ויקטור ראד חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ויקטור ראד חתם במכבי

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוגוסט 2016, 12:14

מה היינו צריכים?

2.06, ארוך, קליעה טובה מבחוץ, לא צריך את הכדור בידיים בשביל לבוא לידי ביטוי, ריבאונדר טוב.

או לחלופין, 2.06, 105+ קילו, ארוך, מעל חסימה למשחק, 8,9 ריבאונד למשחק, שומר מצויין, סביב ה30% מבחוץ.

מפורק מספיק?

מה לא היינו צריכים?
עוד סמול פורוורד, עוד בול הוג, סטרץ פור כביכול עם קליעה בינונית ולא יציבה, לא ריבאונדר ולא שומר מספיק טוב (זה נחמד שאתה חושב שהוא יוכל בתיאוריה לשמור טוב, בניז'ני הוא לא עשה את זה) .
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 אוגוסט 2016, 12:22

MTA2311 כתב:מה היינו צריכים?

2.06, ארוך, קליעה טובה מבחוץ, לא צריך את הכדור בידיים בשביל לבוא לידי ביטוי, ריבאונדר טוב.

או לחלופין, 2.06, 105+ קילו, ארוך, מעל חסימה למשחק, 8,9 ריבאונד למשחק, שומר מצויין, סביב ה30% מבחוץ.

מפורק מספיק?

מה לא היינו צריכים?
עוד סמול פורוורד, עוד בול הוג, סטרץ פור כביכול עם קליעה בינונית ולא יציבה, לא ריבאונדר ולא שומר מספיק טוב (זה נחמד שאתה חושב שהוא יוכל בתיאוריה לשמור טוב, בניז'ני הוא לא עשה את זה) .

ראד במקור שחקן בעמדה 4 עם יכולות לתפקד כסטרץ' ואפילו להוביל כדור ולהריץ התקפות.
בניז'ני הוא שיחק על תקן הסקורר.
יש הרבה סימני שאלה סביבו, אבל אני לא בטוח שמכבי הייתה מוצאת שחקן טוב יותר בכסף הזה ובזמן הזה ועוד עם ניסיון באירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוגוסט 2016, 12:33

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:מה היינו צריכים?

מפורק מספיק?

מה לא היינו צריכים?

ראד במקור שחקן בעמדה 4 עם יכולות לתפקד כסטרץ' ואפילו להוביל כדור ולהריץ התקפות.
בניז'ני הוא שיחק על תקן הסקורר.
יש הרבה סימני שאלה סביבו, אבל אני לא בטוח שמכבי הייתה מוצאת שחקן טוב יותר בכסף הזה ובזמן הזה ועוד עם ניסיון באירופה.

איפה במקור? במכללות? זה לא כדורסל אמיתי מבחינתי. הוא לא 4. לא כל סמול פורוורד סביב ה2 מטר יכול לשחק גם 4.
הבעיה שלי איתו היא לא שהוא שחקן לא טוב מספיק, ולא בהכרח היו צריכים להביא שחקן טוב יותר. היו צריכים להביא שחקן מתאים יותר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 אוגוסט 2016, 12:33

קיבלת 2.03 ארוך, 104 קילו.
7 ריבאונד למשחק. שמר קבוע על הגארד המוביל של היריבה ועשה את זה לא רע בכלל. בקולג' שמר על מספרי 4 והיה חלק מקבוצה עם DNA הגנתי.
יש לו יכולת קליעה מבחוץ (כמעט שתי שלשות ב-32% ביורוקאפ, בסאמר ליג קלע ב41%). יש לו יכולת למסור ולייצר.

"בול הוג"? בהחלט נראה ככה בניז'ני, אבל לקבוצה היו אפס כלים התקפיים, והוא היה שחקן האחד על אחד המצטיין שלה.
העובדה שהוא עשה כל כך הרבה דברים בניז'ני נזקפת רק לטובתו לדעתי. זה לא אגו של שחקן שמאפשר לו להיות כ"כ דומיננטי, זה יד ביד עם אשראי והנחיות מאמן.

אור אני זורם איתך רגע.
את מי אתה לוקח, רפאל פאטני? ארל קלארק? ריאן קלי? ג'רל בנימון? קורי ג'פרסון? ניקולו מלי או דניאל תאיס (שחקנים שלא עשו דאבל פיגרס ביורוליג ויעלו כמליון דולר)?
כולם הימורים מארץ ההימורים, ולאו דווקא יתרגמו סטטיסטיקות חביבות בדי ליג ליכולת מתאימה לקבוצה מנצחת באירופה.

ראד זה צעד טוב. אפשר להפוך אותו לעוד יותר טוב אם יביאו תעודת ביטוח בעמדת הגבוה הנוספת. מישהו שיכול להביא למשוואה חלק מהנתונים שציינת.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 18 אוגוסט 2016, 12:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוגוסט 2016, 12:37

אוקרו וויט היה מושלם לסגל הזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 18 אוגוסט 2016, 12:37

החציל האצטקי כתב:קיבלת 2.03 ארוך, 104 קילו.
7 ריבאונד למשחק. שמר קבוע על הגארד המוביל של היריבה ועשה את זה לא רע בכלל. בקולג' שמר על מספרי 4 והיה חלק מקבוצה עם DNA הגנתי.
יש לו יכולת קליעה מבחוץ (כמעט שתי שלשות ב-32% ביורוקאפ, בסאמר ליג קלע ב41%). יש לו יכולת למסור ולייצר.

"בול הוג"? בהחלט נראה ככה בניז'ני, אבל לקבוצה היו אפס כלים התקפיים, והוא היה שחקן האחד על אחד המצטיין שלה.
העובדה שהוא עשה כל כך הרבה דברים בניז'ני נזקפת רק לטובתו לדעתי. זה לא אגו של שחקן שמאפשר לו להיות כ"כ דומיננטי, זה יד ביד עם אשראי והנחיות מאמן.

בניז'ני הוא היה הזר היחיד בסגל והאחוזים שלו מהשדה ממש לא מחמיאים, גם לא היכולות בחמשת המשחקים שאני ראיתי, וודאי לא ההגנתיות. הוא לקח המון על עצמו ובדרך כלל לא הצדיק את זה, מלבד הבלחות. ואגב, זה לא נכון שלניז'ני היו 0 כלים התקפיים, היא הייתה קבוצת שלשות מפחידה (לא בגלל ראד).
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוגוסט 2016, 12:40

כל מי שהצטיין בניז'ני, זה בזכות המאמן באגאטסקיס: טרה תומפקינס, רוצ'סטי, פאראחוסקי... ועכשיו ויקטור ראד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 אוגוסט 2016, 12:41

rc4991 כתב:אוקרו וויט היה מושלם לסגל הזה

נמוך ורזה, לא חוסם, ריבאונדר בינוני, מוסר מעט, אחוזי שלוש לא מדהימים. מה זה מושלם...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 אוגוסט 2016, 12:43

שועל כתב:בניז'ני הוא היה הזר היחיד בסגל והאחוזים שלו מהשדה ממש לא מחמיאים, גם לא היכולות בחמשת המשחקים שאני ראיתי, וודאי לא ההגנתיות. הוא לקח המון על עצמו ובדרך כלל לא הצדיק את זה, מלבד הבלחות. ואגב, זה לא נכון שלניז'ני היו 0 כלים התקפיים, היא הייתה קבוצת שלשות מפחידה (לא בגלל ראד).

גם למכבי היו קלעי שלשות מפחידים השנה אבל לא היה את השחקן שימשוך אליו שומרים ועזרות ויפתח הגנות. ראד עשה את זה בניז'ני.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוגוסט 2016, 12:46

אור אני זורם איתך רגע.
את מי אתה לוקח, רפאל פאטני? ארל קלארק? ריאן קלי? ג'רל בנימון? קורי ג'פרסון? ניקולו מלי או דניאל תאיס (שחקנים שלא עשו דאבל פיגרס ביורוליג ויעלו כמליון דולר)?
כולם הימורים מארץ ההימורים, ולאו דווקא יתרגמו סטטיסטיקות חביבות בדי ליג ליכולת מתאימה לקבוצה מנצחת באירופה.

ראד זה צעד טוב. אפשר להפוך אותו לעוד יותר טוב אם יביאו תעודת ביטוח בעמדת הגבוה הנוספת. מישהו שיכול להביא למשוואה חלק מהנתונים שציינת.

אין לי בעיה עם שחקנים שלא עשו דאבל פיגרס ביורוליג. גם אין לי בעיה עם הימורים. רציתי את ראד פה לפני עידן גאודלוק, כשהיה מחסור רציני בכישרון בסגל. היום אנחנו במצב שונה, והצרכים השתנו בהתאם. לצורך העניין גם ארל קלארק זה שחקן שרציתי בשנים האחרונות, אבל הוא לא יתאים לסגל הנוכחי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mitelka » 18 אוגוסט 2016, 12:52

