המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
משה כתב:שאראס? סמל? אל תצחיקו אותי. הבן אדם הוא באמת אחד הרכזים הכי טובים שהיו פה, אבל איך אפשר לקרוא לשחקן שהיה פה כולה שנתיים "סמל"?
משה כתב:שמואל אז עשו אליו סרט, אפשר לחשוב. הרכז הכי גדול ששיחק פה מקצועית יכול להיות, אם כי ממש לא בלי תחרות. למשל אני אם היו נותנים לי להרכיב את החמישיה הכי חזקה הייתי בוחר את אריאל מקדולנד (לדעתי לא היו לו חסרונות בעמדת הרכז, רכז מושלם).
איתי-שגב כתב:סמל זה נחמד והכול, אבל לא כשהוא מגיע בגיל כזה, אחרי היסטורית פציעות שלא מביישת אף אחד וכשהוא שותה 2 מליון דולר.
איתי-שגב כתב:סמל זה נחמד והכול, אבל לא כשהוא מגיע בגיל כזה, אחרי היסטורית פציעות שלא מביישת אף אחד וכשהוא שותה 2 מליון דולר.
toja27 כתב:סמית בעיקר הוא דמות של שחקן יציב, אופי נוח , אולאראונד פלייר שנשאר במועדון שנים בתקופה שכמעט וכל זר שמציעים לו 200k יותר בורח למקום אחר . בתקופה שכמעט הכל זה כסף הוא בחר להישאר גם כשהיה בשיאו, וגם אם הוא עצמו נהנה מהמקום ומקבל תגמול לא רע.בגלל זה הוא גם סמל למחוייבות ולנאמנות. מה שהיה חסר לנו כאן בשנים האחרונות . מצטער על כל הקטעים שתופסים מקום, אבל הרגשתי שזה נחוץ.
Thorin כתב:זה מה שאמרו בשנה שעברה עם ההחתמות של רוצס'טי ופארמר.
בפועל ראינו שלא משנה כמה כישרון יש בהתקפה, קבוצה שלא שומרת לא יכולה להצליח.
גם כשיש לך תותחים התקפיים זה יום אסל יום באסל.
אם הסלים לא מגיעים מחטיפות ומהגנה נוקשה, אי אפשר לבנות על קליעה מ-3.
כל החודש האחרון אני אומר פה שתהיה שנה קשה ואנשים אומרים לי שאני פסימי ושההנהלה "בנתה קבוצה מצוינת".
אם סילי באמת מתגלה כגנבה(בעיקר הגנתית) וביחד עם גאודלוק, ווימס, סמית' ב-4 שיהיה כשיר וסנטר מחליף שיתברר כבינגו- יכול להיות שיש לנו פה משהו מעניין.
אבל נכון לרגע זה חמישייה של מקל,גאודלוק,ווימס, ראד וציבראס לפי דעתי תוביל אותנו לאבדון.
אין דבר כזה תקלעו 120, אנחנו נקלע 130.
rc4991 כתב:אז אני מבין שכשאתם מדברים על הסמל הסטנדרטים שלכם שונים וקשורים בעיקר לאופי
אם זה באמת כך מבחינתי זה בסדר כי באמת יש לו אחלה אופי, רק שבעיני זה לא נחשב לסמל בדיוק כמו שאוחיון לא יהיה
שועל כתב:rc4991 כתב:אז אני מבין שכשאתם מדברים על הסמל הסטנדרטים שלכם שונים וקשורים בעיקר לאופי
אם זה באמת כך מבחינתי זה בסדר כי באמת יש לו אחלה אופי, רק שבעיני זה לא נחשב לסמל בדיוק כמו שאוחיון לא יהיה
בסמית היה שילוב לא נפוץ של יכולת התקפית, הגנתית, חכמת משחק, ווינריות, אופי ונשמה, הוא היה שחקן מאוד יציב בכל האלמנטים הללו וזה לא דבר של מה בכך.
זה נכון שהוא לא היה בטופ באלמנט או שניים בהתקפה, אבל הוא ידע לעשות הכל ואין הרבה שחקנים באירופה שאפשר להגיד עליהם את זה. אני לא מבין למה כשזה מגיע לסמית הדרישות שלך כל כך גבוהות, אתה מוזמן לתת דוגמאות של שחקנים נוספים בעמדתו שיודעים לעשות הכל ברמה גבוהה (אפילו לווימס שנחשב בזמנו ל3 הטוב באירופה יש חיסרון של יציבות בקליעה ל3), אם ישנם כאלה הם בNBA.