריע לי , כי זה מרגיש לי שזאת לא האמת. מפריע לי לראות תגובות פעם אחר פעם שמתנגחות באנשים שלהרגשתי עושים את מיטב יכולתם.לא שאני רוצה להוציא אותם צדיקים וחפים מטעויות. אני אגב זה אצלי באופי כנראה, יצאתי גם " להגנתם" של חברי פורום שהרגשתי שלא נותנים להם יחס הוגן, לא פעם ולא פעמיים.
לפי מבחן התוצאה אנחנו אחד המועדונים המפוארים באירופה. אם אתה מדבר על השנה הזאת, גם השנה עושים מאמצים לבנות קבוצה ראויה. החתימו שלוש שחקנים ברמה גבוהה שאחד נפצע ונוצר חור באחת עמדות הגבוהים. אני דווקא שם לב למאמץ ולכוונה שלהם לבנות קבוצה טובה ובשבילי זה לא רק מבחן התוצאה.

מבחן התוצאה שלך מוזר בעיניי. מבחן התוצאה המובהק זה התנהלות חובבנית עונה אחרי עונה, וסביר להניח שגם בעונה הנוכחית יהיה מחסור חמור בעמדות הפנים. אנחנו לא צריכים להגיד תודה על 3 החתמות ראויות, זה מינימום, בלעדיהן אין למכבי מה לחפש ביורוליג.
ואני עדיין לא מבין מאיפה בא הלהט שלך להגן על ההנהלה הזו, וודאי אחרי עונות שנעשו בהם טעויות חמורות שדרדרו את המועדון למצב שהוא נמצא בו היום, מבחינה תדמיתית ומקצועית.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 15 אוגוסט 2016, 02:32

אוקיי. נחכה ונראה.
מקווה שאתה צודק טוז'ה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אוגוסט 2016, 06:43

toja27 כתב:זה לא עניין של אופטימי, זה פשוט שאלה של אמון. אורי(ואולי כמב אחרים) סבור שההנהלה זה הצגה אחת גדולה, הקבוצה לא ממש מעניינת אותם, הם נמצאים כאן נטו בשביל לעשות קופה או משהו בסגנון. אני משוכנע שהם רוצים בטובת הקבוצה. זה כל ההבדל בינינו והאמת שהוא תהומי.

מה זה רוצים בטובת הקבוצה? להשקיע כסף הרי הם לא מוכנים נכון? אתה חושב שהוספה של מנכ"ל נוסף היא "לטובת הקבוצה"? אתה חושב שזה שדני פדרמן מחתים שחקנים זה "לטובת הקבוצה"? אז כן, הם היו שמחים מאוד שתחת המגבלות ההזויות של תקציב מאוזן, הוצאות הנהלה של 60% מהתקציב ובנים של הבעלים שבונים את הסגל, "הקבוצה" גם תצליח אם לזה אתה מתכוון. אבל זה לא "טובת הקבוצה".
roy1000

הודעהעל ידי ספרדי » 15 אוגוסט 2016, 08:52

יש פה אוהד שהוא מרחף ואני בטוח שהוא נציג של ההנהלה אני רוצה להבין אתה רואה שאין בכלל גבוהים בקבוצה איך אתה אומר שהקבוצה בנויה נכון או שאתה תמים ומרחף או שאתה שתול של הנהלה בפורום.
ספרדי

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אוגוסט 2016, 10:02

jol9 כתב:

למנויים שהם רציניים.

סלח לי יוני אבל זה כבר ממש מגעיל
החתימו אותם כי עשו פה מחטף אדיר שאין שום סיכוי שבעולם שהיית עושה אותו בקיץ
עכשיו גם על זה מתלוננים? שסגרו עם שני שחקני על במהלך העונה?

במהלך של סילי אין שום דבר שיווקי, להיפך, וגאודלוק זה בגלל שפג החוזה שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Assaf M » 15 אוגוסט 2016, 12:19

אולי יהיה לנו קאמבק מעניין- מכבי מנסה לעשות מהלך מעניין עם אייק אופוובו
Assaf M

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 אוגוסט 2016, 12:22

Assaf M כתב:אולי יהיה לנו קאמבק מעניין- מכבי מנסה לעשות מהלך מעניין עם אייק אופוובו

להשאיר את אופייבו????? בושה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אוגוסט 2016, 12:22

Assaf M כתב:אולי יהיה לנו קאמבק מעניין- מכבי מנסה לעשות מהלך מעניין עם אייק אופוובו

תן לי לנחש - חוזה זמני. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
roy1000

הודעהעל ידי Mitelka » 15 אוגוסט 2016, 12:24

אוי נו באמת.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי my man » 15 אוגוסט 2016, 12:27

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם זה קיצוני אפילו ביחס לעצמם! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי arel123 » 15 אוגוסט 2016, 12:27

מקור ?
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי קובי » 15 אוגוסט 2016, 12:28

מה-זה מעניין... :shimonsleeping:
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי my man » 15 אוגוסט 2016, 12:29

my man כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם זה קיצוני אפילו ביחס לעצמם! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב אחרי שצחקתי- עכשיו אני עצבני!
אם זה נכון..... יווווווווווו כמה אני עצבני עכשיו!!!!!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אוגוסט 2016, 12:31

my man כתב:
my man כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב אחרי שצחקתי- עכשיו אני עצבני!
אם זה נכון..... יווווווווווו כמה אני עצבני עכשיו!!!!!

ברמה שאתה מסוגל לקרוא לאחד מהגולשים קוף?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 15 אוגוסט 2016, 12:32

:laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3

:crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים