מכביסט31 כתב:אצילי לא יהיה במכבי. סתם תחושת בטן (אכלתי אורז עם שעועית מקודם אז תתעלמו)..
איך האורז הגיע לשעועית?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט31 כתב:אצילי לא יהיה במכבי. סתם תחושת בטן (אכלתי אורז עם שעועית מקודם אז תתעלמו)..
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אצילי לא יהיה במכבי. סתם תחושת בטן (אכלתי אורז עם שעועית מקודם אז תתעלמו)..
איך האורז הגיע לשעועית?
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אצילי לא יהיה במכבי. סתם תחושת בטן (אכלתי אורז עם שעועית מקודם אז תתעלמו)..
איך האורז הגיע לשעועית?
אורז לבן, מעליו שעועית לבנה עם רוטב. חלום..
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אצילי לא יהיה במכבי. סתם תחושת בטן (אכלתי אורז עם שעועית מקודם אז תתעלמו)..
איך האורז הגיע לשעועית?
שתהיה לי בריא
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אצילי לא יהיה במכבי. סתם תחושת בטן (אכלתי אורז עם שעועית מקודם אז תתעלמו)..
איך האורז הגיע לשעועית?
שתהיה לי בריא
זה באמת טעים. נשבע
MTA2311 כתב:זוכרים שאחרי שבש לקחו אמרנו שלפחות עכשיו יהיה שינוי משמעותי בסגל? לא מאמין שעוד שבוע נפתחת העונה והסגל נשאר אותו דבר. איזה דיכאון.
MTA2311 כתב:אני עדיין חושב שיגיעו עוד לפחות שני שחקנים עד סגירת החלון.
my man כתב:MTA2311 כתב:אני עדיין חושב שיגיעו עוד לפחות שני שחקנים עד סגירת החלון.
גם בכדורגל את אופטימי ? מה נסגר?
Holiday_Armadillo כתב:בדיוק רציתי לכתוב ''אור, מפסידים היום נכון?''
Holiday_Armadillo כתב:אה ועוד שאלה חשובה - מי שואל את ב''ש איפה לארח את הדרבי התל אביבי? מה זה קשור אליהם בכלל?
איתי-שגב כתב:רגע, התרד הזה הוא רק של כדורגל מהארץ ? רק של מכבי ?.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים