המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:יוני, לא זוכר ששמעתי את דעתך בעניין. מאמין שארז יצליח לנהל את העסק?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:יוני, לא זוכר ששמעתי את דעתך בעניין. מאמין שארז יצליח לנהל את העסק?
כתבתי כבר... אתה לא עוכב פשוט![]()
אני חושב שהסגל המסתמן הוא בדיוק הפוך מהדברים שארז מאמין בהם כמאמן.
אבל לא הייתי פוסל את זה שהוא יכול להצליח. סה"כ יש למכבי צוות אימון די טוב על פניו.
יש לי תחושה טובה שיהיה כאן נסיון אמיתי להצליח עם הכלים שיש.
אבל הדבר שהכי מדאיג אותי כרגע זאת ההגנה והריבאונד. נראה שהחלק הזה הולך להיות
חלש במכבי. הקו האחורי עוד יחסית בסדר, אבל בקו הקדמי אנחנו עלולים להיות פגיעים מאוד.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:יוני, לא זוכר ששמעתי את דעתך בעניין. מאמין שארז יצליח לנהל את העסק?
כתבתי כבר... אתה לא עוכב פשוט![]()
אני חושב שהסגל המסתמן הוא בדיוק הפוך מהדברים שארז מאמין בהם כמאמן.
אבל לא הייתי פוסל את זה שהוא יכול להצליח. סה"כ יש למכבי צוות אימון די טוב על פניו.
יש לי תחושה טובה שיהיה כאן נסיון אמיתי להצליח עם הכלים שיש.
אבל הדבר שהכי מדאיג אותי כרגע זאת ההגנה והריבאונד. נראה שהחלק הזה הולך להיות
חלש במכבי. הקו האחורי עוד יחסית בסדר, אבל בקו הקדמי אנחנו עלולים להיות פגיעים מאוד.
ובהתחשב בזה שארז הוא קודם כל מאמן הגנה אפשר להסיק שאתה לא אופטימי במיוחד?
שמואל1 כתב:מוקדם לסכם. מכבי חסרה החתמה של סנטר הגנתי.
אם יגיע אחד השמות המדוברים (רובינסון או סראפין) אז למכבי תהיה קבוצת הגנה לא רעה (אבל כזו שתצטיין יותר בהתקפה, כמו בשושלת).
אני מציע להמתין עוד קצת.
argof כתב:מי שבוחן את קטגוריית הריבאונד הקבוצתי בשתי העונות האחרונות רואה דבר מעניין:
1. מכבי בשליש העליון של הריבאונד הקבוצתי (8 ב2015, 5 ב2016).
2. מכבי בשליש העליון של ריבאונד היריבה הקבוצתי (2 ב2015, 7 ב2016).
מסקנה: הבעיה לא הייתה בריבאונד, כמו שהייתה באחוזי השדה העלובים ובחטיפות (מקום אחרון ב2016, ובמרחק עצום ממקום 23... גם באחוזים ל2 וגם בחטיפות).
הכשל היה בראש ובראשונה בהשגת נקודות ממשחק פנים, מחדירות וממשחק מעבר באמצעות חטיפות. פחות מעניין הריבאונד.
שחף1 כתב:יוני, ווימס דווקא אמור להיות שומר טוב. הנתונים שלו עדיפים בהרבה מאלו של דווין. יש לו ידיים ארוכות והוא מהיר יחסית לגודל שלו. לא סתם הוא שיחק בצסק׳׳א גם בדקות מסויימות כ-2. לגבי גאודלוק נצטרך לראות.
שחף1 כתב:סמית׳ נהדר בהגנה הקבוצתית. בשמירה אישית אני זוכר שדונטה די אכל אותו כמעט כל פעם והוא לא כזה ורסטילי. השאלה במקרה של ווימס זה רצון
שחף1 כתב:סמית׳ נהדר בהגנה הקבוצתית. בשמירה אישית אני זוכר שדונטה די אכל אותו כמעט כל פעם והוא לא כזה ורסטילי. השאלה במקרה של ווימס זה רצון
MTA2311 כתב:אני זוכר את ווימס כשומר מעולה.
פליקס?
MTA2311 כתב:אני זוכר את ווימס כשומר מעולה.
פליקס?
argof כתב:אוחיון אחד החוטפים הטובים ביורוליג (1.1 + 1.4 בשתי העונות האחרונות)
מקל אחד החוטפים הגרועים ביורוליג (פחות מ0.5)
ווימס 0.9 וגאודלוק 0.7 סבירים.
לא מן הנמנע שדווקא אוחיון יצוות לשניהם, במיוחד עם הקו הגבוה הפותח יורכב מראד ומסנטר הגנתי בוורסיה האופטימית (סראפין או רובינסון). הרכב לוחץ ואתלטי עם כלים התקפיים טובים.
מקל יעלה בסקנד יוניט, לאו דווקא ישחק פחות מאוחיון, ויהיה אחראי לחלק המשחק היותר מבוקר, כולל ההפעלה של צירבס בפיק אנד רול.
ככה לפחות אני הייתי מנסה. הרבה תלוי ביכולת של מקל לעלות מהספסל. לא כל אחד בנוי לזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים