המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אגב, יש לי תחושה איומה שאמינו יגיע.
LIAV10 כתב:אגב, יש לי תחושה איומה שאמינו יגיע.
MTA2311 כתב:הרבה לפני שהייתי מעיף אנשים שמפרסמים לינק לכתבות שכתבו, הייתי שם סוף לכל אלה שעושים טיזינג כזה.
יש לך שם? שמעת משהו? המצאת? או שתפרסם את הדברים במלואם או שתחסוך לכולנו.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:הרבה לפני שהייתי מעיף אנשים שמפרסמים לינק לכתבות שכתבו, הייתי שם סוף לכל אלה שעושים טיזינג כזה.
צודק לגמרי ואולי נקבע שזה יהיה תנאי קבוע פה
my man כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:הרבה לפני שהייתי מעיף אנשים שמפרסמים לינק לכתבות שכתבו, הייתי שם סוף לכל אלה שעושים טיזינג כזה.
לא רואה סיבה להתחיל לקבוע כללים כאלה..שיבושם להם עם הטיזינג..
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:הרבה לפני שהייתי מעיף אנשים שמפרסמים לינק לכתבות שכתבו, הייתי שם סוף לכל אלה שעושים טיזינג כזה.
לא רואה סיבה להתחיל לקבוע כללים כאלה..שיבושם להם עם הטיזינג..
אני חושבת שיש צורך דווקא
רוצים לספר משהו? תספרו הכל
לא להגיד ''יש לי סוד מטורף'' ולברוח
toja27 כתב:אני אגב יש לי הרבה סודות מטורפים פחות אבל קשורים לכדורסל .
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:אני אגב יש לי הרבה סודות מטורפים פחות אבל קשורים לכדורסל .
אתה לא חייב לענות, אבל אחד מהם קשור לצמיג של אוטו וזיתים ירוקים? כי אם לא אז אנחנו לא חושבים על אותו סוד מטורף
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:אני אגב יש לי הרבה סודות מטורפים פחות אבל קשורים לכדורסל .
אתה לא חייב לענות, אבל אחד מהם קשור לצמיג של אוטו וזיתים ירוקים? כי אם לא אז אנחנו לא חושבים על אותו סוד מטורף
כן , אני אוהב לאכול זיתים ירוקים לפני השינה ולאחרונה ראיתי צמיג של אוטו מתגלגל לו לבד בכביש, היה הזוי. אם לזה התכוונת
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:אני אגב יש לי הרבה סודות מטורפים פחות אבל קשורים לכדורסל .
כן , אני אוהב לאכול זיתים ירוקים לפני השינה ולאחרונה ראיתי צמיג של אוטו מתגלגל לו לבד בכביש, היה הזוי. אם לזה התכוונת
לא..אבל מה שקורה בוגאס נשאר בוגאס
אני רק אגיד שזה כלל צמיג של אוטו, זיתים ירוקים, מעיל של סרסור ושרה נתניהו
חברים ובעיקר "אוהדי המקורות", החלטנו שמעכשיו מי שרוצה לשתף אותנו בסקופ שלו, יעשה זאת רק בתנאי שיספק גם את השם של אותו שחקן
זהו תנאי בסיסי והגיוני ואם אותו גולש לא רוצה/יכול להגיד אותו, אז שלא ידווח בכלל
(חשוב לציין כי זה נושא שדנו בו בתקופה האחרונה ולא קשור ספציפית להודעה של ביג סופו)
sadaka כתב:אם יש מאחד בין כל אוהבי הכדור של מכבי העונה זה הרצון להוכיח לכולם שהם טובים ומצליחים
זה גם הוכחה שהמועדון רוצה לצעוק לעולם שספד אותו
אני מאוד מקווה שכל השחקנים, הבעלים וארז יתאחדו בשביל המטרה הזו, ימסרו אחד לשני וישחקו אחד בשביל השני. אחרת אנחנו אבודים
my man כתב:sadaka כתב:אם יש מאחד בין כל אוהבי הכדור של מכבי העונה זה הרצון להוכיח לכולם שהם טובים ומצליחים
אני מאוד מקווה שכל השחקנים, הבעלים וארז יתאחדו בשביל המטרה הזו, ימסרו אחד לשני וישחקו אחד בשביל השני. אחרת אנחנו אבודים
רגע, אתה אוהד מכבי?
MTA2311 כתב:my man כתב:sadaka כתב:אם יש מאחד בין כל אוהבי הכדור של מכבי העונה זה הרצון להוכיח לכולם שהם טובים ומצליחים
רגע, אתה אוהד מכבי?
אמר אוהד מכבי שקורא בצ'ה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־15 אורחים