השאלה הכי חשובה מבחינתי היא אחת - איך הוא יתפקד בהגנה. אם חציל אומר נכון, והוא יכול לשמור בחילופים גארדים של הקבוצה היריבה, ויכול להגן מול 4 טובים (אל תשכחו שבליגה אנחנו הולכים להתמודד עם פיטרסון ואמרה, לא פראיירים בכלל...) אז שחקן כזה ב400 אלף דולר זה לחלוטין שווה. וזה עוד לפני שאני נוגע בהתקפה.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 אוגוסט 2016, 12:54

אני לא רואה איך כשרון הופך לחסרון. שחקן מוכשר יכול לשחק בתפקידים שונים ולתרום לקבוצה בדרכים אחרות, בטח כשיש סביבו עוד כשרון.
לצורך העניין אני רואה סבירות גבוהה שאחוזי הקליעה שלו משלוש יעלו משמעותית העונה כי הוא משחק ליד שחקני התקפה הרבה יותר מוכשרים.

הבן אדם קיבל מהמאמן שלו משימות הגנה על ננדו דה קולו, טייריס רייס, אלכסיי שבד, יאניס טימה... כנראה שפרייאר בהגנה הוא לא.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 18 אוגוסט 2016, 12:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוגוסט 2016, 12:56

החציל האצטקי כתב:
rc4991 כתב:אוקרו וויט היה מושלם לסגל הזה

נמוך ורזה, לא חוסם, ריבאונדר בינוני, מוסר מעט, אחוזי שלוש לא מדהימים. מה זה מושלם...

הוא שומר מעולה, אתלט, קליעה לא רעה ויודע להוריד את הכדור לרצפה
זה שהוא נמוך ורזה לא מפריע לו בהגנה, לגבי הריבאונד אני לא יודע, הקליעה שלו סבירה פלוס והמסירה לא חשובה כל כך
חוץ מזה שרוב החסרונות שרשמת הם דברים שגם ראד לוקה בהם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 18 אוגוסט 2016, 13:03

החציל האצטקי כתב:אני לא רואה איך כשרון הופך לחסרון. שחקן מוכשר יכול לשחק בתפקידים שונים ולתרום לקבוצה בדרכים אחרות, בטח כשיש סביבו עוד כשרון.
לצורך העניין אני רואה סבירות גבוהה שאחוזי הקליעה שלו משלוש יעלו משמעותית העונה כי הוא משחק ליד שחקני התקפה הרבה יותר מוכשרים.

הבן אדם קיבל מהמאמן שלו משימות הגנה על ננדו דה קולו, טייריס רייס, אלכסיי שבד, יאניס טימה... כנראה שפרייאר בהגנה הוא לא.

זו לא העמדה שלו. על עמדה 4 הוא לא יכול לשמור.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 אוגוסט 2016, 13:06

כי מה?
רוב מספרי ה-4 חיים היום סביב הקשת ושם הוא שומר מצויין.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 18 אוגוסט 2016, 13:09

החציל האצטקי כתב:כי מה?

זה ממש לא נכון לגבי כולם, גם אלו שכן הם חיים שם כי יש מי שישמור עליהם בתוך הצבע
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוגוסט 2016, 13:12

שועל כתב:
החציל האצטקי כתב:כי מה?

זה ממש לא נכון לגבי כולם, גם אלו שכן הם חיים שם כי יש מי שישמור עליהם בתוך הצבע
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי A_P_18 » 18 אוגוסט 2016, 13:28

זה שהוא שיחק בניז'ני "נטולת ההתקפה" כמו שאתם אומרים לא משנה את העובדה שכמות הזריקות שראד לוקח במשחק לא השתנתה לאורך כל הקריירה לא כשהוא שיחק במכללות וגם לא בדי-ליג , ראד לוקח בממוצע 13 זריקות למשחק! צריך חתיכת מאמן כדי לחבר את כל הפאזל הזה ועם אדלשטיין לצערי זה לא הולך לקרות אבל הלוואי שאני טועה.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי שועל » 18 אוגוסט 2016, 13:31

תחשבו רגע אפילו מול ירושלים למכבי תהיה בעיה הגנתית. אליהו ופטרסון על ראד ואלכסנדר, וסטודמאייר על צירבס.
ומול ריאל לדוגמה רייס ורנדולף על ראד ואלכסנדר, איון על צירבס.
בעיה.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 אוגוסט 2016, 13:33

שועל כתב:תחשבו רגע אפילו מול ירושלים למכבי תהיה בעיה הגנתית. אליהו ופטרסון על ראד ואלכסנדר, וסטודמאייר על צירבס.
ומול ריאל לדוגמה רייס ורנדולף על ראד ואלכסנדר, איון על צירבס.
בעיה.

ברור לך שזה לא הסגל הסופי ומכבי תביא עוד סנטר הגנתי, כן?
ההחתמה האחרונה יכולה לטרוף את הקלפים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים