איתי-שגב כתב:מיום ליום מתחזקת לי התחושה שהוא שתול של ההנהלה.
מיום ליום מתחזקת לי התחושה שהוא קורא פה ומנסה להטריף אתכם
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:מיום ליום מתחזקת לי התחושה שהוא שתול של ההנהלה.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:מיום ליום מתחזקת לי התחושה שהוא שתול של ההנהלה.
מיום ליום מתחזקת לי התחושה שהוא קורא פה ומנסה להטריף אתכם
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:הזוי.. יובל ברק אומר שהשחקן נבא שכנראה יבוא זה תומאס רובינסון אם לא ימצא שום הצעה מהנבא.
מי זה יובל ברק?
מסתבר אחד שיש לו קבוצה של אוהדים בפייסבוק וגם ממה ששמעתי הוא היה במסיבת עיתונאים (ושאל שאלה) של ה12 שחקני יורוליג.
הוא אמין או טרול?
SlavaCa כתב:אם רובינסון חותם פה זאת קבוצת פיינל פור, ואם הקבוצה תכשל זה יהיה על ארז, כי להתאים שחקנים מוכשרים אחד לשני זה עבודה של מאמן
Blondjam כתב:SlavaCa כתב:אם רובינסון חותם פה זאת קבוצת פיינל פור, ואם הקבוצה תכשל זה יהיה על ארז, כי להתאים שחקנים מוכשרים אחד לשני זה עבודה של מאמן
רובינסון מועמד מוביל.הבעיה היא שהוא מאמין שימצא קבוצת נבא וזו הבעיה כרגע איתו.ייתכן שמכבי הציבה לו דדליין עד תאריך מסוים אבל אינני בטוח. מה שבטוח שמכבי מאוד רוצה ומדברת איתו.הלוואי שזה יקרה כי לדעתי הוא החתיכה החסרה והמושלמת לפאזל
שחף1 כתב:מה התלהבתם כל כך מרובינסון. הוא לא חוסם ויגיע לפה עם אגו של בחירה 4 בדראפט. זה לא השחקן שמתאים לצרכים שלנו
שחף1 כתב:מה התלהבתם כל כך מרובינסון. הוא לא חוסם ויגיע לפה עם אגו של בחירה 4 בדראפט. זה לא השחקן שמתאים לצרכים שלנו
שחף1 כתב:אני לא נוטה להתלהב רק ממספרים ושמות. יש גם עניין של אגו והתאמה לקבוצה. קחו את השחקן שחציל דיבר עליו, כריס ג׳ונסון. סבן פוטר אתלט עם ניתור וחוסם טוב ואחד שלא יתבייש לעלות מהספסל. לדעתי מתאים יותר
שחף1 כתב:אני לא נוטה להתלהב רק ממספרים ושמות. יש גם עניין של אגו והתאמה לקבוצה. קחו את השחקן שחציל דיבר עליו, כריס ג׳ונסון. סבן פוטר אתלט עם ניתור וחוסם טוב ואחד שלא יתבייש לעלות מהספסל. לדעתי מתאים יותר
argof כתב:בוא נגיד שאם הפשרה על ראד (וזו פשרה), נעשתה כדי לשייר יותר כסף ל-5 הנוסף, זו מחשבה נכונה.
פורוורדים מכל המינים והסוגים - סווינגמנים, 3.5, 4 ורבע - יש למכביר.
גבוהים משמעותיים, בעיקר הגנתיים, חוסמים ואתלטיים - עדין חסר.
Holiday_Armadillo כתב:דווקא החתמה של ראד גם יכולה להתפרש כזה שהתוכנית של מכבי להוציא 600+- על שני שחקנים הולכת בכיוון הנכון