קווינסי מילר נשאר במכבי ת"א, חתם על חוזה חדש ל- 3 שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת"א, חתם על חוזה חדש ל- 3 שנים

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוגוסט 2016, 18:04

toja27 כתב:אין בעיה אבל כשאתה רואה שא' זה אחד שנכנס לויכוחים עם ב' ואז עם ג' ואז עם ד' אז אתה עושה אחד ועוד אחד ולא בא אל ג' בטענות.
יוסי איפה הוא באמת?

טוב, אל תיעלב לי...
:miller_erez:
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוגוסט 2016, 18:05

jol9 כתב:האמת שההערה הזאת היא גם לטוז'ה שנגרר יחד איתך לויכוח לא ראוי בעיניי.

אני מסכים שאין שום מקום להתקפות אישיות. צריך לנסות כמה שאפשר למקד את הדיון לדברים ענייניים,
ולהתמודד עם הטענות.
מצד שני, בגלל שכולנו גולשים כאן בפורום כבר לא מעט שנים, אז ברור שהויכוחים לא יהיו לגמרי
סטריליים. כל אחד מאתנו חוטא בעירבוב הזה לפעמים (למשל אתה ויוסי או צפריר זאת דוגמא טובה).

בכל מקרה, אם אתם רואים שהדיון לא מתקדם לשום מקום, אז אפשר פשוט להשאיר את זה בלי תגובה,
או לכתוב משהו לקוני.
זה לא הגיוני בעיניי שגולשים חוסמים גולשים אחרים (ובטח לא שהם מצהירים
את זה בפומבי), כי אחרי הכל אנחנו סוג של קהילה, והיום אתה יכול לא להסכים עם טוז'ה, ומחר תסכים
איתו ב100% (גם אני ואתה עברנו תהליכים דומים בעבר אם אתה זוכר).

אין לי בעיה עם TOJA. הוא נפגע ממשהו שכתבתי שכלל לא נועד לפגוע. לפעמים דיונים נתקעים גם בקיר ואני מבין גם למה אנשים מתעצבנים מזה שמישהו אומר שהפיינל פור לא מובטח.

הפריע לי הרבה יותר שרוני ניסה להשתמש בי בצורה שלא קשורה לכלום בשביל להשתיק אנשים אחרים והתחיל לנהל פה דיונים של עמודים על עמודים של התקפות אישיות. זה לא אמור לקרות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוגוסט 2016, 18:09

בסדר גמור. אני מקבל את הנזיפה בשמו של רוני (למרות שאני בטוח שהוא לא התכוון
לעשות את מה שכתבת).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 25 אוגוסט 2016, 18:13

jol9 כתב:
toja27 כתב:אין בעיה אבל כשאתה רואה שא' זה אחד שנכנס לויכוחים עם ב' ואז עם ג' ואז עם ד' אז אתה עושה אחד ועוד אחד ולא בא אל ג' בטענות.
יוסי איפה הוא באמת?

טוב, אל תיעלב לי...
:miller_erez:

:)
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 אוגוסט 2016, 18:22

תמונה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אוגוסט 2016, 18:29

roy1000 כתב:
jol9 כתב:האמת שההערה הזאת היא גם לטוז'ה שנגרר יחד איתך לויכוח לא ראוי בעיניי.

אני מסכים שאין שום מקום להתקפות אישיות. צריך לנסות כמה שאפשר למקד את הדיון לדברים ענייניים,
ולהתמודד עם הטענות.
מצד שני, בגלל שכולנו גולשים כאן בפורום כבר לא מעט שנים, אז ברור שהויכוחים לא יהיו לגמרי
סטריליים. כל אחד מאתנו חוטא בעירבוב הזה לפעמים (למשל אתה ויוסי או צפריר זאת דוגמא טובה).

בכל מקרה, אם אתם רואים שהדיון לא מתקדם לשום מקום, אז אפשר פשוט להשאיר את זה בלי תגובה,
או לכתוב משהו לקוני.
זה לא הגיוני בעיניי שגולשים חוסמים גולשים אחרים (ובטח לא שהם מצהירים
את זה בפומבי), כי אחרי הכל אנחנו סוג של קהילה, והיום אתה יכול לא להסכים עם טוז'ה, ומחר תסכים
איתו ב100% (גם אני ואתה עברנו תהליכים דומים בעבר אם אתה זוכר).

אין לי בעיה עם TOJA. הוא נפגע ממשהו שכתבתי שכלל לא נועד לפגוע. לפעמים דיונים נתקעים גם בקיר ואני מבין גם למה אנשים מתעצבנים מזה שמישהו אומר שהפיינל פור לא מובטח.

הפריע לי הרבה יותר שרוני ניסה להשתמש בי בצורה שלא קשורה לכלום בשביל להשתיק אנשים אחרים והתחיל לנהל פה דיונים של עמודים על עמודים של התקפות אישיות. זה לא אמור לקרות.

זה שתמשיך להגיד את זה שוב ושוב לא יהפוך את זה לנכון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוגוסט 2016, 18:31

rc4991 כתב:זה שתמשיך להגיד את זה שוב ושוב לא יהפוך את זה לנכון

לא הכנסת את השם שלי לדיון עם שועל שלא היה קשור אלי בשום צורה?
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אוגוסט 2016, 18:36

roy1000 כתב:

היית קשור מאודבתור דוגמא למישהו שלא הפסיק לחרוץ את הקבוצה לתסריטים הכי פסימים שיש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוגוסט 2016, 18:40

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

היית קשור מאודבתור דוגמא למישהו שלא הפסיק לחרוץ את הקבוצה לתסריטים הכי פסימים שיש

לא השתתפתי בשום צורה בדיון שלך עם שועל ולא היית צריך להעלות את השם שלי בנסיון להשתיק את שועל.
אם יש לך בעיה אם משהו שאני אומר תגיד את זה בדיון שאני משתתף בו. להעלות שם של מישהו בדיון שהוא לא קשור אליו זה משהו שלא עושים.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אוגוסט 2016, 18:46

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

לא השתתפתי בשום צורה בדיון שלך עם שועל ולא היית צריך להעלות את השם שלי בנסיון להשתיק את שועל.
אם יש לך בעיה אם משהו שאני אומר תגיד את זה בדיון שאני משתתף בו. להעלות שם של מישהו בדיון שהוא לא קשור אליו זה משהו שלא עושים.

וואי אתה כל כך מגזים, לא להעלות שם של מישהו אחר, כאילו נגעתי לך בדברים
שאלו מה מפריע לי אז פירטתי מקרים ואתה ביניהם, אני ממש לא הולך להצטער על זה כי לא עשיתי שום דבר רע
אתה יכול להמשיך להגיד שניסיתי להשתיק בעזרת זה את שועל (מה הקשר???) אבל זה לא יהפוך לנכון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוגוסט 2016, 19:00

rc4991 כתב:וואי אתה כל כך מגזים, לא להעלות שם של מישהו אחר, כאילו נגעתי לך בדברים
שאלו מה מפריע לי אז פירטתי מקרים ואתה ביניהם, אני ממש לא הולך להצטער על זה כי לא עשיתי שום דבר רע
אתה יכול להמשיך להגיד שניסיתי להשתיק בעזרת זה את שועל (מה הקשר???) אבל זה לא יהפוך לנכון

אוקיי. אני אקח את זה בחשבון ונראה אם זה לא מפריע לך.
אם אתה חושב שזה בסדר לנהל דיונים של 3 עמודים על זה שאסור להיות פסימיים מדי אז סבבה.
roy1000

הודעהעל ידי jay » 25 אוגוסט 2016, 19:16

אני יכול להבין את זה, אבל מודה שאני לא מת על הקטע הזה שבא מבוגר אחראי, רואה צד אחד בעייתי (וכבר שנים, זה ששותקים לו לא אומר שלא רואים/סובלים ממנו) שרב עם א', ב', ג', ד' תוך כדי התנשאות והתנצחות אישית, ואותו מבוגר בשם השלום אומר לכל ה"ילדים" בצורה שווה שיפסיקו לריב.

אבל, אני גם לא אוהב שתופסים צדדים ומעמידים אנשים על המוקד באופן פומבי, אז אני גם לא בדעה שהמבוגר האחראי אמור לחרוץ את דינו מול כולם. אני כן חושב שבנוסף למסר ההרגעה הפומבי לכל הצדדים, אותו אדם צריך לקבל הודעה פרטית שאומרת לו שהוא זה שלא בסדר ולא האחרים שכל חטאם שסירבו "להיכנע" ולהסכים איתו ללא פשרות. אחרת אין לו שום סיבה לשנות את דרכיו. וגם ככה קשה לשנות הרגלים של כלב זקן.. ולדבריו הוא ממש, אבל ממש זקן...

עכשיו, זה לא נשמע לי שרוי קיבל הודעה כזו, אבל אני לא יודע את זה כעובדה אז קשה לי לשפוט. אבל זו דעתי על העניין בכל מקרה.

זה נחמד שרוי התנצל, מעולם לא ראיתי את זה קורה, אבל הוא צודק במאה אחוז שהוא יוצא מדעתו ומאבד סבלנות, זה מורגש כמעט בכל הודעה שלו. הבעיה המרכזית איתו היא שהוא לא שולט בזה, ורגע אחד הוא מתנצל וברגע השני הוא תוקף.

ההתנפלות על RC ממש לא במקום, זה לגמרי ברור שרוי מנסה להעביר מסר ו"להעניש" את RC על שהעז להזכיר את שמו. אני לא תמיד מסכים עם RC, אבל הוא אחד מהאנשים היותר נחמדים ו"עדינים" פה, גם כשהוא מתלונן על ה"פסימיסטים", זה לא נעשה בצורה של תקיפות אישיות חריפות, וזה לא באמת מרגיש כמו השתקה אלימה, זאת פשוט דעתו על המצב והוא מביע אותה (שחלק פה פסימיסטים יתר על המידה), אפילו אם הוא חוטא בחפירה, ביג דיל.

בהודעות האחרונות של רוי פה (שלא מיועדות ל-RC) הוא מנסה להתמתן, ואני אשכרה מסכים עם ההסבר האחרון שלו על גאודלוק במאה אחוז, זה היה ההסבר הכי עדין, מפויס ושקול ששמעתי ממנו. אבל אני גם יודע שמהר מאוד זה יכול להתדרדר והוא יתנפל פה על מישהו או "ישפיל" אותו (כמו שכבר בערך קורה), אז אני לא ממהר להתרשם... אם הוא ידבוק בצורה הזו, אני מאמין שלאף אחד לא תהיה איתו בעיה והנושא לא יעלה יותר.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אוגוסט 2016, 19:34

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:וואי אתה כל כך מגזים, לא להעלות שם של מישהו אחר, כאילו נגעתי לך בדברים

אוקיי. אני אקח את זה בחשבון ונראה אם זה לא מפריע לך.
אם אתה חושב שזה בסדר לנהל דיונים של 3 עמודים על זה שאסור להיות פסימיים מדי אז סבבה.

ראית אותי אוסר משהו? עוד שניה תגיד שנתתי באן ל"מתנגדי"
ניהלנו דיון והסברתי מה מפריע לי בנחרצות הפסימית בכל דבר, משם לקחת את זה לפרשנות שלך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אוגוסט 2016, 15:38

טוז'ה, באמת שלא הייתה לי כוונה לפגוע, ואני שוב מתנצל. אני יודע שאתה לא בא ממקום רע ובאמת שאין לי שום בעיה איתך. הדיון הספציפי הזה הגיע אחרי עוד דיון הזוי שבו קיבלתי תגובות שלא קשורות בכלום למה שכתבתי (כולל ממך), ובשלב הזה כבר איבדתי את הסבלנות.

כדורסל זה עסק אמוציונלי ולפעמים הרוחות מתלהטות גם כשמדובר בשטויות. אני גם מעריך את זה שקראת שוב את ההודעות שלי והבנת שהגבת לי שלא בהקשר הנכון. להבדיל ממה שרוני עשה, אני לא חושב שעשית את זה בכוונה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 26 אוגוסט 2016, 15:44

roy1000 כתב:טוז'ה, באמת שלא הייתה לי כוונה לפגוע, ואני שוב מתנצל. אני יודע שאתה לא בא ממקום רע ובאמת שאין לי שום בעיה איתך. הדיון הספציפי הזה הגיע אחרי עוד דיון הזוי שבו קיבלתי תגובות שלא קשורות בכלום למה שכתבתי (כולל ממך), ובשלב הזה כבר איבדתי את הסבלנות.

כדורסל זה עסק אמוציונלי ולפעמים הרוחות מתלהטות גם כשמדובר בשטויות. אני גם מעריך את זה שקראת שוב את ההודעות שלי והבנת שהגבת לי שלא בהקשר הנכון. להבדיל ממה שרוני עשה, אני לא חושב שעשית את זה בכוונה.

:thumbup
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 אוגוסט 2016, 15:55

ת׳כלס, מת על הפורום שלנו
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי my man » 26 אוגוסט 2016, 16:35

LIAV10 כתב:ת׳כלס, מת על הפורום שלנו

"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 אוגוסט 2016, 15:33

תגידו ...

לא יכולתם לקרוא לי מהחופשה, לגלות לי בשקט ששמח פה ... ?

אני רוצה להתייחס דווקא לגופם של דברים - בעבר חשבתי שרוי פסימי בצורה "קצת" מוגזמת והוא גם טעה פעם אחר פעם אבל לא הודה באף טעות .

אחרי השנה האחרונה שבה הייתי מאוד אופטימי והתאכזבתי הבנתי שיש שני צדדים לדיון ולפעמים גם הצד פסימי צודק .

בעיני זו דרך אומללה לחיות את החיים ואני מקווה שבחיים שם בחוץ הוא קצת יותר אופטימי אבל מקבל שיש גם אנשים כאלה.

ולפעמים ... לפעמים , הם גם צודקים .

בכל מה שקשור למריבות ברוב המקרים זה היה משעשע בעיני , היו מספר פעמים בודדות שבהם חתכתי את הדיון כי רציתי לנהל דיון רציני והוא הלך לעקיצות חסרות פשר .

אבל ברוב המקרים זה חינני בעיני , ככה מחזיקים קבוצה ווירטואלית מתפקדת .

חייב להעיר משהו אם אתם כבר בענייני סיכומים .. שזו הקבוצה הווירטואלית היחידה שהייתי שותף פעיל בה בלי להכיר את האנשים , בדרך כלל אני נוטה להכיר את אלו שאני מדסקס איתם על נושאים שונים .

אם תעשו פעם מפגש קבוצתי ואני אהיה באזור אני אשמח לקפוץ להגיד שלום , נוכל להתכתש על תרומתם של דווין סמית וסופו לקבוצה ולהתנצח עד אובדן הכרה על תרומתו של דני פדרמן למועדון .
יוסי22

הודעהעל ידי my man » 30 אוגוסט 2016, 15:39

יוסי חסרת פה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yzafrir » 01 ספטמבר 2016, 00:05

אני לא חושב שמדובר פה בעניין של פאסימי מידי או אפטימי מידי , העניין פה שמדובר בדעות של אנשים לשני הכיוונים רק שיש כאלו שמנסחים את הדעות שלהם בצורה של קביעת עובדה ( שוב , לשני הצדדים) בעוד שיותר נכון לשתמש במילה "לדעתי" וכך זה מרגיש פחות זילזול.
לדוגמא : השחקן הזה הוא נגר ואין לא סיכוי להצליח במכבי ...
או
לדעתי השחקן הזה הוא נגר ולא יצליח במכבי...
תסכימו אמתי שהמשפט השני יותר מכבד ויותר נכון מהמשפט הראשון ?
הרי בסופו של דבר רוב השחקנים שמגיעים למכבי הם סימני שאלה וכל מה שמישהו מאיתנו כותב עליהם הוא דעתו בלבד
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־11 אורחים