שועל כתב:toja27 כתב:my man כתב:רוני זה מתחיל להציק... אנחנו סקפטיים בגלל שיש לנו המון סיבות טובות להיות כאלה. וכבר כתבתי עליהם לא מעט...
להנהלה הזו שטענה במו עצמה שהיא לא הולכת לשנות שום דבר מאיך שדברים התנהלו(תזכורת:המסע"ת של דייויד פדרמן) ואותם אנשים שבנו ונכשלו נחרצות הם אלה שימשיכו לעשות את אותה עבודה.(ושוב יש עוד כל כך הרבה סיבות שכבר נכתבו בכמויות) אז לא, לא מגיע שום קרדיט.
הם ממש לא הוכיחו עד כה שהם למדו מהטעויות שהם בעצמם עשו..
זה יהיה נחמד אם תגיד לי מה ההנהלה לא עשתה נכון הקיץ, מה היא הייתה צריכה ללמוד מהעונה הקודמת ואיך הטעויות חזרו שוב על עצמן בבניית הסגל הנוכחי.
1) צירבס כסנטר מרכזי
2) הבאת סילי לפני שהחתימו את השחקנים המרכזיים דבר שגם לבזבוז מיותר של כסף שיכל לשמש לעמדות אחרות
3) אלכסנדר כמחליף לעמדה 4
4) ראד כשחקן המרכזי לעמדה 4
5) מקל + אוחיון כשני השחקנים המרכזיים לעמדה 1, שניהם עם יכולות מוגבלות
6) בנייה לקויה מבחינה הגנתית
אז אתה בעצם יוצא מנקודת הנחה שמכבי היא סוג של צסק"א. היא גם צריכה לשלם על החוזים של השחקנים שלא ממשיכים מהעונה שעברה והיא גם צריכה לבנות קבוצה ללא פגמים ובאותה נשימה להתעלם מהמגבלות שחלות עליה בהקשר של החוק הרוסי.וזה בלי להזכיר שמילר נפצע באמצע הקיץ. אז זה לא המצב.
לפי הגישה שלך זה פחות או יותר הסגל שהיה אמור להיות:
1. פרגו , מקל (אל תיתפס על פארגו, יכול להיות שזה זר אחר שהוא מוכשר ועדיין עולה לא מעט כסף).
2. גאודולוק, לאנדסברג, יבזורי
3. וימס, סמית, פניני
4. קלאבר, פטרסון
5. בורוסיס , צירבס , שגב
אם שינויים לכאן או לשם.
כאילו זה לא רציני שועל. שנינו מכירים את המציאות ואת המגבלות. וזה גם בלי לדבר שיש עוד קבוצות עשירות מאיתנו שרעבות ורוצות גם הן לבנות את הסגל הטוב ביותר.
לעצם הטענות שלך שהם לגיטימיות לגמרי (חוץ מזה שלא ריאליות בהכרח) אבל עם רובן אני לא מסכים:
1)אנחנו עוד לא יודעים מי יהיה הסנטר הפותח שלנו, נתחיל מזה. צירבס אגב זה שחקן של יותר ממיליון דולר אם אני לא טועה. זה לא שמכבי חסכה במשהו.
2) אני לא מסכים. אני דווקא מרוצה מהעובדה שסילי נמצא בסגל. אתה היית רוצה לראות את לאנדסברג כמחליף ראשון ביורוליג? אני לא . כעיקרון אתה צודק שעדיף להחתיםקודם כל את השחקניים המרכזיים אבל אולי זה שחקן שהם סימנו לפני כן ורצו אותו כאן בלי קשר ל 2 הפותח.
3) לא רואה שום בעיה כאלכנדר כמחליף ב-4.
4) ראד זה קרה מכורח הנסיבות כשכבר לא נשארו גבוהים טובים בשוק. דבר שני, אני בכלל לא שולל את זה שהוא יתן עונה טובה.
5)חוק רוסי. מה גם שמקל לדעתי שחקן יורוליג לגיטימי.
6) כרגע באמת בקטע הזה יש בעיה מסויימת אבל לדעתי גם לא נוראית. סנטר הגנתי סביר מאזן את המצב.