my man כתב:Chen כתב:בכמה זמן ניתוח יכול לזרז את התהליך?
זאת נראה לי ה-שאלה! כי אם זה משמעותית מקצר לא נראה לי יביאו עוד שחקן..
אין קשר בין החזרה של מילר לחוסר שיש בעמדה 5.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:Chen כתב:בכמה זמן ניתוח יכול לזרז את התהליך?
Holiday_Armadillo כתב:יש לו פציעה קשה מאוד, ניתוח לא ייקצר את העניין באיזה חצי שנה, הוא בכל מקרה ייחסר המון זמן
החציל האצטקי כתב:my man כתב:Chen כתב:בכמה זמן ניתוח יכול לזרז את התהליך?
אין קשר בין החזרה של מילר לחוסר שיש בעמדה 5.
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש לו פציעה קשה מאוד, ניתוח לא ייקצר את העניין באיזה חצי שנה, הוא בכל מקרה ייחסר המון זמן
אני פשוט לא מבין בזה כמעט כלום...למה מלכתחילה לא רצו ניתוח?
MaccabiTA כתב:אתה מבין את זה, וזה נהדר, השאלה אם גם ההוא שיושב שם למעלה (דני פדרמן) חושב כמוך
Chen כתב:ברור לכולנו שניתוח לא יקצר את ההחלמה בחצי שנה, אבל אולי בחודשיים?
עם הנאחס שלנו יחליטו לעשות לו ניתוח וזה יאריך את משך ההחלמה בחודשיים.
החציל האצטקי כתב:MaccabiTA כתב:אתה מבין את זה, וזה נהדר, השאלה אם גם ההוא שיושב שם למעלה (דני פדרמן) חושב כמוך
בינתיים הם עשו הכל "לפי הספר", אז כנראה שכן. גם להמתין לספטמבר-אוקטובר עם הסנטר המחליף זה "לפי הספר" שלי לפחות.
MaccabiTA כתב:החציל האצטקי כתב:MaccabiTA כתב:אתה מבין את זה, וזה נהדר, השאלה אם גם ההוא שיושב שם למעלה (דני פדרמן) חושב כמוך
בינתיים הם עשו הכל "לפי הספר", אז כנראה שכן. גם להמתין לספטמבר-אוקטובר עם הסנטר המחליף זה "לפי הספר" שלי לפחות.
בסוף זה מבחן התוצאה.
למרות שאני למוד אכזבות אני מאמין שהם מכוונים לאיזה תותח כבד (סראפין נניח) אבל החשש האמיתי הוא שאם לא הם מסוגלים גם לתת עוד הזדמנות לפבראני מבחינתם.
יש בשוק עוד אנדרדוגים שיכולים לתת עונת פריצה ועוד פנויים?
החציל האצטקי כתב:MaccabiTA כתב:החציל האצטקי כתב:MaccabiTA כתב:אתה מבין את זה, וזה נהדר, השאלה אם גם ההוא שיושב שם למעלה (דני פדרמן) חושב כמוך
בסוף זה מבחן התוצאה.
למרות שאני למוד אכזבות אני מאמין שהם מכוונים לאיזה תותח כבד (סראפין נניח) אבל החשש האמיתי הוא שאם לא הם מסוגלים גם לתת עוד הזדמנות לפבראני מבחינתם.
יש בשוק עוד אנדרדוגים שיכולים לתת עונת פריצה ועוד פנויים?
כן.
Chen כתב:מילר נחת.הסתפר,דווקא היה מגניב לו השיער.
מבטיח להיות הפורוורד הטוב באירופה שיחזור.
MaccabiTA כתב:כמו?
החציל האצטקי כתב:MaccabiTA כתב:אתה מבין את זה, וזה נהדר, השאלה אם גם ההוא שיושב שם למעלה (דני פדרמן) חושב כמוך
rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:MaccabiTA כתב:אתה מבין את זה, וזה נהדר, השאלה אם גם ההוא שיושב שם למעלה (דני פדרמן) חושב כמוך
עזוב, תן להם להמשיך להתבכיין
MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:MaccabiTA כתב:אתה מבין את זה, וזה נהדר, השאלה אם גם ההוא שיושב שם למעלה (דני פדרמן) חושב כמוך
לא מתבכיין, עשו מהלכים יפים מאוד הקיץ אבל לא חסרים מקרים בעבר שהיה חסר לנו הגרוש ללירה והם התעקשו שלא לראות את זה ובסוף שרפו הרבה יותר כסף על סתימת חורים שכשלה
rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:MaccabiTA כתב:אתה מבין את זה, וזה נהדר, השאלה אם גם ההוא שיושב שם למעלה (דני פדרמן) חושב כמוך
לא מתבכיין, עשו מהלכים יפים מאוד הקיץ אבל לא חסרים מקרים בעבר שהיה חסר לנו הגרוש ללירה והם התעקשו שלא לראות את זה ובסוף שרפו הרבה יותר כסף על סתימת חורים שכשלה
דבר ראשון, הם כבר שפכו הקיץ הרבה כך שגם החתמה של סנטר בחצי מיליון יכולה להתקבל בהבנה (כלכלית)
יופי, עשו בעבר. בינתיים עשו פעולות נהדרות אז די לבכות כל פעם מהחזיונות האפוקליפסים שלכם
לא משנה מה קורה הקיץ אנשים כאן מתבכיינים (לאו דווקא אתה)
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש לו פציעה קשה מאוד, ניתוח לא ייקצר את העניין באיזה חצי שנה, הוא בכל מקרה ייחסר המון זמן
אני פשוט לא מבין בזה כמעט כלום...למה מלכתחילה לא רצו ניתוח?
מחקרים מראים שאפשר להחלים גם בלי ניתוח
זה לוקח יותר זמן אבל לא בצורה מהותית
ספורטאים רוב הזמן הולכים על אופציה של ניתוח, לאנשים רגילים (לא ספורטאים בקיצור) יש יותר ויותר המלצות בשנים האחרונות לא להגיע לניתוח
החציל האצטקי כתב:MaccabiTA כתב:כמו?
פנויים בשוק חבר'ה כמו סראפין ורובינסון, כמו קורי ג'פרסון והנרי סימס. יש גם חבר'ה שייפלטו מהvet camp.
פתאום יכולים להפלט החוצה חבר'ה כמו מייק מוסקאלה, מיץ' מגארי, רישון הולמס, לוקאס נוגיירה, טיבור פלייס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־32 אורחים