המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:שפיץ צ׳אך זה פיקאניה, אם אני לא טועה.
זה בשר מעולה.
הוא יהיה גולת הכותרת של כל סטיקייה ברזילאית.
בעשייה נכונה זה מעדן, ויחסית דל בשומן.
MTA2311 כתב:מגישים את זה בתור נתח פשוט? לא בתוך תבשילים וכאלה?
נראה לי מוזר קצת בהתחשב בכמות השומן שיש בו.
LIAV10 כתב:משום מה לא מעתיק לי את הקישור, תרשום בגוגל ״שפיץ צ׳אך ערך תזונתי״ ויש כמה תוצאות, למשל של תנובה, תראה שהוא דל שומן.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:משום מה לא מעתיק לי את הקישור, תרשום בגוגל ״שפיץ צ׳אך ערך תזונתי״ ויש כמה תוצאות, למשל של תנובה, תראה שהוא דל שומן.
אלה אותם ערכים בול של צ'אך. לכן הנחתי שלא משתמשים בו כנתח אלא רק בתבשילים וכאלה.
בכל מקרה, אבקש מהקצב שבוע הבא. נראה אם עדיף על השייטל.
Holiday_Armadillo כתב:אור סתם מעניין אותי - מה עם גרון הודו?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור סתם מעניין אותי - מה עם גרון הודו?
מאיזו בחינה?
שונא הודו באופן כללי, אז הגרון בכלל נשמע לי נורא.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור סתם מעניין אותי - מה עם גרון הודו?
מאיזו בחינה?
שונא הודו באופן כללי, אז הגרון בכלל נשמע לי נורא.
ערכים וכל זה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור סתם מעניין אותי - מה עם גרון הודו?
מאיזו בחינה?
שונא הודו באופן כללי, אז הגרון בכלל נשמע לי נורא.
ערכים וכל זה
הרבה חלבון, הרבה b12 ויותר שומן מבחזה הודו.
את אוהבת?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים