המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:toja27 כתב:איפה אדם? הרבה זמן לא נתן הודעה.
תנו את ההרכב הפותח שלכם . שלי:
1. מקל
2. גאודולוק
3.סמית
4. אלכסנדר
5.צירבס
מחליפים:
1.אוחיון
2.סילי
3.וימס
4.ראד
5.שגב/סנטר המתקרב ובא
מסיימים משחק:
1. מקל
2. גאודולוק
3.וימס
4.סמית
5. אחד הסנטרים
הכל נאמר כמובן בצורה גורפת אבל רק לשם הכיף.
החמישיה שלי![]()
גאודלוק
וימס
סמית'
ראד
שגב
felix_r כתב:רק עכשיו שמתי לב, שבאתר צירפו את עמית עבו ואת תומר זלמנסון לסגל
jol9 כתב:כשלידו משחקים ווימס וגאודלוק, קשה לי להאמין שמקל יזרוק יותר מ7-8 פעמים למשחק.
המטרה שלו צריכה להיות לנסות להגיע לקו, כי סה"כ יש לו סייז טוב, ומשם יהיה הרבה יותר
הגיוני עבורו ועבור הקבוצה שיצבור את הנקודות.
roy1000 כתב:jol9 כתב:כשלידו משחקים ווימס וגאודלוק, קשה לי להאמין שמקל יזרוק יותר מ7-8 פעמים למשחק.
המטרה שלו צריכה להיות לנסות להגיע לקו, כי סה"כ יש לו סייז טוב, ומשם יהיה הרבה יותר
הגיוני עבורו ועבור הקבוצה שיצבור את הנקודות.
אנחנו מדברים על שחקן ששיחק עם אנתוני דייויס ולקח זריקה כל 2.15 דקות... לא עצרה אותו העובדה שלידו היו אנתוני דייויס, אריק גורדון וריאן אנדרסון וכמובן לא העובדה שהוא קולע ב- 15% מהשדה (כן, 15% מהשדה ולמי שלא מבין - זה בערך 1 מכל 7 זריקות שנכנסת לסל). הוא בשלו. הדבר היחידי שעצר את תצוגות הנגרות שלו בניו אורלינס היא זה שהעיפו אותו משם אחרי 4 משחקים.
אני חושב שהאופטימיות שלך לגבי מקל והמוכנות שלו להיות כינור שני לגאודלוק ו/או ווימס היא לא כל כך מבוססת בהתחשב בזה שמדובר פה על שחקן שגם ב- NBA ניסה להיות השחקן שלוקח הכי הרבה זריקות בקבוצה שלו, כמובן ללא שום קשר ליכולת האמיתי שלו.
מכביסט31 כתב:קצת משעשע שאתם כבר בוחרים חמישיות וספסלים ואפילו חמישיות שיסיימו את המשחק כאשר אין לכם מושג איך הקבוצה תיראה.. קצת (הרבה) מיותר ולא ריאלי אם שואלים אותי..
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
toja27 כתב:אגב, השנה אני מתכוון לפתוח את תרד הנביאים של צהבת כשיהיה מדובר במשחקי יורוליג בלבד.
דבר נוסף, אני אפתח תרד של פנטזי צ'לנג', שבו אני לא אפתח ליגה של צהבת כי בעבר ההיענות הייתה מועטה אבל אני אשתף כל שבוע את שתי הקבוצות המובילות שלי ואת השינויים שאני מתכוון לערוך ממשחק למשחק. כל חבר פורום שישתתף במשחק מוזמן לעשות זאת גם הוא כדי להוסיף עניין.
איתי-שגב כתב:toja27 כתב:אגב, השנה אני מתכוון לפתוח את תרד הנביאים של צהבת כשיהיה מדובר במשחקי יורוליג בלבד.
דבר נוסף, אני אפתח תרד של פנטזי צ'לנג', שבו אני לא אפתח ליגה של צהבת כי בעבר ההיענות הייתה מועטה אבל אני אשתף כל שבוע את שתי הקבוצות המובילות שלי ואת השינויים שאני מתכוון לערוך ממשחק למשחק. כל חבר פורום שישתתף במשחק מוזמן לעשות זאת גם הוא כדי להוסיף עניין.
פנטזי של היורוליג ?.
toja27 כתב:איתי-שגב כתב:toja27 כתב:אגב, השנה אני מתכוון לפתוח את תרד הנביאים של צהבת כשיהיה מדובר במשחקי יורוליג בלבד.
פנטזי של היורוליג ?.
אכן.
איתי-שגב כתב:toja27 כתב:איתי-שגב כתב:toja27 כתב:אגב, השנה אני מתכוון לפתוח את תרד הנביאים של צהבת כשיהיה מדובר במשחקי יורוליג בלבד.
פנטזי של היורוליג ?.
אכן.
ממה שאני זוכר שנה שעברה היה ממש חרא.. לא ?
ומה עם פנטזי של הליגה שלנו?.
toja27 כתב:איתי-שגב כתב:toja27 כתב:איתי-שגב כתב:toja27 כתב:אגב, השנה אני מתכוון לפתוח את תרד הנביאים של צהבת כשיהיה מדובר במשחקי יורוליג בלבד.
פנטזי של היורוליג ?.
אכן.
ממה שאני זוכר שנה שעברה היה ממש חרא.. לא ?
ומה עם פנטזי של הליגה שלנו?.
עונה שעברה לא עלינו לטופ 16 והייתה עונה נוראית אם לזה אתה מתכוון, אבל לא כל עונה היא כמו עונה שעברה. בפנטזי של יורוליג אתה מתמודד עם אנשים מכל העולם עם ידע נרחב בכדורסל ( פליקס אגב זכה באחת העונות במקום השני בעולם) והיורוליג לטעמי הרבה יותר מעניין. אם מישהו רוצה פנטזי של הליגה שלנו אז מישהו אחר יצתרך לטפל בזה.
toja27 כתב:אגב, השנה אני מתכוון לפתוח את תרד הנביאים של צהבת כשיהיה מדובר במשחקי יורוליג בלבד.
my man כתב:toja27 כתב:אגב, השנה אני מתכוון לפתוח את תרד הנביאים של צהבת כשיהיה מדובר במשחקי יורוליג בלבד.
הלוואי וזה יצליח...אני ניסיתי עם הפלייאוף השנה באנביאיי ואף אחד לא זרם..
אתה מדבר על חוץ מהמשחקים של מכבי, נכון?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־11 אורחים