המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
SlavaCa כתב:בתחילת השבוע BIG SOFO אמר שיש סיכום והחתימה בדרך.......
Chen כתב:בהמשך לקודם:
Maccabi's condidates for the center position - Greg Smith, Henry Sims, JJ Hickson and Thomas Robinson...there are more, when Ill get them Ill report.
At the moment, theres not a signing before the beginning of the season.
שמואל1 כתב:Chen כתב:בהמשך לקודם:
Maccabi's condidates for the center position - Greg Smith, Henry Sims, JJ Hickson and Thomas Robinson...there are more, when Ill get them Ill report.
מי המקור?
jol9 כתב:SlavaCa כתב:בתחילת השבוע BIG SOFO אמר שיש סיכום והחתימה בדרך.......
האמת שאני עצרתי את הנשימה... קשה לי כבר להחזיק, אז אני מקווה שזה יגיע בקרוב.
toja27 כתב:מעניין איך תומאס רובינסון יראה בצהוב, אני בטוח שזה יתאים לו.
אני מחכה כבר לקליפ של רובינסון ברגע שיחתום עם כל הדאנקים שלו. Thomas Robinson welcome to Maccabi. אחלה סרטון, אהבתי.
toja27 כתב:שמואל1 כתב:Chen כתב:בהמשך לקודם:
מי המקור?
בחור מאינטרבאסקט.
אני נוטה פחות להאמין למקורות שמביאים רשימה שלמה של שחקנים מהסיבה שהיחידים שיכולים לדעת מידע שכזה הם אנשי מכבי עצמה. למשתמש מאינטרבאסקט יש דגל של גרמניה לצידו ואני לא יודע מה הקשר שלו למכבי. עם זאת כל השחקנים שהוזכרו כאן הוזכרו בשלב מסוים גם לפני.
shayD כתב:רוצ׳סטי הגיע להבנות עם מכבי ושוחרר ע״פ גלדסטון.
Number8 כתב:מה הסיכוי ששחרור רוצ'סטי ישפיע על ההחתמה האחרונה לטובה? כלומר, יזרז אותה ושזה יהיה שחקן שאנחנו נרצה לראות פה.
SlavaCa כתב:toja27 כתב:מעניין איך תומאס רובינסון יראה בצהוב, אני בטוח שזה יתאים לו.
אני מחכה כבר לקליפ של רובינסון ברגע שיחתום עם כל הדאנקים שלו. Thomas Robinson welcome to Maccabi. אחלה סרטון, אהבתי.
בוא נשלך לו מכתב בקשה מהאוהדים , אולי יעזור
ankram כתב:מאז הטיהור הגדול של סטאלין , לא היה ניקוי אורוות כזה.
כל השחקנים הזרים שהוחתמו אשתקד, שוחררו, לא זוכר אירוע כזה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Number8 כתב:שמים לב בבירור שארז נותן שם טון רציני בהחתמות(ובאי החתמות). אם היינו בימי גודס, כבר מזמן היה מוחתם פה איזה גבוה סותם חורים, פציע, עם 3% מהעונשין ואייקיו 15
אני רק מקווה שמי שיגיע יהיה החלק המתאים בפאזל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־20 אורחים