Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:תקשיבו, הרבה זמן לא הייתה הודעה חשובה בממיר של יס כמו שיש עכשיו
את רוצה לשתף את כל הכיתה?
לא, מי שיש לו יס יראה
לי יש DSTV
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:תקשיבו, הרבה זמן לא הייתה הודעה חשובה בממיר של יס כמו שיש עכשיו
לא, מי שיש לו יס יראה
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:תקשיבו, הרבה זמן לא הייתה הודעה חשובה בממיר של יס כמו שיש עכשיו
לא, מי שיש לו יס יראה
לי יש DSTV
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:תקשיבו, הרבה זמן לא הייתה הודעה חשובה בממיר של יס כמו שיש עכשיו
לא, מי שיש לו יס יראה
לי יש DSTV
לא, מי שיש לו יס יראה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:תקשיבו, הרבה זמן לא הייתה הודעה חשובה בממיר של יס כמו שיש עכשיו
לא, מי שיש לו יס יראה
אני לא בבית אבללל
MaccabiTA כתב:נכון שכשהיית ילדה חשבת שיש אנשים בתוך קופסה שהולכים לישון כשאת מכבה אותה? אז יש כזה רק שהאנשים לא קטנים
לא, מי שיש לו יס יראה
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:תקשיבו, הרבה זמן לא הייתה הודעה חשובה בממיר של יס כמו שיש עכשיו
לא, מי שיש לו יס יראה
ילדה קקה.. זה כנראה לא כזה חשוב
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
LIAV10 כתב:אורי, הבטחת לי את הבדיחת שואה הכי טובה באירופה, מה איתה?
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:אורי, הבטחת לי את הבדיחת שואה הכי טובה באירופה, מה איתה?
היא על הרכבת, עוד מעט מגיעה
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:אורי, הבטחת לי את הבדיחת שואה הכי טובה באירופה, מה איתה?
היא על הרכבת, עוד מעט מגיעה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים