המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:חברים ובעיקר "אוהדי המקורות", החלטנו שמעכשיו מי שרוצה לשתף אותנו בסקופ שלו, יעשה זאת רק בתנאי שיספק גם את השם של אותו שחקן
זהו תנאי בסיסי והגיוני ואם אותו גולש לא רוצה/יכול להגיד אותו, אז שלא ידווח בכלל
(חשוב לציין כי זה נושא שדנו בו בתקופה האחרונה ולא קשור ספציפית להודעה של ביג סופו)
(חשוב לי להגיד שהניסוח הוא של כולנו, אני לא עד כדי כך מנומסת, אני רק מפרסמת כי אין לי מספיק הודעות במונה)
sadaka כתב:ככותב אני מנסה להיות אובייקטיבי ולכתוב על נושאים רחבים יותר ממכבי בכדי להגיע לכמה שיותר אנשים
השאיפה שלי היא להתפתח בתחום כתיבת הספורט כמה שיותר
אני כבר מתפרנס מכתיבה אבל רוצה להתפרנס גם מהאהבה השניה שלי: כדורסל
toja27 כתב:תמחק את הראיות סדקה. אורי שתף איתו פעולה.
Blondjam כתב:קצת עדכונים:מכבי מדברת עם סטפן לאזמה.אני אישית חושב שהוא מבוגר כבר והאמת אני לא בטוח שהוא יוכל לשחק ביורוליג כי נכשל בבדיקות סמים פעמיים.בכל זאת דעתכם בנושא
BIG sofo כתב:אז מסתבר שיש סנטר בדרך למכבי
זה שם קצת מפתיע
עניין של מספר ימים עד שתהיה חתימה , יש סיכום בע"פ
אנטוניו כתב:לארי סנדרס מעוניין לשוב לפעילות ב נ.ב.א, בנתיים אין קופצים.
בדיוק סוג השחקן שמכבי צריכה.
שווה להמר על הסיכון?
אנטוניו כתב:לארי סנדרס מעוניין לשוב לפעילות ב נ.ב.א, בנתיים אין קופצים.
בדיוק סוג השחקן שמכבי צריכה.
שווה להמר על הסיכון?
SlavaCa כתב:שונא את הסינים האלה, ג׳ייסון תומפסון גם הולך לשם, כל כך הרבה שחקנים טובים משחקים ברמה כזאת נמוכה, עצוב
אחד המועמדים היה שחקן הקבוצה לשעבר, סטפון לאזמה, ששיחק בגלאטסראיי בעונה האחרונה ואף זכה עימה ביורוקאפ.
הפורוורד/סנטר בן ה-33 מגאבון עמד לדין לאחר שנמצא בדמו חומר אסור בשתי הזדמנויות שונות בעונה שעברה, ובמכבי ת"א חיכו לראות מה ההתאחדות הטורקית תגזור עליו. אחרי שהושעה לשנה, מועמדותו ירדה. בנוסף, בקבוצה שקלו לצרף סנטר לתקופת מבחנים של חודשיים, אך בשל הניסיון הרע בעונה שעברה עם ארינזה אונואקו ואייק אופוואבו, זה נשלל.
איתי-שגב כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.224675.html
בשל ההשעיה: מועמדות לאזמה למכבי ת"א ירדה
השחקן נתפס על סמים. כ-9,300 מינויים נמכרו. פדרמן וחומסקי נפגשו
בנוסף, בקבוצה שקלו לצרף סנטר לתקופת מבחנים של חודשיים, אך בשל הניסיון הרע בעונה שעברה עם ארינזה אונואקו ואייק אופוואבו, זה נשלל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים