כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: ת'רד הכדורגל על שם ערן צ'חוואי V16

23 אוגוסט 2016, 23:46

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברק העיף את הסאונדמן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

23 אוגוסט 2016, 23:47

LIAV10 כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברק העיף את הסאונדמן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה? מה היה?

23 אוגוסט 2016, 23:52

my man כתב:
LIAV10 כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברק העיף את הסאונדמן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה? מה היה?

הוא ירד לחדר הלבשה ובטעות, איכשהו העיף את הסאונדמן או איש צוות כלשהו, ראיתי את זה בהילוך איטי חחחחח, היה לו פרצוף באמצע הנפילה של ״או שיט״ חחחחחחחחח

23 אוגוסט 2016, 23:54

LIAV10 כתב:
my man כתב:

מה? מה היה?

הוא ירד לחדר הלבשה ובטעות, איכשהו העיף את הסאונדמן או איש צוות כלשהו, ראיתי את זה בהילוך איטי חחחחח, היה לו פרצוף באמצע הנפילה של ״או שיט״ חחחחחחחחח

:sharp: חחחח כבר חשבתי תפס עליו קריז...

24 אוגוסט 2016, 00:49

ראיתי עכשיו את התקציר.
וואלה השער השני של בש זה שער של באג בפיפא.

24 אוגוסט 2016, 00:50

MTA2311 כתב:ראיתי עכשיו את התקציר.

לא זוכרת איזה משחק זה היה, אבל היה משחק של פיפא בתחילת שנות ה-2000 שאם היית מבקיע שער עצמי השחקן היה בועט את הכדור על המשקוף והוא היה חוזר אליו לביצים
אז זה

24 אוגוסט 2016, 01:04

אוף נזכרתי בזה: https://youtu.be/f1rMt-x66Yw

24 אוגוסט 2016, 01:05

LIAV10 כתב:אוף נזכרתי בזה: https://youtu.be/f1rMt-x66Yw

ברגע שהוא תפס אותו (לקראת הסוף) השחקן היה כזה ''לא לא לא''

24 אוגוסט 2016, 01:14

MTA2311 כתב:ראיתי עכשיו את התקציר.

זה היה מוזר מאוד, כי בדרך כלל דווקא הקבוצות הישראליות סופגות גולים מפגרים כאלה

24 אוגוסט 2016, 01:23

אורלנדו סה במו"מ עם פאוק סלוניקי.
מקווה שיש אמת בדבר, כי שבענו ממנו. לא סיפק את הסחורה וחובה חלוץ חדש.
מוכן לממן לו את המונית לנתב"ג.

25 אוגוסט 2016, 02:41

את האמת שקשה לי עוד לעכל את מה שראיתי גם בשעה רבע לשלוש בלילה. אני תמיד נהנה להיות קצת שונה וזה כיף להיות אוהד של קבוצות כדורגל שאין להם בסיס אוהדים כאן בארץ יותר מדי. מי שזוכר את פוסט ההכרות שלי רשמתי שאני אוהד את מכבי הרצליה כאן בארץ... באייאקס לעומת זאת התאהבתי בטיול לאמסטרדם בכיתה ח לפני 13 שנה - ואן דר וארט, סניידר, זלאטן, קיבו...המשכתי לעקוב בשידורי אינטרנט נוראים וESPN בימי ראשון ב13:30 (משחקים "רגישים" כמו אייאקס - פיינורד משוחקים בשעה מוקדמת כדי כביכול למנוע מהחולגנים להספיק להתארגן) תוך כדי שאני מבריז משיעורים אחרונים. בצבא אני זוכר באוהל עם נוקיה שקולט בקושי וריפרשים בלילה להדחות כואבות נגד קופנהאגן וסלביה פראג במוקדמות האלופות. עברתי הרבה עם הקבוצה הזו . אה, ובשביל שזה יעניין אתכם גם הפוסט הזה, אז ילד בן 16 עם חולצה צעיף וכובע של אייאקס בלב שער 2 ברמת גן רואה את סטקלנבורג בועט כדור על דגו ואת כל הצהובים חוגגים מסביבי (כל הזמן שאלו אותי אם אני אוהד הפועל ....). עברתי הרבה, בקיצור.
והיום זה אחת מתחושות הריקינות הגדולות שהיו לי. אולי הקבוצה הכי גרועה שראיתי בחיי מגיל 13 שאני עוקב כמעט אחרי כל המשחקים. זה ממש קשה לי להחליק בגרון את מה שקרה לנו. כקבוצה בפרט וכמועדון בכלל.

ובוס....אני אהיה מאופק ולא אגיד מה אני חושב עליו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

25 אוגוסט 2016, 02:53

Mitelka כתב:את האמת שקשה לי עוד לעכל את מה שראיתי גם בשעה רבע לשלוש בלילה. אני תמיד נהנה להיות קצת שונה וזה כיף להיות אוהד של קבוצות כדורגל שאין להם בסיס אוהדים כאן בארץ יותר מדי. מי שזוכר את פוסט ההכרות שלי רשמתי שאני אוהד את מכבי הרצליה כאן בארץ... באייאקס לעומת זאת התאהבתי בטיול לאמסטרדם בכיתה ח לפני 13 שנה - ואן דר וארט, סניידר, זלאטן, קיבו...המשכתי לעקוב בשידורי אינטרנט נוראים וESPN בימי ראשון ב13:30 (משחקים "רגישים" כמו אייאקס - פיינורד משוחקים בשעה מוקדמת כדי כביכול למנוע מהחולגנים להספיק להתארגן) תוך כדי שאני מבריז משיעורים אחרונים. בצבא אני זוכר באוהל עם נוקיה שקולט בקושי וריפרשים בלילה להדחות כואבות נגד קופנהאגן וסלביה פראג במוקדמות האלופות. עברתי הרבה עם הקבוצה הזו . אה, ובשביל שזה יעניין אתכם גם הפוסט הזה, אז ילד בן 16 עם חולצה צעיף וכובע של אייאקס בלב שער 2 ברמת גן רואה את סטקלנבורג בועט כדור על דגו ואת כל הצהובים חוגגים מסביבי (כל הזמן שאלו אותי אם אני אוהד הפועל ....). עברתי הרבה, בקיצור.
והיום זה אחת מתחושות הריקינות הגדולות שהיו לי. אולי הקבוצה הכי גרועה שראיתי בחיי מגיל 13 שאני עוקב כמעט אחרי כל המשחקים. זה ממש קשה לי להחליק בגרון את מה שקרה לנו. כקבוצה בפרט וכמועדון בכלל.

מאז שאהדי אייקס הפסיקו לקרוא לעצמם "היהודים", המועדון בהתדרדרות קשה

25 אוגוסט 2016, 07:15

Mitelka כתב:ובוס....אני אהיה מאופק ולא אגיד מה אני חושב עליו.

אתה מוזמן להקיא (סליחה) עליו הכל אם זה מה שיעזור לך לשחרר.
נשמח לשמוע.

25 אוגוסט 2016, 12:03

Mitelka כתב:את האמת שקשה לי עוד לעכל את מה שראיתי גם בשעה רבע לשלוש בלילה. אני תמיד נהנה להיות קצת שונה וזה כיף להיות אוהד של קבוצות כדורגל שאין להם בסיס אוהדים כאן בארץ יותר מדי. מי שזוכר את פוסט ההכרות שלי רשמתי שאני אוהד את מכבי הרצליה כאן בארץ... באייאקס לעומת זאת התאהבתי בטיול לאמסטרדם בכיתה ח לפני 13 שנה - ואן דר וארט, סניידר, זלאטן, קיבו...המשכתי לעקוב בשידורי אינטרנט נוראים וESPN בימי ראשון ב13:30 (משחקים "רגישים" כמו אייאקס - פיינורד משוחקים בשעה מוקדמת כדי כביכול למנוע מהחולגנים להספיק להתארגן) תוך כדי שאני מבריז משיעורים אחרונים. בצבא אני זוכר באוהל עם נוקיה שקולט בקושי וריפרשים בלילה להדחות כואבות נגד קופנהאגן וסלביה פראג במוקדמות האלופות. עברתי הרבה עם הקבוצה הזו . אה, ובשביל שזה יעניין אתכם גם הפוסט הזה, אז ילד בן 16 עם חולצה צעיף וכובע של אייאקס בלב שער 2 ברמת גן רואה את סטקלנבורג בועט כדור על דגו ואת כל הצהובים חוגגים מסביבי (כל הזמן שאלו אותי אם אני אוהד הפועל ....). עברתי הרבה, בקיצור.

היה קשה מאוד לראות את המשחק הזה.
בוס מאכזב מאוד.

25 אוגוסט 2016, 13:28

לא רציתי אותו מלכתחילה והוא לא ראוי לאמן את אייאקס. אבל יש מי שמינה אותו, ויש מי שמקבל את רוב ההחלטות בנוגע לרכש ומכירת שחקנים - קוראים לו מארק אוברמארס והוא האשם העיקרי. אבל לא חשוב, זה לא לפה ויש לי עוד הרבה בנושא במקומות מתאימים יותר זה בכל זאת פורום מכבי ת"א.

מאחל למכבי שיעברו את הקרואטים ויקבלו בבית באירופאית את אייאקס. זאת ההגרלה הקלה בהיסטוריה של דרג 1 (או 2, לא יודע איפה נהיה) בשלב הבתים.

25 אוגוסט 2016, 13:31

Mitelka כתב:לא רציתי אותו מלכתחילה והוא לא ראוי לאמן את אייאקס. אבל יש מי שמינה אותו, ויש מי שמקבל את רוב ההחלטות בנוגע לרכש ומכירת שחקנים - קוראים לו מארק אוברמארס והוא האשם העיקרי. אבל לא חשוב, זה לא לפה ויש לי עוד הרבה בנושא במקומות מתאימים יותר זה בכל זאת פורום מכבי ת"א.

מאחל למכבי שיעברו את הקרואטים ויקבלו בבית באירופאית את אייאקס. זאת ההגרלה הקלה בהיסטוריה של דרג 1 (או 2, לא יודע איפה נהיה) בשלב הבתים.

אל תגזים, אייאקס תמיד הגרלה קשה. זאת קבוצה עם מסורת ואוהדים, וגם אם היא לא מרשימה בפועל היא עדיין מסוכנת יותר מרוב היריבות.

25 אוגוסט 2016, 13:32

אני חולם על יונייטד האמת.
אסתפק גם באייאקס שתסדר לי עוד כמה ימים באמסטרדם.

צריך לעבור את הקרואטים קודם.

25 אוגוסט 2016, 13:33

חלאס שמואל. אתה אפילו לא מבין עד כמה היא לא כל מה שאמרת. אוהדים, כן, חבל שהם לא משחקים...

25 אוגוסט 2016, 13:44

MTA2311 כתב:אני חולם על יונייטד האמת.

אמסטרדם שוב?

25 אוגוסט 2016, 13:58

MaccabiTA כתב:
MTA2311 כתב:אני חולם על יונייטד האמת.

אמסטרדם שוב?

תמונה
נושא נעול