המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:Jay אתה מפחיד
jay כתב:רואים רואים שסמית' הולך לככב העונה.
אבל ברצינות עכשיו, רק אני חושב שזו טעות לרשום אותו רק ליורוליג?
jay כתב:רואים רואים שסמית' הולך לככב העונה.
toja27 כתב:jay כתב:רואים רואים שסמית' הולך לככב העונה.
אני חושב שזה דווקא הדבר הנכון לעשות. למה להעמיס עליו בשביל הליגה אחרי העונה האחרונה?
החיסרון היחידי בזה שלדעתי שחקנים צריכים לשחק יותר ממשחק לשבוע כדי להיות בכושר משחק אופטימלי.
toja27 כתב:jay כתב:רואים רואים שסמית' הולך לככב העונה.
אני חושב שזה דווקא הדבר הנכון לעשות. למה להעמיס עליו בשביל הליגה אחרי העונה האחרונה?
החיסרון היחידי בזה שלדעתי שחקנים צריכים לשחק יותר ממשחק לשבוע כדי להיות בכושר משחק אופטימלי.
MTA2311 כתב:אני חושב שסמית יפתיע פה הרבה אנשים עונה הבאה.
יכול לייצר פה אופציה של סופר סאב (מתנצל על שאילת המושג מהכדורגל) ל15 דקות בערב.
שועל כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שסמית יפתיע פה הרבה אנשים עונה הבאה.
התקפית יתכן, הגנתית אני לא חושב
MTA2311 כתב:אני חושב שסמית יפתיע פה הרבה אנשים עונה הבאה.
jay כתב:אני חושב ומקווה שהוא יהיה הפתעה חיובית העונה כגורם משלים ברמה גבוהה.
אני לא בטוח אבל שהובנתי. לא התכוונתי שאם לרשום אותו אז שישחק בליגה 30 דק' במשחק. מצידי שישחק 5 דק', או 0, אין לי ויכוח על זה בכלל. אבל מה קורה אם ווימס נפצע במהלך העונה (לדוגמה), ודווין ככה בפוקס יעביר עונה בריאה, ולא נוכל להשתמש בו בליגה? זה לא קצת retarded גם לשלם לו כ"כ הרבה כסף, וגם בסנאריו מסוים לא להיות מסוגלים להשתמש בו למרות שהוא שמיש?
במילים אחרות, מה אנחנו מרוויחים?
my man כתב:jay כתב:אני חושב ומקווה שהוא יהיה הפתעה חיובית העונה כגורם משלים ברמה גבוהה.
אני לא בטוח אבל שהובנתי. לא התכוונתי שאם לרשום אותו אז שישחק בליגה 30 דק' במשחק. מצידי שישחק 5 דק', או 0, אין לי ויכוח על זה בכלל. אבל מה קורה אם ווימס נפצע במהלך העונה (לדוגמה), ודווין ככה בפוקס יעביר עונה בריאה, ולא נוכל להשתמש בו בליגה? זה לא קצת retarded גם לשלם לו כ"כ הרבה כסף, וגם בסנאריו מסוים לא להיות מסוגלים להשתמש בו למרות שהוא שמיש?
במילים אחרות, מה אנחנו מרוויחים?
אפשר לרשום זרים לליגה עד אפריל בערך...יהיה בסדר.
ושתהיה לי בריא עם העין הרע שעשית פה לווימס..
#רוני
jay כתב:ותהיו בטוחים שיקרה לו משהו, כמה ימים אחרי שקיללתי פה את מילר הוא איבד את הקריירה.
אפריל זה נחמד ויפה, אבל הפלייאוף זה מה שחשוב. זאת לא תשובה לשאלה מה אנחנו מרוויחים מזה.
jay כתב:או שאני מפספס או משהו, או שלא מבינים אותי, או שאני לא מסביר את עצמי טוב, או שילוב.
איך לרשום אותו פוגע בבריאות שלו? לא חייב לתת לו לשחק / לשחק הרבה. אבל לרשום אותו, כדי שלא יקרה מצב אבסורדי שאיזה 2 מיליון דולר יושבים לך על הספסל בשלבים המכריעים של הליגה, כשבכלל סיימת עם העונה האירופאית, ובניגוד לכל התחזיות הפסימיות מי שנפצע או סתם לא מתפקד מקצועית - זה בכלל לא הוא...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], JarJarBinx, yon1 ו־16 אורחים