המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:מכבי תשלם 400 אלף דולר משכרו בעונה הבאה.
לפי פיק.
Holiday_Armadillo כתב:איזה מזל שנלחמו על האיזרוח שלו
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:מכבי תשלם 400 אלף דולר משכרו בעונה הבאה.
לפי פיק.
מצויין. התפנו 600 אלף דולר. ביחד עם התקציב שנותר בלי קשר לרוצ'סטי, אפשר להנחית שחקן במיליון דולר נטו.
roy1000 כתב:ההגיון פה לא ממש ברור לי. לפי הפרסומים, מכבי משלמת לרוצ'סטי 400 אלף בשביל לא לשחק במכבי. תוסיפו ל- 400 האלה את ה- 500 שסילי מקבל וזה יוצא 900 שזה בערך המשכורת של רוצ'סטי. לא היה עדיף כבר להשאיר את רוצ'סטי ולהעלות אותו מהספסל מאשר להביא את סילי בערך באותו המחיר?
roy1000 כתב:ההגיון פה לא ממש ברור לי. לפי הפרסומים, מכבי משלמת לרוצ'סטי 400 אלף בשביל לא לשחק במכבי. תוסיפו ל- 400 האלה את ה- 500 שסילי מקבל וזה יוצא 900 שזה בערך המשכורת של רוצ'סטי. לא היה עדיף כבר להשאיר את רוצ'סטי ולהעלות אותו מהספסל מאשר להביא את סילי בערך באותו המחיר?
החציל האצטקי כתב:יש הגיון גדול מאוד בהחתמה של סילי.
קומבו גארד גבוה עם יכולת לקלוע מבחוץ ב40-50% לאורך הקריירה, מתורגל בעלייה מהספסל ומסוגל לחטוף כדורים זה שחקן אחר לגמרי מרכז לבנבן אנדרסייזד שאין שום קשר בינו ובין הגנה.
תמשיכו להשמיץ את הקבוצה שפעם אחת הביאה רול פלייר שאשכרה בנוי לשחק את התפקיד שלו.
החציל האצטקי כתב:יש הגיון גדול מאוד בהחתמה של סילי.
קומבו גארד גבוה עם יכולת לקלוע מבחוץ ב40-50% לאורך הקריירה, מתורגל בעלייה מהספסל ומסוגל לחטוף כדורים זה שחקן אחר לגמרי מרכז לבנבן אנדרסייזד שאין שום קשר בינו ובין הגנה.
תמשיכו להשמיץ את הקבוצה שפעם אחת הביאה רול פלייר שאשכרה בנוי לשחק את התפקיד שלו.
jay כתב:החציל האצטקי כתב:יש הגיון גדול מאוד בהחתמה של סילי.
100%.
לא שאני תופס מסילי, אבל אותם אנשים מתלוננים אחרי זה על ההתאמה בין השחקנים, חלאס לשנות את המנגינה כל פעם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים