MTA2311 כתב:בעיקר שמח שאין מסע שיווקי לארצות הברית.
אין דרגן בנדר, אין את מי לשווק.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:בעיקר שמח שאין מסע שיווקי לארצות הברית.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:בעיקר שמח שאין מסע שיווקי לארצות הברית.
אין דרגן בנדר, אין את מי לשווק.
MaccabiTA כתב:מעניין מתי מכבי תגלה את השוק הסיני ותצא למסע שיווקי שם
איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:מעניין מתי מכבי תגלה את השוק הסיני ותצא למסע שיווקי שם
אם אתה צוחק אז לדעתי השוק הזה עם פוטנציאל גדול.. הסינים בכיף קונים כל דבר מפגר שמוכרים להם.
מכביסט31 כתב:לא בא לי שמכבי תפתח את העונה. אפשר לקרוא לזה סוג של דיכאון כן..
toja27 כתב:מכביסט31 כתב:לא בא לי שמכבי תפתח את העונה. אפשר לקרוא לזה סוג של דיכאון כן..
באמת ? עד כדי כך אתה חושש. מוזר, אני כבר ממש רוצה שהעונה תתחיל. נראה מה יש לנו ביד, נהנה מחווית יורוליג.
מכביסט31 כתב:toja27 כתב:מכביסט31 כתב:לא בא לי שמכבי תפתח את העונה. אפשר לקרוא לזה סוג של דיכאון כן..
באמת ? עד כדי כך אתה חושש. מוזר, אני כבר ממש רוצה שהעונה תתחיל. נראה מה יש לנו ביד, נהנה מחווית יורוליג.
אני עדיין סוחב בענק את הפציעות שהעונה האחרונה הותירה בי. עכשיו צריך לחבר שוב קבוצה לא פשוטה בכלל שחסרים לה כמה חלקים חשובים בקו הקידמי. אין לי כח לזה..
jol9 כתב:מכביסט31 כתב:toja27 כתב:מכביסט31 כתב:לא בא לי שמכבי תפתח את העונה. אפשר לקרוא לזה סוג של דיכאון כן..
אני עדיין סוחב בענק את הפציעות שהעונה האחרונה הותירה בי. עכשיו צריך לחבר שוב קבוצה לא פשוטה בכלל שחסרים לה כמה חלקים חשובים בקו הקידמי. אין לי כח לזה..
אני קצת מסכים איתך.
מאוד לא סומך על מה שקורה שם.
עוד 4 ימים מתחילים האימונים, ובינתיים במשחקים הפנימיים שגב יהיה ה-5 הפותח של אחד הצדדים
ופניני יהיה ה-4 הפותח של אחד הצדדים...
זה לא עסק.
yanay21 כתב:זה שגיא פניני עדיין משחק זה פשע מלחמה. אפילו יניב גרין ידע מתי לפרוש
yanay21 כתב:זה שגיא פניני עדיין משחק זה פשע מלחמה. אפילו יניב גרין ידע מתי לפרוש
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:זה שגיא פניני עדיין משחק זה פשע מלחמה. אפילו יניב גרין ידע מתי לפרוש
יניב גרין פרש אחרי שהגופה של הנין שלו התקררה
איתי-שגב כתב:#דברים_שמכבי_עושה_במקום_להחתים_סנטר
מקובי כתב:איתי-שגב כתב:#דברים_שמכבי_עושה_במקום_להחתים_סנטר
אז בואו לא נתעסק בשום דבר אחר עד שיהיה סנטר.. (שיש סיכוי שזה יהיה רק עוד חודש-חודשיים...)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים