המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:אני אגב אדאג לניקוד ברוב הזמן למעט תקופות מסויימות שאני אצתרך עזרה מאחד מכם.
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:אגב, השנה אני מתכוון לפתוח את תרד הנביאים של צהבת כשיהיה מדובר במשחקי יורוליג בלבד.
דבר נוסף, אני אפתח תרד של פנטזי צ'לנג', שבו אני לא אפתח ליגה של צהבת כי בעבר ההיענות הייתה מועטה אבל אני אשתף כל שבוע את שתי הקבוצות המובילות שלי ואת השינויים שאני מתכוון לערוך ממשחק למשחק. כל חבר פורום שישתתף במשחק מוזמן לעשות זאת גם הוא כדי להוסיף עניין.
הלוואי וזה יצליח...אני ניסיתי עם הפלייאוף השנה באנביאיי ואף אחד לא זרם..
אתה מדבר על חוץ מהמשחקים של מכבי, נכון?
אני מדבר על כל משחקי היורוליג מההתחלה עד הסוף כולל המשחקים של מכבי. אל תדאג זה יזרום, כי בכל זאת לרוב האנשים היורוליג קצת קרוב לליבם יותר מאשר הnba וגם נתחיל את זה מההתחלה ולא בסוף כמו בnba.
איתי-שגב כתב:היה לי משעמם אז התחלתי ליצור ממים..
http://prntscr.com/calbgw
למי שרוצה גם לנסות עם אותה תבנית..
https://imgflip.com/memegenerator/Board ... Suggestion
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:אגב, השנה אני מתכוון לפתוח את תרד הנביאים של צהבת כשיהיה מדובר במשחקי יורוליג בלבד.
דבר נוסף, אני אפתח תרד של פנטזי צ'לנג', שבו אני לא אפתח ליגה של צהבת כי בעבר ההיענות הייתה מועטה אבל אני אשתף כל שבוע את שתי הקבוצות המובילות שלי ואת השינויים שאני מתכוון לערוך ממשחק למשחק. כל חבר פורום שישתתף במשחק מוזמן לעשות זאת גם הוא כדי להוסיף עניין.
הלוואי וזה יצליח...אני ניסיתי עם הפלייאוף השנה באנביאיי ואף אחד לא זרם..
אתה מדבר על חוץ מהמשחקים של מכבי, נכון?
אני מדבר על כל משחקי היורוליג מההתחלה עד הסוף כולל המשחקים של מכבי. אל תדאג זה יזרום, כי בכל זאת לרוב האנשים היורוליג קצת קרוב לליבם יותר מאשר הnba וגם נתחיל את זה מההתחלה ולא בסוף כמו בnba.
קשה לי להאמין שיזרמו פה עם הימורים על המשחקים של מכבי..
שועל כתב:toja27 כתב:אני אגב אדאג לניקוד ברוב הזמן למעט תקופות מסויימות שאני אצתרך עזרה מאחד מכם.
לידע כללי, מילה שמאויתת לא נכון מופיע קו מזוגזג תחתיה
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:אני אגב אדאג לניקוד ברוב הזמן למעט תקופות מסויימות שאני אצתרך עזרה מאחד מכם.
לידע כללי, מילה שמאויתת לא נכון מופיע קו מזוגזג תחתיה
על איזו מילה אתה מדבר?
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:כשלידו משחקים ווימס וגאודלוק, קשה לי להאמין שמקל יזרוק יותר מ7-8 פעמים למשחק.
המטרה שלו צריכה להיות לנסות להגיע לקו, כי סה"כ יש לו סייז טוב, ומשם יהיה הרבה יותר
הגיוני עבורו ועבור הקבוצה שיצבור את הנקודות.
אנחנו מדברים על שחקן ששיחק עם אנתוני דייויס ולקח זריקה כל 2.15 דקות... לא עצרה אותו העובדה שלידו היו אנתוני דייויס, אריק גורדון וריאן אנדרסון וכמובן לא העובדה שהוא קולע ב- 15% מהשדה (כן, 15% מהשדה ולמי שלא מבין - זה בערך 1 מכל 7 זריקות שנכנסת לסל). הוא בשלו. הדבר היחידי שעצר את תצוגות הנגרות שלו בניו אורלינס היא זה שהעיפו אותו משם אחרי 4 משחקים.
אני חושב שהאופטימיות שלך לגבי מקל והמוכנות שלו להיות כינור שני לגאודלוק ו/או ווימס היא לא כל כך מבוססת בהתחשב בזה שמדובר פה על שחקן שגם ב- NBA ניסה להיות השחקן שלוקח הכי הרבה זריקות בקבוצה שלו, כמובן ללא שום קשר ליכולת האמיתי שלו.
רוב הסיכויים הם שהוא לא היה על המגרש עם הכוכבים אלא עם המחליפים.
אבל מה שאתה אומר זה מבחן מאוד משמעותי לאיך שהעונה הזאת תיראה.
jol9 כתב:רוב הסיכויים הם שהוא לא היה על המגרש עם הכוכבים אלא עם המחליפים.
roy1000 כתב:jol9 כתב:רוב הסיכויים הם שהוא לא היה על המגרש עם הכוכבים אלא עם המחליפים.
הוא שיחק בהרכבים שונים, ובכל פעם עם שחקנים אחרים (כולל הכוכבים). לא שזה משנה משהו, כי בכל הרכב אפשרי, הרי אין שום ספק שמקל היה השחקן הכי פחות מוכשר על המגרש, ועדיין זה לא הפריע לו לקחת הכי הרבה זריקות בכל שחקן אחר על המגרש (כולל היריבות) בזמן שהוא שיחק.
רק לצורך המחשה - גל מקל לקח 24.4 זריקות לכל 100 אחזקות כדור של הקבוצה שלו. קווין דוראנט באותה שנה לקח 25.4 זריקות לכל 100 אחזקות כדור, קובי בראיינט לקח 20.1 זריקות על כל 100 אחזקות כדור, אנתוני דייויס (חברו לקבוצה) לקח 25.1 זריקות לכל 100 אחזקות כדור, כרמלו אנתוני לקח 26.6 זריקות, לברון ג'יימס 24.5, סטף קרי לקח 25.1 זריקות.
עכשיו בוא תסביר לי איך מקל לא רואה את עצמו כוכב NBA. הלוואי ויקרה נס והוא ייקח פחות מזריקה אחת לכל 3 דקות. אני בספק אם זה יקרה.
החציל האצטקי כתב:רוי אתה הזוי, בנאדם.
אתה אשכרה מנתח מקצועית את מה שהבן אדם עשה בפליקנס בחוזה ל10 ימים על המשך החיים שלו בליגה?
זה קצת מגוחך...
(אולי עדיף שאזהר במילים עם כל הויכוחים המצחיקים שיש לך פה לאחרונה? אני עדיין אוהב אותך)
toja27 כתב:האם הסטטיסטיקה הזאת בפלקינס הייתה זהה לזו שבדלאס? אני בספק
roy1000 כתב:toja27 כתב:האם הסטטיסטיקה הזאת בפלקינס הייתה זהה לזו שבדלאס? אני בספק
לא. בדאלאס הוא החליט שגם לנוביצקי מגיעות כמה זריקות למרות שהוא כבר זקן.
בדאלאס הוא היה "רק" על זריקה אחת כל 3.3 דקות. דירק, לשם ההשוואה זרק זריקה כל 2.2 דקות. זה מעודד אותך?
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:האם הסטטיסטיקה הזאת בפלקינס הייתה זהה לזו שבדלאס? אני בספק
לא. בדאלאס הוא החליט שגם לנוביצקי מגיעות כמה זריקות למרות שהוא כבר זקן.
בדאלאס הוא היה "רק" על זריקה אחת כל 3.3 דקות. דירק, לשם ההשוואה זרק זריקה כל 2.2 דקות. זה מעודד אותך?
בכל אופן אתה לא לגמרי טועה, לדעתי רק מגזים. מקל הוא שחקן שנוטה לקחת על עצמו הרבה. אין ספק שהשנה הוא צריך להוריד במינון הזריקות שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים