המירוץ לנשיאות ארה״ב

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המירוץ לנשיאות ארה״ב

הודעהעל ידי felix_r » 30 יולי 2016, 15:06

shayD כתב:טראמפ יהיה נשיא מעולה לארה״ב ונשיא גרוע לעולם .

אם אני אמריקאי אני מצביע טראמפ כי נשבר לי שהאומה שלי משחקת אותה מאמא תרזה ומפקירה אותי כאזרח. ( במידה ואני לא היספני או אפרו-אמריקאי ).

אני ממש לא חושב שטראמפ יהיה רע עבור אפרו-אמריקאים והיספנים. ההפך!

אם יגביל את הכניסה של מהגרים בלתי חוקיים, זה ישאיר יותר מקומות עבודה עבור האפרו-אמריקאים וההיספניים שכבר נמצאים בארה"ב.

היום לאנשים הפשוטים (ללא השכלה גבוהה) קשה מאוד למצוא מקום עבודה, כי המעסיקים מעדיפים לקחת מהגרים בלתי חוקיים (אפשר לשלם להם פחות ולחסוך בתנאים הסוציאליים). זה גורם לשכבות מסוימות באכלוסיה להתקיים מדמי אבטלה ותלושי מזון, ולהתדרדר לפשע. זה גם גורם למדינה הוצאות ענק על רווחה. במקום שהאנשים יעבדו, וישלמו מיסים לקופת המדינה, הם יושבים בבית וחיים על חשבון המדינה... יותר מזה, לא רק שהאזרחים המובטלים האלה לא משלמים מיסים, גם המהגרים הבלתי-חוקיים לא משלמים מיסים, כי בעלי עסקים מעסיקים אותם בניגוד לחוק, ולא מדווחים עליהם.

אז תחושב בעצמך האם טראמפ יהיה טוב או רע לאפרו-אמריקאים ולהיספניים (החוקיים).

לגבי העולם. גם שם אני ממש לא בטוח, שטראמפ יהיה רע. תחת ממשל אובמה ארה"ב התערבה בכל מקום בעולם, וב 99% מהמקרים התערבותה הייתה הרסנית ומזיקה.

תראה מה ההתערבות האמריקאית עשתה בסוריה, באוקראינה, בלוב, במצרים וכו'. כמעט בכל מקום, בו התערבה ארה"ב, יש מלחמת אזרחים, עשרות עד מאות אלפי הרוגים. מיליוני פליטים. תראה איך ההתערבות המטומטמת של אובמה בעולם גרמה למיליוני פליטים מוסלמים למלא את אירופה! באשמת מי לדעתך בריטניה פרשה מהאיחוד האירופי? בזכות ארה"ב. בריטניה לא רצתה שכל הפליטים המוסלמים (שארה"ב שלחה לאירופה) יכנסו באופן חופשי למדינה, אז היא פרשה מהאיחוד... אז כפי שאתה יכול לראות, דווקא אם טראמפ יחליט להתערב פחות בעולם, זה יכול להיות לטובה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי shayD » 03 אוגוסט 2016, 11:20

https://www.youtube.com/watch?v=az6wof3iyIw

טראמפ 'מסלק' תינוק בוכה מאחד הנאומים שלו.

אני לא יודע אם הוא ציניקן גדול או אדיוט ענק.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי yanay21 » 18 אוגוסט 2016, 00:09

הבחירות הכי טובות אבר, קל. הייתי חייב לציין.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי shayD » 18 אוגוסט 2016, 00:29

רצות ספקולציות בארה״ב שטראמפ קיבל רגליים קרות והוא דופק לעצמו את הבחירות בכוונה.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי yanay21 » 18 אוגוסט 2016, 00:30

shayD כתב:רצות ספקולציות בארה״ב שטראמפ קיבל רגליים קרות והוא דופק לעצמו את הבחירות בכוונה.

מה שמייקל מור כתב?
ממה שהבנתי, זה לא סתם רגליים קרות. הוא אשכרה לא רצה את זה מלכתחילה, זה לא שהוא התחרט. אם כן, זה הורג מצחוק, בטח אם הוא זוכה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי shayD » 18 אוגוסט 2016, 00:38

yanay21 כתב:
shayD כתב:רצות ספקולציות בארה״ב שטראמפ קיבל רגליים קרות והוא דופק לעצמו את הבחירות בכוונה.

מה שמייקל מור כתב?
ממה שהבנתי, זה לא סתם רגליים קרות. הוא אשכרה לא רצה את זה מלכתחילה, זה לא שהוא התחרט. אם כן, זה הורג מצחוק, בטח אם הוא זוכה.

אף פעם איל הון ברמה של טראמפ לא התמודד לנשיאות במדינה מתוקנת כמו ארה״ב.

מבחינת עסקים, זה גרוע בשבילו.

מצד שני, לאנשים כאלה הכסף כבר לא ככ משנה ולהיות נשיא ארה״ב זה כבוד ברמות היסטוריות.

בשורה התחתונה - אני חושב שגם טראמפ מבין שהוא לא יהיה הנשיא ומחפש דרך מכובדת החוצה.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוגוסט 2016, 00:40

תנו עידכון למי שלא בפרטים
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוגוסט 2016, 00:42

yanay21 כתב:

מה שמייקל מור כתב?

למה שנאמין למשהו שמייקל מור כתב על טראמפ, הבן אדם שמייצג את כל מה שרע בעולם מבחינתו?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 18 אוגוסט 2016, 00:43

jol9 כתב:תנו עידכון למי שלא בפרטים

לא יודע אם אני ושי קראנו את אותו הדבר, אבל בגדול, מסתובבות כתבות שאומרות(וזה לא כזה מפתיע) שאו שטראמפ מנסה לשרוף את עצמו מראש, או שלחילופין, הוא מלכתחילה לא חשב שבכלל יהיה לו סיכוי, ועשה את זה בשביל הבאז התקשורתי.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 18 אוגוסט 2016, 00:44

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

מה שמייקל מור כתב?

למה שנאמין למשהו שמייקל מור כתב על טראמפ, הבן אדם שמייצג את כל מה שרע בעולם מבחינתו?

אין ספק שזה מקור מפוקפק, אבל כשאתה מסתכל על טראמפ, זה הרבה מעבר לפרובוקציה ופופוליזם מוגזמים. הרי אם הוא היה מתנהג רק טיפה יותר נורמלי, טיפה, הוא היה משייט לנשיאות. הוא מתכסח עם הורים שכולים, זה חסר תקדים, לא משנה מאיזה צד קיצוני של המפה הפוליטית. והוא אפילו לא ימני, זה נראה כאילו הוא בא בשביל הכיף, אבל רק הכיף שלו
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי shayD » 18 אוגוסט 2016, 00:45

http://m.huffpost.com/us/entry/11545026
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוגוסט 2016, 00:49

yanay21 כתב:

לא יודע אם אני ושי קראנו את אותו הדבר, אבל בגדול, מסתובבות כתבות שאומרות(וזה לא כזה מפתיע) שאו שטראמפ מנסה לשרוף את עצמו מראש, או שלחילופין, הוא מלכתחילה לא חשב שבכלל יהיה לו סיכוי, ועשה את זה בשביל הבאז התקשורתי.

נשמע יותר מדי קונספרטיבי
מצד שני מדובר בבן אדם די משוגע
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי shayD » 18 אוגוסט 2016, 00:51

נכון או לא נכון , זה מרתק.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי yanay21 » 18 אוגוסט 2016, 00:51

rc4991 כתב:
yanay21 כתב:

נשמע יותר מדי קונספרטיבי

כל עוד אין הוכחות, זה קונספרטיבי, אתה צודק. אבל בוא נצא מנקודת הנחה שזה נכון, ונסתכל על כל הקמפיין שלו. ככה זה נראה. יש הבדל בין קיצוני, לא פוליטיקאי, לא מאורגן, פופוליסט, לבין בנאדם שאשכרה נראה כאילו הוא מנסה להיכשל. נגיד ברני סנדרס בא למשימת התאבדות, והלך לו מדהים, אבל הוא ידע למה הוא נכנס, וכשהיה סיכוי, הוא באמת ניסה. טראמפ לא באמת מנסה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוגוסט 2016, 00:56

אני בעיקר חושב שמדובר באדם שלא מקבל מספיק קרדיט. הוא הרבה פחות משוגע, והרבה יותר חכם ומוכשר מהתדמית שלו בתקשורת האמריקאית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוגוסט 2016, 00:58

מממ תודה.
זה בערך כמו לקרוא מאמר של בן כספית על ביבי...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוגוסט 2016, 00:59

yanay21 כתב:
rc4991 כתב:
yanay21 כתב:

נשמע יותר מדי קונספרטיבי

כל עוד אין הוכחות, זה קונספרטיבי, אתה צודק. אבל בוא נצא מנקודת הנחה שזה נכון, ונסתכל על כל הקמפיין שלו. ככה זה נראה. יש הבדל בין קיצוני, לא פוליטיקאי, לא מאורגן, פופוליסט, לבין בנאדם שאשכרה נראה כאילו הוא מנסה להיכשל. נגיד ברני סנדרס בא למשימת התאבדות, והלך לו מדהים, אבל הוא ידע למה הוא נכנס, וכשהיה סיכוי, הוא באמת ניסה. טראמפ לא באמת מנסה.

ואולי הכל אסטרטגיה של "בוא נהיה ויראלים" ואנשים יאהבו אותי מזה?
לא יודע כבר מה הוא
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 18 אוגוסט 2016, 01:00

MTA2311 כתב:אני בעיקר חושב שמדובר באדם שלא מקבל מספיק קרדיט. הוא הרבה פחות משוגע, והרבה יותר חכם ומוכשר מהתדמית שלו בתקשורת האמריקאית.

זה בדיוק מה שמעורר תהיה. כי אני בטוח שהוא מספיק חכם להבין מה מפעיל הציבור האמריקאי(הוא מדבר בדיוק על הפחדים שלהם), אבל הוא תמיד מגיע לחצי הדרך ועושה רוורס. במקום להתמקד בשחיתות של הילארי, באימיילים, באי האמינות, בעובדה שהיא מקושרת לוול סטריט מפה ועד להודעה חדשה, הוא בוחר לחפף ולהתכסח עם הורים שכולים והממסד הרפובליקני. זה היה יכול להיות, בלי הגזמה, ניצחון מוחץ שלו.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 18 אוגוסט 2016, 01:01

rc4991 כתב:
yanay21 כתב:
rc4991 כתב:
yanay21 כתב:

נשמע יותר מדי קונספרטיבי

ואולי הכל אסטרטגיה של "בוא נהיה ויראלים" ואנשים יאהבו אותי מזה?
לא יודע כבר מה הוא

ההגזמה שלו, ברמה מסויימת, היא נכונה. אנחנו אוהבים ויראליות, אוהבים פופוליזם, אוהבים מועמדים שלא מתנצלים על כלום. אבל כדי לנצל את זה כמו שצריך, צריך לדעת מתי לעצור. והוא לא עושה את זה. וזה באמת יותר פשוט ממה שזה נראה. אני חושב שנדע על הקמפיין הזה מה שצריך לדעת רק אחרי הרבה מאוד שנים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוגוסט 2016, 01:06

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:אני בעיקר חושב שמדובר באדם שלא מקבל מספיק קרדיט. הוא הרבה פחות משוגע, והרבה יותר חכם ומוכשר מהתדמית שלו בתקשורת האמריקאית.

זה בדיוק מה שמעורר תהיה. כי אני בטוח שהוא מספיק חכם להבין מה מפעיל הציבור האמריקאי(הוא מדבר בדיוק על הפחדים שלהם), אבל הוא תמיד מגיע לחצי הדרך ועושה רוורס. במקום להתמקד בשחיתות של הילארי, באימיילים, באי האמינות, בעובדה שהיא מקושרת לוול סטריט מפה ועד להודעה חדשה, הוא בוחר לחפף ולהתכסח עם הורים שכולים והממסד הרפובליקני. זה היה יכול להיות, בלי הגזמה, ניצחון מוחץ שלו.

מסכים איתך. גם אני חושב שיש פה משהו שאנחנו לא יודעים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים