Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הרגתי הרגע חרק קטן עם נעל..על הקיר
גאה בעצמי
תמונה או שלא קרה
הגיע אליי באופן בלעדי...
הקאתי את כל הרוקפור בגללך.
מי אוכל רוקפור יא תת אדם?
שקט. אהבת חיי הגבינה הזאת
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הרגתי הרגע חרק קטן עם נעל..על הקיר
גאה בעצמי
תמונה או שלא קרה
הגיע אליי באופן בלעדי...
מי אוכל רוקפור יא תת אדם?
מכביסט31 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הרגתי הרגע חרק קטן עם נעל..על הקיר
גאה בעצמי
תמונה או שלא קרה
הגיע אליי באופן בלעדי...
jol9 כתב:מכביסט31 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הרגתי הרגע חרק קטן עם נעל..על הקיר
גאה בעצמי
תמונה או שלא קרה
הגיע אליי באופן בלעדי...
תשמע, זה היה כנראה הגיף הכי פחות מגעיל שמצאתי...
אני יכול לפנק בגיף הארד קור אמיתי אם תרצו
MTA2311 כתב:אם אני הייתי אוכל רוקפור...
רון יא אליטיסט.
מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:אם אני הייתי אוכל רוקפור...
רון יא אליטיסט.
אני תמיד לוקח את הגוש הכי קטן שאני מוצא בערימה (מחיר שנע בין 16 ל-18 שקל גג), אם זה עוזר לי לצאת פחות אליטיסט..
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:אם אני הייתי אוכל רוקפור...
רון יא אליטיסט.
אני תמיד לוקח את הגוש הכי קטן שאני מוצא בערימה (מחיר שנע בין 16 ל-18 שקל גג), אם זה עוזר לי לצאת פחות אליטיסט..
חוק #1 לחיים - מאכל לא יכול לא להיות מגרה כשהוא מתואר כ''גוש''
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:אם אני הייתי אוכל רוקפור...
רון יא אליטיסט.
אוקי, אז.. משולש גבינה. את מבינה במשולשים.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:אם אני הייתי אוכל רוקפור...
רון יא אליטיסט.
אוקי, אז.. משולש גבינה. את מבינה במשולשים.
אתה לא זה שאמרת את זה בפעם הראשונה בפורום, נכון? אז אין קרדיט ואין ח''ח
MTA2311 כתב:כי היא טובה בגיאומטריה כאילו?
#אורי
מכביסט31 כתב:הדבר היחיד שאני זוכר מבית הספר זה את הקקי מפלסטיק שחברים שלי שמו למורה על הכיסא.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:הדבר היחיד שאני זוכר מבית הספר זה את הקקי מפלסטיק שחברים שלי שמו למורה על הכיסא.
אצלנו הבנים מצאו טמפון, ניפחו אותו במים וזרקו אותו על הלוח
שנאתי את הבית ספר שלי כל כך
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:אם אני הייתי אוכל רוקפור...
רון יא אליטיסט.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:אם אני הייתי אוכל רוקפור...
רון יא אליטיסט.
אומרת את זה מי שמתארת מרק כנוזל קוסקוס
מכביסט31 כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:אם אני הייתי אוכל רוקפור...
רון יא אליטיסט.
אומרת את זה מי שמתארת מרק כנוזל קוסקוס
אתה לעולם לא תשכח לה את זה הא?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים