המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
argof כתב:כל הדיבורים על ההפרזה בהחתמה של סילי אינם במקומם, מפני שזו חוכמה שבדיעבד.
כשסילי הוחתם, גאודלוק לא היה בתכניות. גאודלוק הגיע בעקבות הפציעה של מילר, כשהבינו שאין מספיק מוציאים לפועל.
סביר להניח שאם גאודלוק היה מוחתם ראשון, אז נוכח קיומם של יבזורי ולנדסברג, ובהינתן אילוצי תקציב, היו מחפשים גארד זול ב-100-150k מסילי. זה זניח לחלוטין בעיניי, וטוב שסילי איתנו. לא מו הנמנע שנראה את גאודלוק ב-1 ואותו ב-2 בדקות המכריעות.
בשורה התחתונה, לא זה מה שמעיב על החתמה של גבוה משמעותי נוסף. אם משהו יעיב, ואני ממש מקווה שלא (כי זה עלול להרוס עבודה יפה סה״כ של קיץ שלם), זה הפיצויים לרוצ׳סטי, הנדריקס, טבק ואלוהים זוכר מי עוד.
LIAV10 כתב:זה לא על חשבון הקו הקדמי, אתה מדבר על להפקיר את הקו האחורי תמורת הקו הקדמי, אני לא מוותר על שחקן לא באחורי ולא בקדמי.
סילי יפתיע אותך, הוא שחקן ספסל מושלם ויבוא לידי ביטוי על חשבון הישראלים הנגרים.
מעדיף עוד הימור בקו הקדמי מאשר להפקיר את הקו האחורי בידי שני נגרים וגאנר בלי אלוהים.
וגאודלוק לא היה 1 ולא יהיה 1, גם אם הוא שיחק מדי פעם עם בראיינט באותו זמן. יש לו יחס אסיסטים/איבודים כמו של סופו בערך.
toja27 כתב:LIAV10 כתב:זה לא על חשבון הקו הקדמי, אתה מדבר על להפקיר את הקו האחורי תמורת הקו הקדמי, אני לא מוותר על שחקן לא באחורי ולא בקדמי.
מעדיף עוד הימור בקו הקדמי מאשר להפקיר את הקו האחורי בידי שני נגרים וגאנר בלי אלוהים.
וגאודלוק לא היה 1 ולא יהיה 1, גם אם הוא שיחק מדי פעם עם בראיינט באותו זמן. יש לו יחס אסיסטים/איבודים כמו של סופו בערך.
בדיוק. סילי לא הגיע על חשבון שחקן בקו הקידמי. מכבי טיפלו בקו האחורי ועכשיו יחתימו גם את השחקן האחרון ב-5. אף קו לא יוצא מקופח.
rc4991 כתב:toja27 כתב:LIAV10 כתב:זה לא על חשבון הקו הקדמי, אתה מדבר על להפקיר את הקו האחורי תמורת הקו הקדמי, אני לא מוותר על שחקן לא באחורי ולא בקדמי.
בדיוק. סילי לא הגיע על חשבון שחקן בקו הקידמי. מכבי טיפלו בקו האחורי ועכשיו יחתימו גם את השחקן האחרון ב-5. אף קו לא יוצא מקופח.
סלח לי אבל מאיפה אתם מביאים את זה?
זה שיגיע עוד גבוה לא אומר שלא יכלו להביא אחד איכותי יותר (סנטר מחליף או ארבע פותח) ולהשקיע יותר כסף בעמדות הפנים
maccabix כתב:תגידו אתם על סמים? יש לנו לא מעט גבוהים שיתנו את העבודה ....
ראד צירבס שגב אלכסנדר פניני הסנטר שאמור להגיע ועוד יש את מילר , מה גם שבהרכבים מסויימים סמית יכול לשחק 4 קצת , הבעיה בגבוהים היא לא הכמות
toja27 כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:LIAV10 כתב:זה לא על חשבון הקו הקדמי, אתה מדבר על להפקיר את הקו האחורי תמורת הקו הקדמי, אני לא מוותר על שחקן לא באחורי ולא בקדמי.
סלח לי אבל מאיפה אתם מביאים את זה?
זה שיגיע עוד גבוה לא אומר שלא יכלו להביא אחד איכותי יותר (סנטר מחליף או ארבע פותח) ולהשקיע יותר כסף בעמדות הפנים
איך קבעת שההחתמה לא תהיה טובה? ואם במקרה יחתימו את תומאס רובינסון מה תגיד אז?
הנקודה המרכזית היא שלא לאנדסברג שראינו אותו כבר כמה שנים וכנראה שגם לא יבזורי (לא קיבל הזדמנות הוגנת האמת אבל לא נראה לי שבונים עליו כשחקן יורוליג) שחקנים מחליפים ראשונים. אז היו צריכים לחזק את הקו האחרוי וזה בדיוק מה שעשו.
MTA2311 כתב:6 שחקנים בעמדות 1-2, 5 בקו הקדמי כשאחד מהם לא 4 ואחד מהם הוא שגב זה נראה לכם קביל?
סילי מיותר גם בלי קשר לקו הקדמי. פשוט לא צריך שם עוד שחקן.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:6 שחקנים בעמדות 1-2, 5 בקו הקדמי כשאחד מהם לא 4 ואחד מהם הוא שגב זה נראה לכם קביל?
סילי מיותר גם בלי קשר לקו הקדמי. פשוט לא צריך שם עוד שחקן.
סבבה, גאודלוק (2!!!!), ועוד 4 שחקנים חלשים + זה מספיק.
toja27 כתב:אני יודע שאלכסנדר משמש כאן כשק חבטות של כמעט כולם אבל בעולם שלי לאנדסברג לא מקביל בשום צורה לאלכסנדר. אפילו מבחינת כישרון שזה הדבר היחידי שיש ללאנדסברג להתהדר בו אלכסנדר אוכל אותו בלי מלח. כשללאנדסברג יהיה בחירת דראפט ראשונה בנבא דבר איתי. לטעמי מחליף 4 לגיטימי ביותר בעוד שלאנדסברג פשוט לא.
גם ראד שחששתי מהגודל שלו בהתחלה לא כל כך אנדר סייזד בוא לא נגזים. ראד גם שחקן כשרוני שאם יצליח לתפוס את המשבצת של הכינור השלישי בקבוצה אני מעריך שיהיה לנו כאן יופי של שחקן. נכון לעשיו אני שומע עליו מילים טובות מכמה כיוונים כולל ארז שרצה אותו מאוד בעצמו. דבר נוסף כפי שאמרתי לפני כן, כשמילר נפצע לא נשארו הרבה אופציות בשוק אז בתנאים האלו ראד הוא אופציה סבירה ביותר. מה שנשאר לנו עכשיו זאת החתמה אחרונה, ובינתיים אין לך שום דרך להוכיח שההחתמה של סילי משפיעה באיזשהו אופן על אותה החתמה אחרונה.
toja27 כתב:אני יודע שאלכסנדר משמש כאן כשק חבטות של כמעט כולם אבל בעולם שלי לאנדסברג לא מקביל בשום צורה לאלכסנדר. אפילו מבחינת כישרון שזה הדבר היחידי שיש ללאנדסברג להתהדר בו אלכסנדר אוכל אותו בלי מלח. כשללאנדסברג יהיה בחירת דראפט ראשונה בנבא דבר איתי. לטעמי מחליף 4 לגיטימי ביותר בעוד שלאנדסברג פשוט לא.
גם ראד שחששתי מהגודל שלו בהתחלה לא כל כך אנדר סייזד בוא לא נגזים. ראד גם שחקן כשרוני שאם יצליח לתפוס את המשבצת של הכינור השלישי בקבוצה אני מעריך שיהיה לנו כאן יופי של שחקן. נכון לעשיו אני שומע עליו מילים טובות מכמה כיוונים כולל ארז שרצה אותו מאוד בעצמו. דבר נוסף כפי שאמרתי לפני כן, כשמילר נפצע לא נשארו הרבה אופציות בשוק אז בתנאים האלו ראד הוא אופציה סבירה ביותר. מה שנשאר לנו עכשיו זאת החתמה אחרונה, ובינתיים אין לך שום דרך להוכיח שההחתמה של סילי משפיעה באיזשהו אופן על אותה החתמה אחרונה.
rc4991 כתב:toja27 כתב:אני יודע שאלכסנדר משמש כאן כשק חבטות של כמעט כולם אבל בעולם שלי לאנדסברג לא מקביל בשום צורה לאלכסנדר. אפילו מבחינת כישרון שזה הדבר היחידי שיש ללאנדסברג להתהדר בו אלכסנדר אוכל אותו בלי מלח. כשללאנדסברג יהיה בחירת דראפט ראשונה בנבא דבר איתי. לטעמי מחליף 4 לגיטימי ביותר בעוד שלאנדסברג פשוט לא.
ואני חושב שלאנדסברג, ווימס ויבזורי לעשר דקות זה סביר בהחלט
וכן, יש לא מעט דמיון בין אלכסנדר וסיל כי שניהם שחקנים עם פוטנציאל שלא מופיעים בהגנה וגם בהתקפה הם לא הכי יציבים
אבל זה בסדר, אני מוכן לקבל אותו כארבע מחליף אבל לשמוע מנגד ביקורת על לאנדסברג לחמש עד עשר דקות גג!! נשמע לי מוגזם
להסתכל על כל העמדה הזאת (4) בתרחיש הטוב ביותר אבל להיות מודאג מהפירורים של גאודלוק זה לא פחות ממצחיק
toja27 כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:אני יודע שאלכסנדר משמש כאן כשק חבטות של כמעט כולם אבל בעולם שלי לאנדסברג לא מקביל בשום צורה לאלכסנדר. אפילו מבחינת כישרון שזה הדבר היחידי שיש ללאנדסברג להתהדר בו אלכסנדר אוכל אותו בלי מלח. כשללאנדסברג יהיה בחירת דראפט ראשונה בנבא דבר איתי. לטעמי מחליף 4 לגיטימי ביותר בעוד שלאנדסברג פשוט לא.
ואני חושב שלאנדסברג, ווימס ויבזורי לעשר דקות זה סביר בהחלט
וכן, יש לא מעט דמיון בין אלכסנדר וסיל כי שניהם שחקנים עם פוטנציאל שלא מופיעים בהגנה וגם בהתקפה הם לא הכי יציבים
אבל זה בסדר, אני מוכן לקבל אותו כארבע מחליף אבל לשמוע מנגד ביקורת על לאנדסברג לחמש עד עשר דקות גג!! נשמע לי מוגזם
להסתכל על כל העמדה הזאת (4) בתרחיש הטוב ביותר אבל להיות מודאג מהפירורים של גאודלוק זה לא פחות ממצחיק
עדיין לא הסברת איך סילי מפריע לך? אז אתה לא חושב שהוא היה הכרחי, לדעתי ולדעת כמה חבר'ה אחרים כאן וכולל דעתם של מכבי הוא כן היה הכרחי אבל איך הוא משפיע על הקו הקידמי?
שועל כתב:toja27 כתב:אני יודע שאלכסנדר משמש כאן כשק חבטות של כמעט כולם אבל בעולם שלי לאנדסברג לא מקביל בשום צורה לאלכסנדר. אפילו מבחינת כישרון שזה הדבר היחידי שיש ללאנדסברג להתהדר בו אלכסנדר אוכל אותו בלי מלח. כשללאנדסברג יהיה בחירת דראפט ראשונה בנבא דבר איתי. לטעמי מחליף 4 לגיטימי ביותר בעוד שלאנדסברג פשוט לא.
למי זה אכפת שהוא היה בחירת דראפט? אתה מדבר כאילו לא ראינו אותו משחק.
לנדסברג שחקן טוב יותר מאלכסנדר, ולו בשל העובדה הפשוטה שהוא לא היה בחירת דראפט והגיע כשם אנונימי לחלוטין ובכל זאת הגיע לאן שהגיע, בניגוד לאלכסנדר שעשה את הדרך ההפוכה בדיוק, מבחירת דראפט הוא הפך לאכזבה גדולה, והוא צריך להגיד תודה למכבי שהצילה לו את הקריירה כי אף קבוצת יורוליג אחרת לא הייתה נוגעת בו.
שמח שאתה אופטימי לגבי ראד, לא רואה לזה סיבה הגיונית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan, משה ו־6 אורחים