ת'רד המלפלפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים

הודעהעל ידי toja27 » 18 אוגוסט 2016, 01:25

סמית בעיקר הוא דמות של שחקן יציב, אופי נוח , אולאראונד פלייר שנשאר במועדון שנים בתקופה שכמעט וכל זר שמציעים לו 200k יותר בורח למקום אחר . בתקופה שכמעט הכל זה כסף הוא בחר להישאר גם כשהיה בשיאו, וגם אם הוא עצמו נהנה מהמקום ומקבל תגמול לא רע.בגלל זה הוא גם סמל למחוייבות ולנאמנות. מה שהיה חסר לנו כאן בשנים האחרונות . מצטער על כל הקטעים שתופסים מקום, אבל הרגשתי שזה נחוץ.

סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי משה » 18 אוגוסט 2016, 01:26

שאראס? סמל? אל תצחיקו אותי. הבן אדם הוא באמת אחד הרכזים הכי טובים שהיו פה, אבל איך אפשר לקרוא לשחקן שהיה פה כולה שנתיים "סמל"?
לגביי דווין אני לגמרי מסכים שהוא אחד המיוחדים שהיו פה. יכול מאוד להיות שמבחינת יכולות משחק הוא לא נמצא בטופ 10, אבל האישיות ואורך הזמן שהוא נמצא כאן לדעתי משייכים אותו לשם.
נערך לאחרונה על ידי משה בתאריך 18 אוגוסט 2016, 01:30, נערך פעם אחת בסך הכל.
משה

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 אוגוסט 2016, 01:29

משה כתב:שאראס? סמל? אל תצחיקו אותי. הבן אדם הוא באמת אחד הרכזים הכי טובים שהיו פה, אבל איך אפשר לקרוא לשחקן שהיה פה כולה שנתיים "סמל"?

עשו עליו סרט שהוקרן מול היכל מלא. זה אומר הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוגוסט 2016, 01:29

טוז'ה, הלינקים שהבאת נהדרים. כל מילה מיותרת... :D

משה, שאראס לא הספיק להיות סמל, אבל הוא אחד השחקנים הגדולים בתולדות המועדון (הרכז הכי גדול
בלי תחרות).
על זה דיברנו - שחקנים גדולים וסמלים, לא בהכרח גם וגם.
גם האפמן מקוטלג בנישה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 18 אוגוסט 2016, 01:33

שמואל אז עשו אליו סרט, אפשר לחשוב. הרכז הכי גדול ששיחק פה מקצועית יכול להיות, אם כי ממש לא בלי תחרות. למשל אני אם היו נותנים לי להרכיב את החמישיה הכי חזקה הייתי בוחר את אריאל מקדולנד (לדעתי לא היו לו חסרונות בעמדת הרכז, רכז מושלם).
משה

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוגוסט 2016, 02:03

משה כתב:שמואל אז עשו אליו סרט, אפשר לחשוב. הרכז הכי גדול ששיחק פה מקצועית יכול להיות, אם כי ממש לא בלי תחרות. למשל אני אם היו נותנים לי להרכיב את החמישיה הכי חזקה הייתי בוחר את אריאל מקדולנד (לדעתי לא היו לו חסרונות בעמדת הרכז, רכז מושלם).

הרכז הכי גדול ששיחק במכבי לטעמי. עם תחרות או בלי, זה לא משנה.
זכה בכל התארים בשנתיים שהיה כאן, הוביל את אחת הקבוצות הגדולות בתולדות הכדורסל האירופאי,
שהיתה קבוצה בדמותו, הווינר האולטימטיבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 18 אוגוסט 2016, 07:24

מקדונלד היה נפלא, אבל שאראס הוא גדול הרכזים ששיחק אי פעם במכבי, ללא עוררין, ואחד הווינרים הגדולים שיש.
er79

הודעהעל ידי בן82 » 18 אוגוסט 2016, 07:43

אז הדיון פה הוא מה הופך שחקן גדול לסמל, ובכלל מה זה סמל בהקשר של מועדון ספורט. וזה דיון מעניין למדי כי יש מלא דוגמאות לשחקנים דומיננטיים מאוד בקבוצות שלהם, שמשחקים שם כבר שנים, אבל רוב האוהדים לא היו מגדירים אותם כסמל. לכן מספר שנים באותה קבוצה הוא לאו דווקא מדד.
אני חושב שבהקשר שלנו, מה שהקהל של מכבי הכי אוהב לראות זה מלחמה ואכפתיות. שחקנים שמסתובבים על קשת השלוש ומחכים בפינה לשלשה תמיד חטפו פה, ע"ע הלפרין שהוא שחקן בית אבל חתיכת רכרוכי. בכלל, סמלים בעיני זה מונח ששייך לתקופה אחרת, לשנים עברו. היום חוזים הם הרבה יותר קצרים, יש יותר כסף ולכן שחקנים עוברים יותר קבוצות. כששחקן משחק היום בקבוצה שלוש שנים זה נדיר, ובזמן הזה גם אם הוא משאיר חותם מקצועי, זה פשוט לא מספיק כדי להפוך ל"סמל", כזה שאוהדים אוהבים ומרגישים שהוא הפנים של המועדון.

בעיני, מהשחקנים של התקופה היחסית אחרונה, בלו הוא הכי סמל. כי הוא תמיד הביא למגרש את מה שכל אוהד רוצה לראות - קשיחות, ווינריות, bad ass, קלאץ' ומוסר עבודה.
סמל אישי של המשתמש
בן82

הודעהעל ידי איתי-שגב » 18 אוגוסט 2016, 08:26

סמל זה נחמד והכול, אבל לא כשהוא מגיע בגיל כזה, אחרי היסטורית פציעות שלא מביישת אף אחד וכשהוא שותה 2 מליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי בן82 » 18 אוגוסט 2016, 09:07

איתי-שגב כתב:סמל זה נחמד והכול, אבל לא כשהוא מגיע בגיל כזה, אחרי היסטורית פציעות שלא מביישת אף אחד וכשהוא שותה 2 מליון דולר.

בסדר, גם זה סמל: $$$

:laugh1
סמל אישי של המשתמש
בן82

הודעהעל ידי toja27 » 18 אוגוסט 2016, 09:11

איתי-שגב כתב:סמל זה נחמד והכול, אבל לא כשהוא מגיע בגיל כזה, אחרי היסטורית פציעות שלא מביישת אף אחד וכשהוא שותה 2 מליון דולר.

זה השכר שאתה מקבל על מחוייבות, נתינה ונאמנות. בסוף תמיד קוצרים את הפירות. והאמת יש בזה צדק.
בשורה תחתונה, מכבי אוטוטו מסיימת לבנות את הסגל, סמית כאן ומכבי הצליחה להכיל את המשכורת שלו וסביר להניח שתקבל ממנו תרומה יפה גם השנה, בתור שחקן וטרן במועדון ויודע לשחק כדורסל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 18 אוגוסט 2016, 09:39

תודה טוז'ה, אבל זה הרשים אותי יותר מכולם

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי מני » 18 אוגוסט 2016, 10:26

נשאר רק למצוא סנטר מחליף

הסכום:350-400 אלף
יכולות: אתלט,ריבאונדר, חוסם ,הגנה.
עדיפות: גוף רחב

קדימה שמות מועמדים:........
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי שועל » 18 אוגוסט 2016, 11:02

מכבי תספוג לא מעט נקודות בעונה הבאה, היא תצטרך לקלוע יותר ממה שהיא תספוג ואני מסופק אם אפשר להסתפק רק בווימס וגאודלוק בהיבט הזה.
למכבי יש בעיות הגנתיות בעמדות 2 4 ו5, בזמן שאין לה קילר הגנתי באף עמדה (יש שיאמרו יוגי, אבל הוא משחק רק בצד אחד של המגרש).
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוגוסט 2016, 11:29

toja27 כתב:סמית בעיקר הוא דמות של שחקן יציב, אופי נוח , אולאראונד פלייר שנשאר במועדון שנים בתקופה שכמעט וכל זר שמציעים לו 200k יותר בורח למקום אחר . בתקופה שכמעט הכל זה כסף הוא בחר להישאר גם כשהיה בשיאו, וגם אם הוא עצמו נהנה מהמקום ומקבל תגמול לא רע.בגלל זה הוא גם סמל למחוייבות ולנאמנות. מה שהיה חסר לנו כאן בשנים האחרונות . מצטער על כל הקטעים שתופסים מקום, אבל הרגשתי שזה נחוץ.

1. הוא רחוק מאוד מלהיות אול אראונד פלייר
2. הפעם היחידה שהוא ויתר על כסף היתה בקיץ שעבר וגם אז הוא קיבל חוזה לשלוש שנים (בשכר מכובד מאוד), שזה משהו שהוא לא קיבל מקבוצות אחרות ושבדיעבד יצא לו יותר משתלם בגלל הפציעה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Thorin » 18 אוגוסט 2016, 11:31

זה מה שאמרו בשנה שעברה עם ההחתמות של רוצס'טי ופארמר.
בפועל ראינו שלא משנה כמה כישרון יש בהתקפה, קבוצה שלא שומרת לא יכולה להצליח.
גם כשיש לך תותחים התקפיים זה יום אסל יום באסל.
אם הסלים לא מגיעים מחטיפות ומהגנה נוקשה, אי אפשר לבנות על קליעה מ-3.

כל החודש האחרון אני אומר פה שתהיה שנה קשה ואנשים אומרים לי שאני פסימי ושההנהלה "בנתה קבוצה מצוינת".
אם סילי באמת מתגלה כגנבה(בעיקר הגנתית) וביחד עם גאודלוק, ווימס, סמית' ב-4 שיהיה כשיר וסנטר מחליף שיתברר כבינגו- יכול להיות שיש לנו פה משהו מעניין.
אבל נכון לרגע זה חמישייה של מקל,גאודלוק,ווימס, ראד וציבראס לפי דעתי תוביל אותנו לאבדון.
אין דבר כזה תקלעו 120, אנחנו נקלע 130.
Thorin

הודעהעל ידי שועל » 18 אוגוסט 2016, 11:34

Thorin כתב:זה מה שאמרו בשנה שעברה עם ההחתמות של רוצס'טי ופארמר.
בפועל ראינו שלא משנה כמה כישרון יש בהתקפה, קבוצה שלא שומרת לא יכולה להצליח.
גם כשיש לך תותחים התקפיים זה יום אסל יום באסל.
אם הסלים לא מגיעים מחטיפות ומהגנה נוקשה, אי אפשר לבנות על קליעה מ-3.

כל החודש האחרון אני אומר פה שתהיה שנה קשה ואנשים אומרים לי שאני פסימי ושההנהלה "בנתה קבוצה מצוינת".
אם סילי באמת מתגלה כגנבה(בעיקר הגנתית) וביחד עם גאודלוק, ווימס, סמית' ב-4 שיהיה כשיר וסנטר מחליף שיתברר כבינגו- יכול להיות שיש לנו פה משהו מעניין.
אבל נכון לרגע זה חמישייה של מקל,גאודלוק,ווימס, ראד וציבראס לפי דעתי תוביל אותנו לאבדון.
אין דבר כזה תקלעו 120, אנחנו נקלע 130.

סילי לא גנבה הגנתית, הוא שומר בינוני ומטה
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוגוסט 2016, 11:38

אז אני מבין שכשאתם מדברים על הסמל הסטנדרטים שלכם שונים וקשורים בעיקר לאופי
אם זה באמת כך מבחינתי זה בסדר כי באמת יש לו אחלה אופי, רק שבעיני זה לא נחשב לסמל בדיוק כמו שאוחיון לא יהיה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 18 אוגוסט 2016, 11:45

rc4991 כתב:אז אני מבין שכשאתם מדברים על הסמל הסטנדרטים שלכם שונים וקשורים בעיקר לאופי
אם זה באמת כך מבחינתי זה בסדר כי באמת יש לו אחלה אופי, רק שבעיני זה לא נחשב לסמל בדיוק כמו שאוחיון לא יהיה

בסמית היה שילוב לא נפוץ של יכולת התקפית, הגנתית, חכמת משחק, ווינריות, אופי ונשמה, הוא היה שחקן מאוד יציב בכל האלמנטים הללו וזה לא דבר של מה בכך.
זה נכון שהוא לא היה בטופ באלמנט או שניים בהתקפה, אבל הוא ידע לעשות הכל ואין הרבה שחקנים באירופה שאפשר להגיד עליהם את זה. אני לא מבין למה כשזה מגיע לסמית הדרישות שלך כל כך גבוהות, אתה מוזמן לתת דוגמאות של שחקנים נוספים בעמדתו שיודעים לעשות הכל ברמה גבוהה (אפילו לווימס שנחשב בזמנו ל3 הטוב באירופה יש חיסרון של יציבות בקליעה ל3), אם ישנם כאלה הם בNBA.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוגוסט 2016, 12:07

שועל כתב:
rc4991 כתב:אז אני מבין שכשאתם מדברים על הסמל הסטנדרטים שלכם שונים וקשורים בעיקר לאופי

בסמית היה שילוב לא נפוץ של יכולת התקפית, הגנתית, חכמת משחק, ווינריות, אופי ונשמה, הוא היה שחקן מאוד יציב בכל האלמנטים הללו וזה לא דבר של מה בכך.
זה נכון שהוא לא היה בטופ באלמנט או שניים בהתקפה, אבל הוא ידע לעשות הכל ואין הרבה שחקנים באירופה שאפשר להגיד עליהם את זה. אני לא מבין למה כשזה מגיע לסמית הדרישות שלך כל כך גבוהות, אתה מוזמן לתת דוגמאות של שחקנים נוספים בעמדתו שיודעים לעשות הכל ברמה גבוהה (אפילו לווימס שנחשב בזמנו ל3 הטוב באירופה יש חיסרון של יציבות בקליעה ל3), אם ישנם כאלה הם בNBA.

אתם לגמרי נסחפים עם הסופרלטיבים עליו, הוא רול פלייר (כינור שלישי) עם אופי טוב, לא משהו מיוחד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Tom1313 ו־18 אורחים