MaccabiTA כתב:פלפל ממולא זה אח אבל הפלפל מילא את תפקידו ברגע שהגיע לצלחת, משם הוא יכול לפנות את עצמו לפח
אגב, מה עמדת הציבור לגבי עלי גפן ממולאים? (והאם יש רומנים שחולקים את הpassion שלי לסרמלי?)
לא לא לא לא לא לא לא
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:פלפל ממולא זה אח אבל הפלפל מילא את תפקידו ברגע שהגיע לצלחת, משם הוא יכול לפנות את עצמו לפח
אגב, מה עמדת הציבור לגבי עלי גפן ממולאים? (והאם יש רומנים שחולקים את הpassion שלי לסרמלי?)
LIAV10 כתב:כל דבר עם אורז ובקר טחון בפנים טעים.
חוץ מקישוא.
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:פלפל ממולא זה אח אבל הפלפל מילא את תפקידו ברגע שהגיע לצלחת, משם הוא יכול לפנות את עצמו לפח
לא לא לא לא לא לא לא
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:פלפל ממולא זה אח אבל הפלפל מילא את תפקידו ברגע שהגיע לצלחת, משם הוא יכול לפנות את עצמו לפח
לא לא לא לא לא לא לא
מעדיפה שק חלילים ממולא?
MTA2311 כתב:שונא עלי גפן. זה מסוג הדברים שתמיד רציתי לאהוב אבל אני לא מצליח.
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:פלפל ממולא זה אח אבל הפלפל מילא את תפקידו ברגע שהגיע לצלחת, משם הוא יכול לפנות את עצמו לפח
לא לא לא לא לא לא לא
מעדיפה שק חלילים ממולא?
אומרים חמת חלילים
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:שונא עלי גפן. זה מסוג הדברים שתמיד רציתי לאהוב אבל אני לא מצליח.
הייתי באותו סטטוס ואז יום כיפור אחד בצבא שינה את זה בשבילי
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:פלפל ממולא זה אח אבל הפלפל מילא את תפקידו ברגע שהגיע לצלחת, משם הוא יכול לפנות את עצמו לפח
לא לא לא לא לא לא לא
מעדיפה שק חלילים ממולא?
אומרים חמת חלילים
פאק.. איזה מטומטם יצאתי
פדיחה רצינית
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:פלפל ממולא זה אח אבל הפלפל מילא את תפקידו ברגע שהגיע לצלחת, משם הוא יכול לפנות את עצמו לפח
לא לא לא לא לא לא לא
מעדיפה שק חלילים ממולא?
אומרים חמת חלילים
פאק.. איזה מטומטם יצאתי
פדיחה רצינית
Holiday_Armadillo כתב:לא נורא, קורה
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא נורא, קורה
לא לא, יש טעויות שקורות אבל זו באמת רמה אחרת
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא נורא, קורה
לא לא, יש טעויות שקורות אבל זו באמת רמה אחרת
הייתי מתאבד במקומך. זאת לא טעות שיש ממנה דרך חזרה.
LIAV10 כתב:אפרופו שק, ידעתם שמסתובבים בינינו נחותים שקוראים לשק קמח ״אבו יויו״?
Holiday_Armadillo כתב:תקשיבו, הרבה זמן לא הייתה הודעה חשובה בממיר של יס כמו שיש עכשיו
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:תקשיבו, הרבה זמן לא הייתה הודעה חשובה בממיר של יס כמו שיש עכשיו
את רוצה לשתף את כל הכיתה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־8 אורחים