המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:בשיא הרצינות - אין דברים שמביכים אותי יותר מהאנגלית של כתבי הספורט שלנו
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:בשיא הרצינות - אין דברים שמביכים אותי יותר מהאנגלית של כתבי הספורט שלנו
האנגלית שלך, כשאת מנסה לדבר?
BA DUM TSS
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:בשיא הרצינות - אין דברים שמביכים אותי יותר מהאנגלית של כתבי הספורט שלנו
BA DUM TSS
יש הבדל בין האנגלית שאני יודעת והאנגלית שאני מדברת, אצלם הכל אותה רמה
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:בשיא הרצינות - אין דברים שמביכים אותי יותר מהאנגלית של כתבי הספורט שלנו
BA DUM TSS
ת'אמת שאם את שואלת אותי צריך להכניס קורס אנגלית מדוברת בלימודי התקשורת(ואני לא מדבר על הקורס בדיחה באנגלית שכולם מוציאים פטור) - ממש ללמד לדבר אנגלית..
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:בשיא הרצינות - אין דברים שמביכים אותי יותר מהאנגלית של כתבי הספורט שלנו
BA DUM TSS
ת'אמת שאם את שואלת אותי צריך להכניס קורס אנגלית מדוברת בלימודי התקשורת(ואני לא מדבר על הקורס בדיחה באנגלית שכולם מוציאים פטור) - ממש ללמד לדבר אנגלית..
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:בשיא הרצינות - אין דברים שמביכים אותי יותר מהאנגלית של כתבי הספורט שלנו
BA DUM TSS
תן לי את הטלפון כשזה ייפתח, אני בעצמי ארשום לשם את שירלי בר דיין וגלדסטון
my man כתב:במכללה ללימודי תקשורת שאני אקים פעם...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:במכללה ללימודי תקשורת שאני אקים פעם...
גלדסטון ושירלי בר דיין לא יוכלו להיות באותה כיתה כי זה לא צנוע?
שועל כתב:*** את הת'רד
שועל כתב:זיינתם את הת'רד
my man כתב:שועל כתב:*** את הת'רד
אי אפשר ככה יותר...כולה כמה הודעות על זה שהאנגלית של העיתונאים בראינות על הפנים ולכן אני אקים מכללה שיהיה בה קורס אנגלית..
די הגזמת! תן לחיות!
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:זיינתם את הת'רד
כל הזרים הגיעו
ומקל
רגע, ראד לא הגיע
שועל כתב:my man כתב:שועל כתב:*** את הת'רד
אי אפשר ככה יותר...כולה כמה הודעות על זה שהאנגלית של העיתונאים בראינות על הפנים ולכן אני אקים מכללה שיהיה בה קורס אנגלית..
די הגזמת! תן לחיות!
זו הפעם הראשונה והאחרונה שאני מתייחס לתופעה הזו, וגם זה כהלצה
אני בעד חופש פעולה וביטוי מוחלט
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:זיינתם את הת'רד
כל הזרים הגיעו
ומקל
רגע, ראד לא הגיע
וגם הסנטר X לא הגיע, וספק אם יגיע כי ברגע זה ממש הוא בדרך לחתום על חוזה ומיד לקרוע את הרצועה הצולבת התיכונה
jay כתב:toja27 כתב:ב 1:24 הוא אומר שזה משחק קבוצתי ולא משנה כמה אינדיוידואלים מוכשרים יש, צריכים לשחק ביחד.
רוי, העבודה של ארז נהית קלה מרגע לרגע![]()
הוא גם אמר שהוא מחכה לראות איזה סגנון ירצה לשחק המאמן, אבל הוא לא לקח בחשבון שזה ארז פאקינג אדלשטיין הנובאדי הג'ינג'י הזה מעפולה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: toja27 ו־29 אורחים