המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:היה לי כלב שבשנתיים האחרונות בחייו (מת בגיל 15) היה עיוור באיזה 95% . ההתמודדות הייתה יותר קלה ממה שחשבנו מראש. לקחו לו כמה חודשים להתרגל, אבל אחריהם הוא היה אותו כלב כמעט. בהתחלה היה ממש פרנואיד, קפץ מכל מגע או כל פעם שמישהו זר התקרב אליו, אבל כשהתרגל חזר להיות רגוע והסתדר ממש יפה בסביבה (לא נתקע בדברים וכאלה) . כולל לעלות מדרגות וטיולים בחוץ במקומות שלא הכיר. הוטרינר שלו הסביר שחוש הריח והשמיעה התחדדו מאוד.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:היה לי כלב שבשנתיים האחרונות בחייו (מת בגיל 15) היה עיוור באיזה 95% . ההתמודדות הייתה יותר קלה ממה שחשבנו מראש. לקחו לו כמה חודשים להתרגל, אבל אחריהם הוא היה אותו כלב כמעט. בהתחלה היה ממש פרנואיד, קפץ מכל מגע או כל פעם שמישהו זר התקרב אליו, אבל כשהתרגל חזר להיות רגוע והסתדר ממש יפה בסביבה (לא נתקע בדברים וכאלה) . כולל לעלות מדרגות וטיולים בחוץ במקומות שלא הכיר. הוטרינר שלו הסביר שחוש הריח והשמיעה התחדדו מאוד.
כן, נראה שהיא מסתדרת הרבה יותר טוב ממה שחשבנו. היא עוד נתקעת בדברים אבל מצליחה להתמצא בסדר. מקווה שתמשיך להשתפר.
ליאב- היא בורדר קולית.
MTA2311 כתב:לא נחשב הרבה..
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא נחשב הרבה..
יש גזעים שמחזיקים יותר ויש כאלה שפחות
נראה לי שלאסי חיה עד 17-18, אני יודעת שזה המון לבורדר קולי והם בדרך כלל חיים בין 10 ל-14 והממוצע זה 12
החציל האצטקי כתב:הודעה רצינית![]()
הכלבה האהובה שלנו עברה אירוע מוחי ואיבדה את הראיה. למישהו יצא פעם להיתקל בחברים שגידלו או לגדל בעצמו כלב עיוור?
אנחנו לא ממש יודעים איך להתמודד עם זה עדיין.
LIAV10 כתב:למישהו יש בדיחת שואה אבל איכותית ממש?
Holiday_Armadillo כתב:השיא של הפורום זה 118 איש מחוברים בו-זמנית, אבל הייתי אומרת ש-60 ומשהו כששום דבר רציני לא קרה זה גם מספר לא רע בכלל, תמשיכו ככה![]()
אתם רואים? לא רע פה, הדיקטטורה עובדת ומיטיבה עם אזרחיה
my man כתב:LIAV10 כתב:למישהו יש בדיחת שואה אבל איכותית ממש?
יוו היית בא שבוע שעבר הייתי זוכר מה שסיפרו בשבת...
אני תמיד שוכח...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:LIAV10 כתב:למישהו יש בדיחת שואה אבל איכותית ממש?
אני תמיד שוכח...
זה מה שאתם עושים בשבת? אכן שבת קודש
my man כתב:LIAV10 כתב:למישהו יש בדיחת שואה אבל איכותית ממש?
אני תמיד שוכח...
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:LIAV10 כתב:למישהו יש בדיחת שואה אבל איכותית ממש?
אני תמיד שוכח...
זה מה שאתם עושים בשבת? אכן שבת קודש
אה לספר בדיחות זה רק ביום חול? *סמיילי אלן*
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־10 אורחים