המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:החדשות הטובות הם שמילאנו הפסידה ומכבי למעשה הבטיחה את המקום בטופ 16. חייבים לנצח את אפס בשבוע הבא, כי הפסד מולם ידרדר את מכבי למקום 3-4 ודי יהרוס את העונה.
אין שום מצב שמכבי מנצחים את אפס בלי פארמר, סליחה על הלוזריות אבל אני כמעט בטוח שננצח רק בבלגיה..
מכבי פייבוריטית מוחלטת ביד אליהו גם אם היא תחטוף תבוסה במדריד , עם כל הכבוד לפילזן הפגיעה בהם על ידי עזיבת וויאצ'יץ' ואלייאסובה גדולה מזו של מכבי , בהיכל מכבי פשוט פייבוריטית
ויובל - מה קשור פארמר , כמה אפשר להעריץ בן אדם על לא עוול בכפו , השינוי בסוף הרבע השני היה נטו סופו אבל נטו , אין שום קשר בעולם לפארמר .
מה שאני ראיתי זה פעמיים שסמית נתן לו כדור בדיוק במקום , פעם אחר שהוא חפר חפר וחפר עד לסל ואולי פעם אחת שפארמר נתן לו כדור טוב , אי אפשר כל דבר לדחוף לפארמר .
ואני שמח שפארמר שיחק היום , ככה נחסך מאיתנו פסטיבל פארמר השבועי על כמה מכבי תיחלש בלעדיו.
יוסי22 כתב:מכבי פייבוריטית מוחלטת ביד אליהו גם אם היא תחטוף תבוסה במדריד , עם כל הכבוד לפילזן הפגיעה בהם על ידי עזיבת וויאצ'יץ' ואלייאסובה גדולה מזו של מכבי , בהיכל מכבי פשוט פייבוריטית
ויובל - מה קשור פארמר , כמה אפשר להעריץ בן אדם על לא עוול בכפו , השינוי בסוף הרבע השני היה נטו סופו אבל נטו , אין שום קשר בעולם לפארמר .
מה שאני ראיתי זה פעמיים שסמית נתן לו כדור בדיוק במקום , פעם אחר שהוא חפר חפר וחפר עד לסל ואולי פעם אחת שפארמר נתן לו כדור טוב , אי אפשר כל דבר לדחוף לפארמר .
ואני שמח שפארמר שיחק היום , ככה נחסך מאיתנו פסטיבל פארמר השבועי על כמה מכבי תיחלש בלעדיו.
יוסי22 כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:החדשות הטובות הם שמילאנו הפסידה ומכבי למעשה הבטיחה את המקום בטופ 16. חייבים לנצח את אפס בשבוע הבא, כי הפסד מולם ידרדר את מכבי למקום 3-4 ודי יהרוס את העונה.
אין שום מצב שמכבי מנצחים את אפס בלי פארמר, סליחה על הלוזריות אבל אני כמעט בטוח שננצח רק בבלגיה..
מכבי פייבוריטית מוחלטת ביד אליהו גם אם היא תחטוף תבוסה במדריד , עם כל הכבוד לפילזן הפגיעה בהם על ידי עזיבת וויאצ'יץ' ואלייאסובה גדולה מזו של מכבי , בהיכל מכבי פשוט פייבוריטית
jol9 כתב:שמשון הגיבור כתב:roy1000 כתב:החדשות הטובות הם שמילאנו הפסידה ומכבי למעשה הבטיחה את המקום בטופ 16. חייבים לנצח את אפס בשבוע הבא, כי הפסד מולם ידרדר את מכבי למקום 3-4 ודי יהרוס את העונה.
אני אגלה לך סוד - ברגע שפדרמן הבטיח את המקום בטופ 16, זה לא כל כך משנה לו המיקום. את הכסף הוא השיג ואת המטרה המוצהרת מתחילת העונה. מעכשיו הכל זה בונוס. נו כן אז יביאו שחקן מאיזה יורדת כדי לכסתח, ואם תהיה גם הצלבה אז סבבה. אבל לא נראה לי שבהנהלה בונים על יותר מהצלבה כבונוס.
איזה קשקוש. ממתי המטרה של מכבי היא טופ16? מה זה שרלרואה?
המטרה של מכבי בכל עונה, בטח אחרי עונת גמר, היא פיינל פור.
בהתאם ליחסי הכוחות, יהיו עונות שגם הצלבה תיחשב להצלחה באותה העונה.
אבל טופ 16 זאת מטרה לקבוצות קטנות לא למכבי.
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:מכבי פייבוריטית מוחלטת ביד אליהו גם אם היא תחטוף תבוסה במדריד , עם כל הכבוד לפילזן הפגיעה בהם על ידי עזיבת וויאצ'יץ' ואלייאסובה גדולה מזו של מכבי , בהיכל מכבי פשוט פייבוריטית
כנראה שאתה רואה משחקים אחרים ממה שכל האנשים האחרים בפורום הזה רואים. גם כשהוא לא טוב, פארמר הוא היוזם הכמעט בלעדי בהתקפה של מכבי.
yarinsaky כתב:על איזה פיינלפור אתם מדברים ? עם הקו האחורי הזה ?![]()
יש מצב שזה קו אחורי ברמה של מכבי בזמן אפי עם ארויו או פחות ? יכול להיות מאוד שפחות.
jol9 כתב:yarinsaky כתב:על איזה פיינלפור אתם מדברים ? עם הקו האחורי הזה ?![]()
יש מצב שזה קו אחורי ברמה של מכבי בזמן אפי עם ארויו או פחות ? יכול להיות מאוד שפחות.
בלי פארמר? בוודאי שפחות. ארויו לבדו שווה את כל הקו האחורי שלנו השנה בלי פארמר, והיה לו גם את מרכוס בראון.
הייתי מחליף את ל הקו האחורי שלנו בשביל שניהם + פאפאס מהספסל.
roy1000 כתב:jol9 כתב:שמשון הגיבור כתב:roy1000 כתב:החדשות הטובות הם שמילאנו הפסידה ומכבי למעשה הבטיחה את המקום בטופ 16. חייבים לנצח את אפס בשבוע הבא, כי הפסד מולם ידרדר את מכבי למקום 3-4 ודי יהרוס את העונה.
אני אגלה לך סוד - ברגע שפדרמן הבטיח את המקום בטופ 16, זה לא כל כך משנה לו המיקום. את הכסף הוא השיג ואת המטרה המוצהרת מתחילת העונה. מעכשיו הכל זה בונוס. נו כן אז יביאו שחקן מאיזה יורדת כדי לכסתח, ואם תהיה גם הצלבה אז סבבה. אבל לא נראה לי שבהנהלה בונים על יותר מהצלבה כבונוס.
איזה קשקוש. ממתי המטרה של מכבי היא טופ16? מה זה שרלרואה?
המטרה של מכבי בכל עונה, בטח אחרי עונת גמר, היא פיינל פור.
בהתאם ליחסי הכוחות, יהיו עונות שגם הצלבה תיחשב להצלחה באותה העונה.
אבל טופ 16 זאת מטרה לקבוצות קטנות לא למכבי.
פיינל פור אי אפשר להבטיח בכל שנה, אבל פחות מהצלבה ייחשב כישלון וגם יגרום לפדרמן הפסד כספי לא מבוטל.
yarinsaky כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:על איזה פיינלפור אתם מדברים ? עם הקו האחורי הזה ?![]()
בלי פארמר? בוודאי שפחות. ארויו לבדו שווה את כל הקו האחורי שלנו השנה בלי פארמר, והיה לו גם את מרכוס בראון.
הייתי מחליף את ל הקו האחורי שלנו בשביל שניהם + פאפאס מהספסל.
נכון, שכחתי את מרכוס בראון.
אם כך זה ניצחון בנקודות לקו האחורי של אפי. בעצן, כמעט נוקאאוט.
קובי כתב:משחק רע של מכבי, שמלבד קווץ' הגנתי ודקות התקפה מעולות של סופו בחציו השני של הרבע השני, לא התעלתה במשחק הזה.
פרטיזן מצידה עם 2 מעל כולם - פקוביץ' ומצ'באן. כל היתר שחקנים בינוניים ומטה. מה שנותן לקבוצה הזו דחיפה באמת רצינית הוא האולם החם הזה, הפיוניר המפורסם והקהל הפשוט מדהים הזה. לטעמי, הטוב באירופה.
לגבי מכבי - באופן מפתיע, אני חייב לציין את ניהול המשחק הרע של דיוויד בלאט היום. הרכיב לא פעם הרכבים שונים ומשונים, כולל כאלו שפשוט לא יכלו לייצר נקודות.
משפט על בורשטיין שלאחרונה קיבל פידבקים חיוביים - בדקות המעטות שהוא קיבל היום, זה היה מאוד בולט כמה הרגליים שלו פשוט גמורות. קצ'מן עבר אותו פעם אחר פעם כמו מים. ולא שתגידו שקצ'מן זריז כבו מקאלב. עצוב לראות את טל, שהיה שומר יציב וקשוח בעברו ולכן צריך להתמודד עם האמת המצערת - באמת שאין לו מקום ברמות האלו.
ראו שפארמר רצה מאוד היום, אבל פשוט לא הלך לו. היום שאחריו לא יהיה טוב יותר. לאנגפורד נראה פשוט עב"מ בתוך הקבוצה. גם בדקות שמכבי הלכה אליו והוא עשה את עבודת ה-1 על 1 כמו שצריך, זה פשוט לא היה קשור לכלום ושום דבר מהמשחק הקבוצתי של מכבי.
מכבי חייבת להחזיר בחזרה ובכח את ליאור אליהו. לאחרונה הוא מצוי בתקופה לא ממש טובה, אבל נראה שבלאט מגלה לגביו חוסר סבלנות משווע. אם יש שחקן בקבוצה שהוא סקורר ברמת טופ יורוליג, בנוסף לסופו, זה ליאור. אחרי פארמר, מכבי תצטרך לייצר עוד נקודות וליאור חייב להיות חלק אינטגרלי מסגירת החלל הזה שיוותר ע"י ג'ורדן (זו פעם ראשונה ואחרונה שאני קורא לו ג'ורדן, לכבוד עזיבתו (: ).
עוד אחד שחייב לחזור לרוטציה עם הרבה יותר דקות הוא פאפאס. פשוט אין משהו בקו האחורי מלבדו כרגע - אוחיון לא יכול לתת ברמות האלו יותר מדיי ורואים ממשחק למשחק שההגנות פשוט לא סופרות אותו ומצופפות פנימה ליתרון האמיתי של מכבי (סופו). בורשטיין כנזכר לעיל ולאנגפורד בגדר חוצן, עד להודעה חדשה.
דווקא היום כשת'יאו נכנס, הוא עשה מהלכים דיי טובים ודיוויד לא גילה כלפיו סבלנות, אחרי עבירה לא מחוייבת למציאות, שנתנה לסרבים 2 נקודות קלות מהקו. הוא לא גילה כלפיו סבלנות, אחרי תקופה ארוכה מאוד של ייבוש לא ברור.
אני חושב שאיכשהו במערבולת המשחקים שעוברת על מכבי, משהו לא טוב עובר על דיוויד בלאט והוא יצטרך לגלות התעלות עם הקבוצה הזו, כפי שהצליח לעשות בעונה שעברה.
המפתח לטעמי הוא החזרה מהמקפיא ומתן קרדיט מוגדל יותר לפאפאס וליאור ושילוב יצירתי יותר של לאנגפורד, מכיוון שלתת לשחקן שהגיע לפני חודש להתפרע ב-2 דקות אחרונות, זה פשוט הפתרון הכי בנאלי שאפשר לחשוב עליו.
יצאנו עם טעם מר מהערב הזה ונקווה שנמתיק אותו בשבוע הבא, עם משחק קשה יותר, נגד קבוצה מוכשרת בהרבה.
כדי שזה יהיה מתוק, משהו יצטרך להשתחרר ולהשתנות במכבי דיי מהר, תוך כדי ריצה ב-3 המסגרות. לא פשוט.
נ.ב - 1 - החלטות שערורייתיות של השופטים בסיום המשחק. תנו לשחקנים להכריע את המשחק. פשוט גנבו את ההצגה. בושה.
2 - ערוץ 10 - לא נורא, אז שלחתם את שלח והוא 'הצטרד' בסרביה. אפשר לוותר על העניין המגוכח הזה ולהעלות פרשן מהבית.
jol9 כתב:ברור שלא. אבל פיינל פור הוא מטרה. כמו שאמרתי, יכולות להיות עונות, שבהן גם ההצלבה תיחשב להצלחה, אבל ברור שטופ 16 הוא לא מטרה של מכבי.
זה בערך כמו להגיד שהמטרה של מכבי היא להגיע לגמר גביע או לקופל-פור
שמשון הגיבור כתב:roy1000 כתב:החדשות הטובות הם שמילאנו הפסידה ומכבי למעשה הבטיחה את המקום בטופ 16. חייבים לנצח את אפס בשבוע הבא, כי הפסד מולם ידרדר את מכבי למקום 3-4 ודי יהרוס את העונה.
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:roy1000 כתב:החדשות הטובות הם שמילאנו הפסידה ומכבי למעשה הבטיחה את המקום בטופ 16. חייבים לנצח את אפס בשבוע הבא, כי הפסד מולם ידרדר את מכבי למקום 3-4 ודי יהרוס את העונה.
שבוע הבא נוסעים למדריד....
צודקת - ניצחון שם זה בונוס, אבל גם אם מפסידים, צריך לנסות להפסיד בפחות מ- 6.