פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ראד סיכם במכבי

18 אוגוסט 2016, 04:55

שזה מוזר כי אומרים שהוא פירק את ראד לחתיכות (צפיתי אבל אני לא זוכר).

אני מאוד חושש מההחתמה הזו. נשארו למכבי 2 החתמות לסיים סגל שסוף סוף יעשה לנו כבוד (גם בלי להגיע לשום דבר), ונראה לי שהתחילו את הסוף בהחתמה לא טובה.

כל הנושא של האתלטיות לא רלוונטי, כי רואים בעין בלתי מזוינת שהבנאדם השמין בטירוף. יכול להיות שהוא עדיין בסדר, אבל זה בטוח לא יהיה אותו דבר.

18 אוגוסט 2016, 07:22

A_P_18 כתב:
er79 כתב:די, נו, לפחות 9 שחקנים מהרשימה שלך משאירים לראד אבק בעיניים, על מה אתה מדבר? מה כבר עשית מראד?

הוא לא התכוון שראד טוב מהשחקנים ברשימה הוא רק הראה דוגמאות למאצ'פים עם שחקנים שמכבי הולכת לפגוש שלפי דעתו ראד יכול להתמודד בהגנה ובהתקפה .

גם זה לא נכון, אני בספק רב אם הוא לוקח במאצ'אפ את מרבית השחקנים מרשימה זו. מדובר בשחקן בינוני להחריד ש"כיכב" ביורוקאפ. מקווה שמכבי לפחות תחתים סנטר מחליף ראוי ושמילר יפתיע ויחזור כמה שיותר מהר למגרשים.

18 אוגוסט 2016, 08:16

חתם.............
http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=54 ... ELFLg.dpbs

18 אוגוסט 2016, 08:17

חתם רשמית לשנה פלוס אופציה
שיהיה בהצלחה

18 אוגוסט 2016, 08:19

שמואל ישן. עוד לא פתח ת'רד

18 אוגוסט 2016, 08:41

יאללה שיהיה בהצלחה...
לא יודע אם הסגל הזה יתחבר(אני חושב שזה יהיה נס אם כן- אבל כידוע אני מאמין בניסים.. )
אני כן מצפה להמון היילייטס - לפחות שהמוות יצטלם טוב...

שיהיה לנו בהצלחה

18 אוגוסט 2016, 08:47

שיהיה בהצלחה תותח. תביא את הכישרון שלך ואת הלב והאנרגיות בהיכל ירימו אותך לשמיים.

יאללה עוד סנטר ואנחנו מוכנים להתניע את המנועים. השנה זאת שנת ה yellow tide לפי לוח השנה של המאיה

:thumbup

18 אוגוסט 2016, 08:48

לא יודיע
בתמונות הוא לא נראה שמן, רק הראש שלו תפח מאוד .

18 אוגוסט 2016, 08:59

האיש לא השמין, לפחות ממה שנראה הוא העלה מסה בצורה חיובית( יוכל לשים גוף על פורוורדים ועדיין אתלט די מרשים, בטח ביחס לרנדל הנגר

18 אוגוסט 2016, 09:03

אנטוניו כתב:לא יודיע
בתמונות הוא לא נראה שמן, רק הראש שלו תפח מאוד .

השמין , פשוט הכל התרכז בראש.
סתם צוחק כמובן.

Re: ויקטור ראד חתם במכבי

18 אוגוסט 2016, 09:23

אגב, זה סרטון ה welcome של מכבי לויקטור ראד . עשו עבודה טובה האמת.

18 אוגוסט 2016, 09:26

החתמה רעה, עמדה 4 רעה מאוד
שיהיה לו בהצלחה

18 אוגוסט 2016, 09:28

אהבתי ששמו מהלכים נגד ירושלים.

18 אוגוסט 2016, 11:15

המון סימני שאלה.
שיהיה בהצלחה.

18 אוגוסט 2016, 11:30

אם לוקחים בחשבון ששנה שעברה הייתה השנה הראשונה שלו מחוץ לארהב , אז אני דווקא אופטמי לגביו...אבל הרבה תלוי באיך ארז ידע להוציא ממנו את מה שהוא רוצה .
בהתחשב במה שיש כרגע בשוק זו החתמה טובה.

18 אוגוסט 2016, 11:33

החתמה טובה יחסית , במחיר שלו הוא אופציה טובה גם אם לא מושלמת ומזכיר את מילר בסגנון , אף אחד לא יודע באמת מי מהם יותר טוב ומתאים לסגל , בכל אופן אם היו אומרים לי שווימס מילר גאודלוק וצירבס יהיו במכבי לפני כמה חודשים הייתי בטוח שהבן אדם על סמים , לדעתי מכבי גם הגיבה בצורה נהדרת על פציעת צילר.

18 אוגוסט 2016, 11:33

כמו שכתבתם כבר, החתמה עם הרבה סימיני שאלה. מצד שני, לא צריך להסחף..זו ממש לא החתמה גרועה בעייני. בכסף הזה זו אפילו התחמה לא רעה בכלל. ראד שחקן מוכשר מאוד, בחלט פוטנציאל להיות 4 יורוליג טוב לדעתי.

הבעיה שלי איתו הוא שאין לו שום דבר שהוא עושה מצויין, אלא הרבה דברים שהוא עושה בסדר גמור, וזה לא משהו שאתה רוצה משחקן שיציטרך להיות רול פלייר. לכן, המפתח להצלחה שלו זה לדעתי זה אחד משניים: או שיעשה קפיצת מדרגה כללית וישדרג את היכולות שלו כדי להפוך לשחקן יורוליג מוביל, או שיתמקד באלמנט אחד במשחק שלו (קליעה נניח) ויהפוך לספשילסט בעניין...סטייל דיויד בלו.

18 אוגוסט 2016, 11:55

מקאדו 3 כתב:החתמה טובה יחסית , במחיר שלו הוא אופציה טובה גם אם לא מושלמת ומזכיר את מילר בסגנון , אף אחד לא יודע באמת מי מהם יותר טוב ומתאים לסגל , בכל אופן אם היו אומרים לי שווימס מילר גאודלוק וצירבס יהיו במכבי לפני כמה חודשים הייתי בטוח שהבן אדם על סמים , לדעתי מכבי גם הגיבה בצורה נהדרת על פציעת צילר.

חד משמעית. ממש יצאו מעורם בקיץ הזה.
אפשר לפרגן.

ועדיין לדרוש פורוורד/סנטר נוסף, למה בלעדיו שוחטים לנו ת'צבע :D

18 אוגוסט 2016, 12:02

ממש לא מה שהיינו צריכים. שיהיה בהצלחה.

18 אוגוסט 2016, 12:03

MTA2311 כתב:ממש לא מה שהיינו צריכים. שיהיה בהצלחה.

מה אתה חושב שהיינו צריכים?
תפרק לי את זה בבקשה.

אם יש לך שמות מה טוב.
פרסם תגובה