המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A_P_18 כתב:יצא לי לראות כמה משחקים ביו טיוב של ראד במדי ניזני ורב הזמן הוא בכלל משחק בעמדה 3 , גם בגנה הוא בכלל לא שומר על הגבוה של הקבוצה היריבה הוא שומר על עמדה 3 וכמעט לא נמצא בתוך הבצע , בפעמים היחידות שהיה חילוף והוא קיבל גבוה מתחת לסל זה הסתיים בנקודות או בעבירה .
LIAV10 כתב:מקווה שארז יצליח לרסן אותו, הבית זונות מניז׳ני לא יעבוד פה.
מבאס שהוא נמוך מדי (200 ס״מ) ולא יכול לחסום.
A_P_18 כתב:יצא לי לראות כמה משחקים ביו טיוב של ראד במדי ניזני ורב הזמן הוא בכלל משחק בעמדה 3 , גם בגנה הוא בכלל לא שומר על הגבוה של הקבוצה היריבה הוא שומר על עמדה 3 וכמעט לא נמצא בתוך הבצע , בפעמים היחידות שהיה חילוף והוא קיבל גבוה מתחת לסל זה הסתיים בנקודות או בעבירה .
jay כתב:VTB 202
EUROCUP 205
הזייה
עריכה:
פה הוא נראה לי 202.5 כזה
https://twitter.com/BC_NN/status/647848830206132224
ראד סיכם לעונה עם אופציה לאחת נוספת במכבי
פרסום ראשון: שני הצדדים צפויים לחתום על עסקה שתכלול אפשרות יציאה גם לשחקן וגם למועדון בתום העונה. הפורוורד ישתכר כ-850 אלף דולר לכל התקופה
אחדשיודע כתב:פיק:ראד סיכם לעונה עם אופציה לאחת נוספת במכבי
פרסום ראשון: שני הצדדים צפויים לחתום על עסקה שתכלול אפשרות יציאה גם לשחקן וגם למועדון בתום העונה. הפורוורד ישתכר כ-850 אלף דולר לכל התקופה
מקווה מאוד שידעו להחתים גבוה (עם דגש על גבוה) הגנתי טוב, אחרת צפויים לחגוג לנו בצבע.
Chen כתב:אחדשיודע כתב:פיק:ראד סיכם לעונה עם אופציה לאחת נוספת במכבי
מקווה מאוד שידעו להחתים גבוה (עם דגש על גבוה) הגנתי טוב, אחרת צפויים לחגוג לנו בצבע.
ורנאדו. שחקן הגנה קטלני. חופשי, לא יקר, ניסיון בליגה, ניסיון ביורוליג, שיחק עם אלכסנדר, יכול לשחק קצת גם 4.
לא מבין איך עדיין הוא לא מועמד. אולי עכשיו יעלה..
maccabix כתב:Chen כתב:אחדשיודע כתב:פיק:ראד סיכם לעונה עם אופציה לאחת נוספת במכבי
ורנאדו. שחקן הגנה קטלני. חופשי, לא יקר, ניסיון בליגה, ניסיון ביורוליג, שיחק עם אלכסנדר, יכול לשחק קצת גם 4.
לא מבין איך עדיין הוא לא מועמד. אולי עכשיו יעלה..
אופציה לא רעה , תקח את היכולות בעירבון מוגבל הוא שיחק בססארי
Holiday_Armadillo כתב:jay כתב:VTB 202
EUROCUP 205
הזייה
עריכה:
פה הוא נראה לי 202.5 כזה
https://twitter.com/BC_NN/status/647848830206132224
הוא לא נראה ביסרטון יותר גבוה מטיוס
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים