toja27 כתב:אין בעיה אבל כשאתה רואה שא' זה אחד שנכנס לויכוחים עם ב' ואז עם ג' ואז עם ד' אז אתה עושה אחד ועוד אחד ולא בא אל ג' בטענות.
יוסי איפה הוא באמת?
טוב, אל תיעלב לי...

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:אין בעיה אבל כשאתה רואה שא' זה אחד שנכנס לויכוחים עם ב' ואז עם ג' ואז עם ד' אז אתה עושה אחד ועוד אחד ולא בא אל ג' בטענות.
יוסי איפה הוא באמת?
jol9 כתב:האמת שההערה הזאת היא גם לטוז'ה שנגרר יחד איתך לויכוח לא ראוי בעיניי.
אני מסכים שאין שום מקום להתקפות אישיות. צריך לנסות כמה שאפשר למקד את הדיון לדברים ענייניים,
ולהתמודד עם הטענות.
מצד שני, בגלל שכולנו גולשים כאן בפורום כבר לא מעט שנים, אז ברור שהויכוחים לא יהיו לגמרי
סטריליים. כל אחד מאתנו חוטא בעירבוב הזה לפעמים (למשל אתה ויוסי או צפריר זאת דוגמא טובה).
בכל מקרה, אם אתם רואים שהדיון לא מתקדם לשום מקום, אז אפשר פשוט להשאיר את זה בלי תגובה,
או לכתוב משהו לקוני.
זה לא הגיוני בעיניי שגולשים חוסמים גולשים אחרים (ובטח לא שהם מצהירים
את זה בפומבי), כי אחרי הכל אנחנו סוג של קהילה, והיום אתה יכול לא להסכים עם טוז'ה, ומחר תסכים
איתו ב100% (גם אני ואתה עברנו תהליכים דומים בעבר אם אתה זוכר).
jol9 כתב:toja27 כתב:אין בעיה אבל כשאתה רואה שא' זה אחד שנכנס לויכוחים עם ב' ואז עם ג' ואז עם ד' אז אתה עושה אחד ועוד אחד ולא בא אל ג' בטענות.
יוסי איפה הוא באמת?
טוב, אל תיעלב לי...
roy1000 כתב:jol9 כתב:האמת שההערה הזאת היא גם לטוז'ה שנגרר יחד איתך לויכוח לא ראוי בעיניי.
אני מסכים שאין שום מקום להתקפות אישיות. צריך לנסות כמה שאפשר למקד את הדיון לדברים ענייניים,
ולהתמודד עם הטענות.
מצד שני, בגלל שכולנו גולשים כאן בפורום כבר לא מעט שנים, אז ברור שהויכוחים לא יהיו לגמרי
סטריליים. כל אחד מאתנו חוטא בעירבוב הזה לפעמים (למשל אתה ויוסי או צפריר זאת דוגמא טובה).
בכל מקרה, אם אתם רואים שהדיון לא מתקדם לשום מקום, אז אפשר פשוט להשאיר את זה בלי תגובה,
או לכתוב משהו לקוני.
זה לא הגיוני בעיניי שגולשים חוסמים גולשים אחרים (ובטח לא שהם מצהירים
את זה בפומבי), כי אחרי הכל אנחנו סוג של קהילה, והיום אתה יכול לא להסכים עם טוז'ה, ומחר תסכים
איתו ב100% (גם אני ואתה עברנו תהליכים דומים בעבר אם אתה זוכר).
אין לי בעיה עם TOJA. הוא נפגע ממשהו שכתבתי שכלל לא נועד לפגוע. לפעמים דיונים נתקעים גם בקיר ואני מבין גם למה אנשים מתעצבנים מזה שמישהו אומר שהפיינל פור לא מובטח.
הפריע לי הרבה יותר שרוני ניסה להשתמש בי בצורה שלא קשורה לכלום בשביל להשתיק אנשים אחרים והתחיל לנהל פה דיונים של עמודים על עמודים של התקפות אישיות. זה לא אמור לקרות.
rc4991 כתב:זה שתמשיך להגיד את זה שוב ושוב לא יהפוך את זה לנכון
roy1000 כתב:rc4991 כתב:זה שתמשיך להגיד את זה שוב ושוב לא יהפוך את זה לנכון
לא הכנסת את השם שלי לדיון עם שועל שלא היה קשור אלי בשום צורה?
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:זה שתמשיך להגיד את זה שוב ושוב לא יהפוך את זה לנכון
היית קשור מאודבתור דוגמא למישהו שלא הפסיק לחרוץ את הקבוצה לתסריטים הכי פסימים שיש
roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:זה שתמשיך להגיד את זה שוב ושוב לא יהפוך את זה לנכון
היית קשור מאודבתור דוגמא למישהו שלא הפסיק לחרוץ את הקבוצה לתסריטים הכי פסימים שיש
לא השתתפתי בשום צורה בדיון שלך עם שועל ולא היית צריך להעלות את השם שלי בנסיון להשתיק את שועל.
אם יש לך בעיה אם משהו שאני אומר תגיד את זה בדיון שאני משתתף בו. להעלות שם של מישהו בדיון שהוא לא קשור אליו זה משהו שלא עושים.
rc4991 כתב:וואי אתה כל כך מגזים, לא להעלות שם של מישהו אחר, כאילו נגעתי לך בדברים
שאלו מה מפריע לי אז פירטתי מקרים ואתה ביניהם, אני ממש לא הולך להצטער על זה כי לא עשיתי שום דבר רע
אתה יכול להמשיך להגיד שניסיתי להשתיק בעזרת זה את שועל (מה הקשר???) אבל זה לא יהפוך לנכון
roy1000 כתב:rc4991 כתב:וואי אתה כל כך מגזים, לא להעלות שם של מישהו אחר, כאילו נגעתי לך בדברים
שאלו מה מפריע לי אז פירטתי מקרים ואתה ביניהם, אני ממש לא הולך להצטער על זה כי לא עשיתי שום דבר רע
אתה יכול להמשיך להגיד שניסיתי להשתיק בעזרת זה את שועל (מה הקשר???) אבל זה לא יהפוך לנכון
אוקיי. אני אקח את זה בחשבון ונראה אם זה לא מפריע לך.
אם אתה חושב שזה בסדר לנהל דיונים של 3 עמודים על זה שאסור להיות פסימיים מדי אז סבבה.
roy1000 כתב:טוז'ה, באמת שלא הייתה לי כוונה לפגוע, ואני שוב מתנצל. אני יודע שאתה לא בא ממקום רע ובאמת שאין לי שום בעיה איתך. הדיון הספציפי הזה הגיע אחרי עוד דיון הזוי שבו קיבלתי תגובות שלא קשורות בכלום למה שכתבתי (כולל ממך), ובשלב הזה כבר איבדתי את הסבלנות.
כדורסל זה עסק אמוציונלי ולפעמים הרוחות מתלהטות גם כשמדובר בשטויות. אני גם מעריך את זה שקראת שוב את ההודעות שלי והבנת שהגבת לי שלא בהקשר הנכון. להבדיל ממה שרוני עשה, אני לא חושב שעשית את זה בכוונה.
LIAV10 כתב:ת׳כלס, מת על הפורום שלנו
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־11 אורחים