01 דצמבר 2011, 20:43
01 דצמבר 2011, 20:43
01 דצמבר 2011, 20:44
01 דצמבר 2011, 20:44
yarinsaky כתב:צריך לציין גם את פארמר שמתזמן יפה את הכנסות הכדורים פנימה לסופו.
לאנגפורד לדעתי עב"מ רציני.
01 דצמבר 2011, 20:45
nati0nal כתב:לדעתי צריך להשאיל להם גם את שאייר וגם את גיימס שיעשו מהם שחקני כדורסל מילאן נראה מצויין
01 דצמבר 2011, 20:46
jol9 כתב:yarinsaky כתב:צריך לציין גם את פארמר שמתזמן יפה את הכנסות הכדורים פנימה לסופו.
לאנגפורד לדעתי עב"מ רציני.
לאנגפורד וסמית' זה איזה מליון וחצי דולר של כלום בינתיים. סמית' פותח יפה, אבל הוא כ"כ אנמי, שאפילו זה לא מכניס אותו לעניינים, וגורם לו לקחת על עצמו קצת יותר.
אחרי פארמר, שאלוהים יירחם עליו.
01 דצמבר 2011, 20:46
yarinsaky כתב:אליהו חוזר אחורה לימי שרף, זה יגמר לא טוב.
01 דצמבר 2011, 20:47
01 דצמבר 2011, 20:47
LIAV10 כתב:יש לי שאלה חשובה..
אתם שחקנים מקצוענים, יש 2 שניות על השעון ואתם עומדים מחוץ לקשת..מה תעדיפו?
להיות לבד או שליאור אליהו ישמור עליכם??
אני אישית הייתי מעדיף את האופצייה השנייה..
זה כבר הוכח מדעית שזריקות על הפנים של אליהו נכנסות באחוזים גבוהים בהרבה..
01 דצמבר 2011, 20:48
jol9 כתב:yarinsaky כתב:אליהו חוזר אחורה לימי שרף, זה יגמר לא טוב.
עם כל המחמאות לדייויד, את האחריות על הכושר של אליהו ופאפאס, הוא צריך לקחת על עצמו.
מנגד, את לאנגפורד ופניני הוא מנסה בכוח להכניס לכושר, וזה דבר טוב בסה"כ, אבל היום כנראה שלאנגפורד לא יישחק יותר מדי, אלא אם כן
פתאום יתפוצץ.
01 דצמבר 2011, 20:48
01 דצמבר 2011, 20:49
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:יש לי שאלה חשובה..
אחת התופעות המדהימות בכדורסל העולמי. אפקט אליהו.
01 דצמבר 2011, 20:49
jol9 כתב:yarinsaky כתב:אליהו חוזר אחורה לימי שרף, זה יגמר לא טוב.
עם כל המחמאות לדייויד, את האחריות על הכושר של אליהו ופאפאס, הוא צריך לקחת על עצמו.
מנגד, את לאנגפורד ופניני הוא מנסה בכוח להכניס לכושר, וזה דבר טוב בסה"כ, אבל היום כנראה שלאנגפורד לא יישחק יותר מדי, אלא אם כן
פתאום יתפוצץ.
01 דצמבר 2011, 20:50
01 דצמבר 2011, 20:51
01 דצמבר 2011, 20:51
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:אליהו חוזר אחורה לימי שרף, זה יגמר לא טוב.
פתאום יתפוצץ.
במה בדיוק האחריות עליו שאליהו לא שומר?
סבבה,אני מבינה,פאפאס לא קיבל הרבה דקות..אבל כל יום אליהו פצוע\חולה וכשהוא כבר משחק הוא מנסה לשמור אזורית אבל האזור הוא אזור המעודדות..אין לבלאט שוב אחריות על זה שהבן אדם מחליט אם בא לו להסתמך רק על הכישרון ההתקפי שלו או שבא לו לעשות קצת אקסטרה גם בהגנה..
01 דצמבר 2011, 20:52
jol9 כתב:roy1000 כתב:LIAV10 כתב:יש לי שאלה חשובה..
אחת התופעות המדהימות בכדורסל העולמי. אפקט אליהו.
יאללה, תעזבו את הבחור. משהו עובר עליו, וזה רע למכבי.
01 דצמבר 2011, 20:54
itai7 כתב:גם מכבי צמצמה וגם הזמנתי כרטיסים לרד הוט בקיץ
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:אליהו חוזר אחורה לימי שרף, זה יגמר לא טוב.
פתאום יתפוצץ.
במה בדיוק האחריות עליו שאליהו לא שומר?
סבבה,אני מבינה,פאפאס לא קיבל הרבה דקות..אבל כל יום אליהו פצוע\חולה וכשהוא כבר משחק הוא מנסה לשמור אזורית אבל האזור הוא אזור המעודדות..אין לבלאט שוב אחריות על זה שהבן אדם מחליט אם בא לו להסתמך רק על הכישרון ההתקפי שלו או שבא לו לעשות קצת אקסטרה גם בהגנה..
אחריות עליו בגלל שהוא הרג לו את הביטחון. ראינו כבר שכשליאור משחק טוב ועם ביטחון, הוא גם שומר טוב.