30 אוגוסט 2016, 23:10
החציל האצטקי כתב:http://www.sbnation.com/2014/4/18/5601402/nba-pick-and-roll-defense-playoffs-2014
כתבה מעניינת על איך קבוצות NBA מגינות נגד פיק אנד רול. משתף כאן ועוזר לי ולכם לנהל דיון קצת יותר מעמיק בחיפושי הגיון בהחתמה פוטנציאלית.
30 אוגוסט 2016, 23:27
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אני אשאל אותך כמו ששאלתי על ראד בזמנו.
מה אתה חושב שצריך להיות כאן, ב-5 המחליף?
שחור גבוה (2.06+)/ ארוך, חוסם, שומר פיק אנד רול טוב (נייד, תפיסה הגנתית קבוצתית טובה) וריבאונדר טוב.
כל דבר שיוכל לעשות בהתקפה זה בונוס מבחינתי.
30 אוגוסט 2016, 23:30
30 אוגוסט 2016, 23:32
30 אוגוסט 2016, 23:34
jol9 כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אני אשאל אותך כמו ששאלתי על ראד בזמנו.
שחור גבוה (2.06+)/ ארוך, חוסם, שומר פיק אנד רול טוב (נייד, תפיסה הגנתית קבוצתית טובה) וריבאונדר טוב.
אבל זה לא שיש לך התקפה חזקה בקו הקדמי.
למעשה אין לך כמעט משחק פנים. ציבראס הוא שחקן פיק אנד רול בעיקר, והוא בכל מקרה
לא ממש מלוטש בהתקפה.
פלייס נותן לך התקפה ברמה גבוהה, ויכול לתפקד גם כעוגן וגם כסטרץ' 5.
אני חושב שפסילה על הסף של שחקן שכנראה יהיה השלישי באיכותו בסגל היא לא נכונה.
30 אוגוסט 2016, 23:35
שועל כתב:מכבי צריכה גם וגם, אבל החלק ההגנתי יותר חשוב (ובלבד שלא מדובר בנגר התקפי)
30 אוגוסט 2016, 23:40
30 אוגוסט 2016, 23:46
שועל כתב:אגב, כתבה מצוינת
30 אוגוסט 2016, 23:47
jol9 כתב:שועל כתב:מכבי צריכה גם וגם, אבל החלק ההגנתי יותר חשוב (ובלבד שלא מדובר בנגר התקפי)
אם זה היה שחקן כמו טיוס, אז זה היה יכול להיות נהדר
30 אוגוסט 2016, 23:49
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אני אשאל אותך כמו ששאלתי על ראד בזמנו.
30 אוגוסט 2016, 23:50
30 אוגוסט 2016, 23:51
jay כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אני אשאל אותך כמו ששאלתי על ראד בזמנו.
אני אומר את זה רק.. חודש, חודשיים.. אפילו התווכחת איתי. והנה אנחנו, אחרי תחילת האימונים, בלי אחד כזה. לעשות עונת שיפור בלי שחקן כזה אפשר, אבל אני לא חושב שאפשרי להגיע לשלבים הגבוהים.
30 אוגוסט 2016, 23:51
30 אוגוסט 2016, 23:52
החציל האצטקי כתב:דווקא ויקטור ראד זה שחקן שאמור להיות יעיל בהגנת פיק אנד רול. כמעט בכל השיטות. בטח בציוות עם שחקנים עם סייז ואתלטיות/פיזיות בעמדה 3 (ווימס) או 1 (מקל).
גאודלוק הוא החוליה החלשה שינסו להחביא פה.
לגבי צירבס (ובכלל, סנטרים עם מוביליות מוגבלת אבל גודל מספיק כדי לסתום את הצבע), כמה שחקני סטרץ' 5 יש היום באירופה שיכולים לעקוץ בקליעה מבחוץ סנטר שעושה Drop בהגנה?
אגב טיוס, הבן אדם אכל קש מגבוהים ברמות הגבוהות בפיק אנד רול. הוא היה Help defender מעולה ושומר טבעת מצויין, אבל מול פיק אנד רול עם וסלי לצורך העניין הוא היה נון-פאקטור.
זה גם משהו שצריך לקחת בחשבון.
30 אוגוסט 2016, 23:53
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:דווקא ויקטור ראד זה שחקן שאמור להיות יעיל בהגנת פיק אנד רול. כמעט בכל השיטות. בטח בציוות עם שחקנים עם סייז ואתלטיות/פיזיות בעמדה 3 (ווימס) או 1 (מקל).
לגבי צירבס (ובכלל, סנטרים עם מוביליות מוגבלת אבל גודל מספיק כדי לסתום את הצבע), כמה שחקני סטרץ' 5 יש היום באירופה שיכולים לעקוץ בקליעה מבחוץ סנטר שעושה Drop בהגנה?
אגב טיוס, הבן אדם אכל קש מגבוהים ברמות הגבוהות בפיק אנד רול. הוא היה Help defender מעולה ושומר טבעת מצויין, אבל מול פיק אנד רול עם וסלי לצורך העניין הוא היה נון-פאקטור.
ווסלי זה מפלצת פיק אנד רול בהתקפה, בסך הכל טיוס היה טוב בהגנה על פיק אנד רול
30 אוגוסט 2016, 23:54
SlavaCa כתב:בנתיים שאנחנו מדברים פה על פלייס, רובינסון וסראפין אומרים לנו שלאזמה היה מועמד, ת׳כלס לאף אחד אין מושג לאן מכבי מכוונת עם ההחתמה הזאת, אפילו התקשורת שקטה משהו
30 אוגוסט 2016, 23:58
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אני אשאל אותך כמו ששאלתי על ראד בזמנו.
אבל זה לא שיש לך התקפה חזקה בקו הקדמי.
למעשה אין לך כמעט משחק פנים. ציבראס הוא שחקן פיק אנד רול בעיקר, והוא בכל מקרה
לא ממש מלוטש בהתקפה.
פלייס נותן לך התקפה ברמה גבוהה, ויכול לתפקד גם כעוגן וגם כסטרץ' 5.
אני חושב שפסילה על הסף של שחקן שכנראה יהיה השלישי באיכותו בסגל היא לא נכונה.
צירבאס הוא לא שחקן פיק אנד רול.
יש גם בעיה התקפית מסויימת בקו הקדמי. אני מסכים, אבל ראד ואלכסנדר הם שחקנים עם נטייה התקפית מובהקת ( גם אם מוטלת בספק ברמת יורוליג), ובהתחשב ביכולות ההתקפיות של הקו האחורי אני פחות מודאג מהפן הזה.
כבר דיברתי פה על הצורך של ארז למצוא דרך להכניס משחק פנים לארסנל ההתקפי. זה יכול להיות עם צירבאס, ויכול להיות אפילו עם פוסט אפ של ווימס או דווין מבחינתי.
כשאני מסתכל על הסגל, בעיקר בולטת לי בעיה הגנתית בקו הקדמי.
30 אוגוסט 2016, 23:58
MTA2311 כתב:jay כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אני אשאל אותך כמו ששאלתי על ראד בזמנו.
אני אומר את זה רק.. חודש, חודשיים.. אפילו התווכחת איתי. והנה אנחנו, אחרי תחילת האימונים, בלי אחד כזה. לעשות עונת שיפור בלי שחקן כזה אפשר, אבל אני לא חושב שאפשרי להגיע לשלבים הגבוהים.
מעולם לא התווכחתי איתך בנוגע לצורך בשחקן כזה בסגל. הויכוח היה על סוג השחקן שצריך להגיע בעמדה 4. אם אני לא טועה אפילו אמרתי אז שהשחקן ההגנתי צריך להיות בעמדה 5.
30 אוגוסט 2016, 23:59
30 אוגוסט 2016, 23:59
MTA2311 כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:דווקא ויקטור ראד זה שחקן שאמור להיות יעיל בהגנת פיק אנד רול. כמעט בכל השיטות. בטח בציוות עם שחקנים עם סייז ואתלטיות/פיזיות בעמדה 3 (ווימס) או 1 (מקל).
ווסלי זה מפלצת פיק אנד רול בהתקפה, בסך הכל טיוס היה טוב בהגנה על פיק אנד רול
טיוס בעיקר סבל מהשיטה ההגנתית של בלאט לטיפול בפיק אנד רול.