המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:מה את רוצה? יש הבדל עצום בין בית מוקדם לטופ 16
שועל כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מקל ששיחק 3 משחקי יורוליג בחייו שחקן יורוליג ויוגב לא?
נו באמת
יוגי מגיע אחרי עונה של 5 נק', 3 אס' (עם 1.5 איבודים), 25% משלוש ומדד יעילות של 3.5...
כל זה בכמעט 19 דקות למשחק.
או שזאת היתה עונת נפל והעונה הוא יחזור לעצמו, או שהוא כבר לא ממש שחקן יורוליג.
יוני, זאת לא עונת נפל אלא היכולת האמיתית שלו
אתה מוזמן לראות שההבדלים מהשנים הקודמות בקבוצה גם לא משמעותיים
שחקן גרוע שהסטט' עוד עושה איתו חסד
הוא דווקא שחקן שעושה דברים שלא רואים בסטטיסטיקה
שמואל1 כתב:את באמת חושבת שדווקא בגלל גל מקל הקבוצה הפסידה? אין שום קשר לרמת היריבות בשלב הטופ 16?
אפשר לחשוב שגל מקל הוא לברון ג'יימס ששואב אליו את כל תשומת הלב. בסך הכל שחקן שהגיע באמצע העונה והוא בטח לא היה הבורג המרכזי בקבוצה.
עדיין, הוא הראה יכולות יפות בעוד רוצ'סטי חירבן על הפרקט.
rc4991 כתב:נכון מאוד, כמו "הריגת" כל סיכוי להתקפת מעבר/מתפרצת, אי ריווח המשחק בגלל הנגרות שלו ותקיעת ההתקפה בגלל מוגבלותו כמנהל משחק
כמו שאמרתי, הסטט' עוד מחמיאה לאוחיון, שחוץ מהגנה טובה לא מביא שום דבר
jol9 כתב:אני חושב שצריכים להיצמד לעובדות ולהמנע מפרשנויות.
אוחיון הוא שחקן יורוליג, שנמצא בירידה וצריך להוכיח את עצמו.
מקל הוא שחקן יורוליג אבל יש סביבו סימן שאלה די גדול להשתלבות בקבוצה מנצחת.
שניהם נמצאים בסטטוס שהוא כרגע מעל היכולות שלהם (מקל לא מספיק טוב להיות שחקן חמישייה
ביורוליג ואוחיון לא מספיק טוב להיות רכז שני וגארד שלישי ברוטציה ביורוליג).
זה אומר ששניהם יצטרכו להשתפר מאוד ביחס לעונה האחרונה שלהם.
toja27 כתב:jol9 כתב:אני חושב שצריכים להיצמד לעובדות ולהמנע מפרשנויות.
אוחיון הוא שחקן יורוליג, שנמצא בירידה וצריך להוכיח את עצמו.
מקל הוא שחקן יורוליג אבל יש סביבו סימן שאלה די גדול להשתלבות בקבוצה מנצחת.
שניהם נמצאים בסטטוס שהוא כרגע מעל היכולות שלהם (מקל לא מספיק טוב להיות שחקן חמישייה
ביורוליג ואוחיון לא מספיק טוב להיות רכז שני וגארד שלישי ברוטציה ביורוליג).
זה אומר ששניהם יצטרכו להשתפר מאוד ביחס לעונה האחרונה שלהם.
הכל נכון רק שיכול להיות שגל מקל ויוגב אוחיון יתבררו בדיוק כשחקנים שאנחנו צריכים בעמדה מספר 1 כשאתה מסתכל על המכלול הקבוצתי ולא רק כשמסתכלים על הנייר יכולות של כל אחד ואחד. הראשון רכז אמיתי שיודע להפעיל שחקנים אחרים והשני מביא אנרגיה והגנה לקבוצה.
jay כתב:אה אז כשמראים שהוא עשה 12 ו-5 בטופ 16 אז פתאום בוא נתמקד בזה שכל הקבוצות שלו הפכו לגרועות יותר. כן, הכוכב האדום חירבנה את הטופ 16 שלה בגלל מקל, לא בגלל שזה מה שהיא עשתה בכל עונה שהיא אי פעם (לא לתפוס אותי במילה) הגיעה לטופ 16. פאק, כמה אפשר עם הדמגוגיה הזו? אפשר להגיד "אופס, אוקיי, הייתה לו תקופה אישית טובה בכוכב, אופס, גם בנבחרת, אופס גם בגליל, חיפה וגם בעונה שעברה במכבי, אבל אני עדיין חושב שייכשל כי הוא צריך את הכדור / לא מספיק מוכשר / בלה בלה", אבל זה נהיה כבר אמנות החירטוט. תשנאו אותו על רקע אישי, אל תאמינו בו על רקע מקצועי, אבל בשביל זה לא צריך לשכתב את ההיסטוריה ולייחס לו כוחות שאין לו.rc4991 כתב:נכון מאוד, כמו "הריגת" כל סיכוי להתקפת מעבר/מתפרצת, אי ריווח המשחק בגלל הנגרות שלו ותקיעת ההתקפה בגלל מוגבלותו כמנהל משחק
.
שועל כתב:jay כתב:אה אז כשמראים שהוא עשה 12 ו-5 בטופ 16 אז פתאום בוא נתמקד בזה שכל הקבוצות שלו הפכו לגרועות יותר. כן, הכוכב האדום חירבנה את הטופ 16 שלה בגלל מקל, לא בגלל שזה מה שהיא עשתה בכל עונה שהיא אי פעם (לא לתפוס אותי במילה) הגיעה לטופ 16. פאק, כמה אפשר עם הדמגוגיה הזו? אפשר להגיד "אופס, אוקיי, הייתה לו תקופה אישית טובה בכוכב, אופס, גם בנבחרת, אופס גם בגליל, חיפה וגם בעונה שעברה במכבי, אבל אני עדיין חושב שייכשל כי הוא צריך את הכדור / לא מספיק מוכשר / בלה בלה", אבל זה נהיה כבר אמנות החירטוט. תשנאו אותו על רקע אישי, אל תאמינו בו על רקע מקצועי, אבל בשביל זה לא צריך לשכתב את ההיסטוריה ולייחס לו כוחות שאין לו.rc4991 כתב:נכון מאוד, כמו "הריגת" כל סיכוי להתקפת מעבר/מתפרצת, אי ריווח המשחק בגלל הנגרות שלו ותקיעת ההתקפה בגלל מוגבלותו כמנהל משחק
.
גל מקל היה נוראי בכוכב האדום, והיה בינוני מאוד בניז'ני. שים את הסטטיסטיקות בצד (בכוכב האדום גם הן היו נוראיות), ראינו את המשחקים שלו שם והוא לא היה טוב.
גם בנבחרת הוא היה לא יותר מסביר.
ואני לגמרי לא מסכים עם רוני לגבי ניהול המשחק של אוחיון ותקיעת המשחק והמתפרצות, זה לא נכון עובדתית.
מקל שחקן טוב יותר מאוחיון כנראה אבל לא בפער גדול. עצוב שאלו הרכזים שלנו.
jay כתב:בילבלתי בין הכוכב לניז'ני, אבל העקרון בעודו עומד. אין אף שחקן ישראלי כרגע, כולל יוגב אוחיון, שיכול פשוט לקפוץ לתוך הטופ 16 בקבוצה זרה, ולעשות 12 נק' ו-4 אס' ב-50 אחוז מהשדה. רבאק, להביא שחקן כזה למכבי זו משימה בגדר כמעט בלתי אפשרית. אם הייתי מציע לכם רכז זר למכבי שאתם יודעים שיעשה 12 ו-4 בטופ 16 הייתם חוטפים אותו. אני מקווה שהוא ייתן את המספרים האלה, או לפחות באותו איזור חיוג, עוד העונה רק כדי להסיר את הספקות שהוא לכל הפחות טוב מאוחיון.
jay כתב:בילבלתי בין הכוכב לניז'ני, אבל העקרון בעודו עומד. אין אף שחקן ישראלי כרגע, כולל יוגב אוחיון, שיכול פשוט לקפוץ לתוך הטופ 16 בקבוצה זרה, ולעשות 12 נק' ו-4 אס' ב-50 אחוז מהשדה. רבאק, להביא שחקן כזה למכבי זו משימה בגדר כמעט בלתי אפשרית. אם הייתי מציע לכם רכז זר למכבי שאתם יודעים שיעשה 12 ו-4 בטופ 16 הייתם חוטפים אותו. אני מקווה שהוא ייתן את המספרים האלה, או לפחות באותו איזור חיוג, עוד העונה רק כדי להסיר את הספקות שהוא לכל הפחות טוב מאוחיון.
rc4991 כתב:זה לא משנה, גם אז יהיו תלונות
מה שחשוב לי לקבל ממקל זה ניהול משחק ברמה גבוהה, הגנה חזקה וניצול מצבים בהתקפה
אני מאמין שהוא יכול לספק את הדברים האלה אבל צריך לחכות ולראות
roy1000 כתב:rc4991 כתב:זה לא משנה, גם אז יהיו תלונות
מה שחשוב לי לקבל ממקל זה ניהול משחק ברמה גבוהה, הגנה חזקה וניצול מצבים בהתקפה
אני מאמין שהוא יכול לספק את הדברים האלה אבל צריך לחכות ולראות
ב- 10 משחקי יורוליג שגל מקל שיחק בהם בקריירת הכדוסל המפוארת שלו, הקבוצות שהוא שיחק בהן עשו מאזן של 2 נצחונות ו- 8 הפסדים. אז כן, אם מכבי תפתח את העונה ב- 2 - 8, אני חושב שיהיו תלונות גם למקל וגם אם הוא יקלע 50 נקודות למשחק.
יוגב אוחיון המחרב הנוראי כבר שיחק כרכז פותח באיזה כמה קבוצות שהגיעו להצלבה ולמעלה מזה. מקל עדיין לא.
אני מצפה ממקל לקחת פחות מזריקה אחת לכל 3 דקות שהוא נמצא על המגרש ולהחזיק בכדור פחות מ- 16 שניות בכל התקפה. אם שני הדברים האלה יקרו, יש למכבי סיכוי טוב להצליח בעונה הבאה.
SlavaCa כתב:אין ספק שמקל כרכז פותח זה וואחד הימור, אם יראו שהוא פשוט לא מספיק טוב , לדעתי ישחחררו את סילי ויביאו רכז זר רק שכרגיל יהיה כבר בלאגן
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־11 אורחים