המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:jay כתב:איתי-שגב כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.224675.html
בשל ההשעיה: מועמדות לאזמה למכבי ת"א ירדה
השחקן נתפס על סמים. כ-9,300 מינויים נמכרו. פדרמן וחומסקי נפגשו
בנוסף, בקבוצה שקלו לצרף סנטר לתקופת מבחנים של חודשיים, אך בשל הניסיון הרע בעונה שעברה עם ארינזה אונואקו ואייק אופוואבו, זה נשלל.
מי שעוקב אחרי הדברים האלה - זו האטה לעומת שנים עברו, לא? בניגוד לכל התחזיות פה, המצב השפיע על המנויים?jay כתב:Blondjam כתב:קצת עדכונים:מכבי מדברת עם סטפן לאזמה.אני אישית חושב שהוא מבוגר כבר והאמת אני לא בטוח שהוא יוכל לשחק ביורוליג כי נכשל בבדיקות סמים פעמיים.בכל זאת דעתכם בנושא
אם זה PERFORMANCE ENHANCING - להביא דחוף. אחרת יש לנו מספיק בעמדה הזאת.
RECREATIONAL AFTER ALL
אם מכרו 9,300 מנויים עד עכשיו זה אומר שימכרו את כל המנויים עד תחילת העונה , ככה שחוזי השחורות בהיבט השיווקי יכולים לגנוז את תקוות השווא שלהם .
SlavaCa כתב:BIG sofo כתב:אז מסתבר שיש סנטר בדרך למכבי
זה שם קצת מפתיע
עניין של מספר ימים עד שתהיה חתימה , יש סיכום בע"פ
מה לא עברנו על כל מועמד אפשרי???? אולי זה האשים ת׳אביט שרוצה לעשות משהו בקריירה ובאירופה יכול לחסום בערך כל דבר
A_P_18 כתב:SlavaCa כתב:BIG sofo כתב:אז מסתבר שיש סנטר בדרך למכבי
זה שם קצת מפתיע
עניין של מספר ימים עד שתהיה חתימה , יש סיכום בע"פ
מה לא עברנו על כל מועמד אפשרי???? אולי זה האשים ת׳אביט שרוצה לעשות משהו בקריירה ובאירופה יכול לחסום בערך כל דבר
ת'אביט מה הקשר? הוא בכלל שיחק בשנה האחרונה?
אנטוניו כתב:לפי פיק פלייס אמור להיות משוחרר מפילי,
אם אני לא טועה יש לו חוזה מובטח של 2800000 דולר.
שאלה לאחד שיודע.
האם הוא אמור לקבל את מלוא הסכום?
כי אם כן אז אולי יש סיכוי להחתים אותו.
שמואל1 כתב:קרדיט ל Blondjam שפרסם על מועמדותו של לאזמה.
בכל אופן, טוב לדעת שהוא ירד מהפרק.
my man כתב:ממה שאני מבין- פלייס מועמד בגלל גרמניותו והשילוב שיהיה לו עם צירבס בעמדת הסנטר..
שמואל1 כתב:londoner כתב:According to Vered, Seraphin and Robinson are still on the list. One can hope...
http://sports.walla.co.il/item/2992747
ורד כהן טוענת שמחירו של רוביסנון 800 אלף דולר. לא מבין איך מכבי לא עפה על זה.
jol9 כתב:אנטוניו כתב:לפי פיק פלייס אמור להיות משוחרר מפילי,
אם אני לא טועה יש לו חוזה מובטח של 2800000 דולר.
שאלה לאחד שיודע.
האם הוא אמור לקבל את מלוא הסכום?
כי אם כן אז אולי יש סיכוי להחתים אותו.
האמת שאני מאוד מחבב את פלייס. אחלה סנטר. הבעיה בהתאמה היא לא של פלייס אלא של אלכסנדר
שלא נראה שייך.
החציל האצטקי כתב:ת'אמת שפלייס הוא פיט בסדר גמור.
רק צריך לבסס שיטת הגנה ששמה אותו כמטריה אווירית מתחת לטבעת והגארדים לוחצים מסביב.
אלכסנדר, בסגל הזה, צריך להביא את העליונות הפיזית והאתלטית שלו למקסימום ניצול, בכל האספקטים של המשחק. הפינס גיים הלא יציב שלו הוא רק בונוס.
לגבי החוזה שלו, אם הוא מגיע לאירופה הוא מקבל את מלוא הכסף (בדומה למה שקרה עם מקל), אבל אאל"ט יש אפשרות לאסוף אותו מהWaivers ברגע שהוא משוחרר ולקצץ קצת במחירים אם נשאר בNBA. אבל אחדשיודע אמור לתת הסבר טוב יותר.
jay כתב:גם לגבי גאודלוק טוענים ש"ארז לא התייצב על רגליו האחוריות".
מה זה אמור להביע, שהנחיתו אותו עליו והוא לא התנגד?ראד הוא שחקן שארז מאוד רצה.
עד עכשיו לא ברור לי איך יכול להיות.אז נכון, היו גם שחקנים שהוא חפץ בהם ולא הגיעו, בגלל מחלוקות כספיות ובגלל שבחרו בקבוצות אחרות, אבל בשורה התחתונה לא נעשה דבר בניגוד לדעתו והכל נעשה בתיאום מלא.
מעניין אם זה נכון ועל מי הוא "ויתר".
שועל כתב:האמת שמיום ליום אני משתכנע שכתבי הספורט דולים מכאן לא מעט מידע.
לאזמה והעלות של רובינסון הן הדוגמאות האחרונות
אורי העלה פה כתבה שטוענת שכתבי הספורט המודרניים מעדיפים את העבודה הקלה של השוטטות באינטרנט במקום העבודה העיתונאית המקובלת. כנראה שיש דברים בגו
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:האמת שמיום ליום אני משתכנע שכתבי הספורט דולים מכאן לא מעט מידע.
אורי העלה פה כתבה שטוענת שכתבי הספורט המודרניים מעדיפים את העבודה הקלה של השוטטות באינטרנט במקום העבודה העיתונאית המקובלת. כנראה שיש דברים בגו
אתה חושב? אם כן אז שמעתי שפצ'רוב מועמד
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:האמת שמיום ליום אני משתכנע שכתבי הספורט דולים מכאן לא מעט מידע.
אתה חושב? אם כן אז שמעתי שפצ'רוב מועמד
שקרנית
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים