המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:בן, אם תקשורת ספורט באמת מעניינת אותך ואתה חושב שאתה מסוגל לכך, אתה יכול להיעזר בי
בכל מקרה אני חושב שזה מוקדם כרגע ללכת לכיוון הזה אבל מה שנראה לך
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:בן, אם תקשורת ספורט באמת מעניינת אותך ואתה חושב שאתה מסוגל לכך, אתה יכול להיעזר בי
רוני, סתם תהייה, למדת "תקשורת ספורט" או "תקשורת" באיזשהו פורמט?
איך הגעת לעסוק בתחום? אתה גם מתפרנס ממנו?
(אתה לא חייב לענות ואם רוצה מוזמן לענות לי גם בפרטי)
אני לא חושב שסיפרתי את זה כאן אבל גם אני לקחתי קורס בתקשורת ספורט ("קול הספורט" של עמית הורסקי) ככה שאני יכול להוסיף לך (בן) את האינפוטים שלי בעניין...
RonB כתב:אם כבר לימודים... אני טס לארה"ב ומתכנן לקנות שם לפטופ לאוניברסיטה. יש המלצות?
שמואל1 כתב:RonB כתב:אם כבר לימודים... אני טס לארה"ב ומתכנן לקנות שם לפטופ לאוניברסיטה. יש המלצות?
מה הדרישות? מה אתה הולך ללמוד?
RonB כתב:שמואל1 כתב:RonB כתב:אם כבר לימודים... אני טס לארה"ב ומתכנן לקנות שם לפטופ לאוניברסיטה. יש המלצות?
מה הדרישות? מה אתה הולך ללמוד?
יחב"ל ותקשורת. לא משהו מטורף אבל צריך מחשב נורמלי.
rc4991 כתב:בן, אם תקשורת ספורט באמת מעניינת אותך ואתה חושב שאתה מסוגל לכך, אתה יכול להיעזר בי
החציל האצטקי כתב:בן אחי, אתה ילד!
תתרכז בלהנות מהגיל שאתה נמצא בו, לבלות עם חברים וחברות, לצבור חוויות, לפתח תחומי עניין חדשים.
יהיה לך מספיק זמן להתנגש בקיר של הלימודים, הפסיכומטרי, הצבא...
חד משמעית ממליץ לך לעשות שירות צבאי, גם אם כמתנדב, או לחלופין שירות לאומי משמעותי. בחברה שאנחנו נמצאים בה יש לדבר הזה ערך עצום.
יותר מזה הייתי ממליץ גם על שירות קרבי ולא לפסול אותו על הסף, אם אתה יכול.
אני ממש לא ממליץ להתעסק בכלל בפסיכומטרי עד סיום תקופת השירות.
Holiday_Armadillo כתב:רוב האנשים שעובדים בתקשורת הספורט בארץ לומדים תוך כדי משהו שבכלל לא קשור למקצוע כי אי אפשר כל כך להתפרנס מזה בארץ
וזה כולל את ''הגדולים'' ביותר בתחום
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:רוב האנשים שעובדים בתקשורת הספורט בארץ לומדים תוך כדי משהו שבכלל לא קשור למקצוע כי אי אפשר כל כך להתפרנס מזה בארץ
זה ממש לא רווחי ?.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:רוב האנשים שעובדים בתקשורת הספורט בארץ לומדים תוך כדי משהו שבכלל לא קשור למקצוע כי אי אפשר כל כך להתפרנס מזה בארץ
זה ממש לא רווחי ?.
יכול לקחת לא מעט זמן (אם בכלל) עד שמגיעים למצב שמקבלים על זה כסף בכלל וגם אז זה לא סכומים מטורפים
משכורות ממוצעות במשק, הם עובדים כמו כולנו
אלה שעובדים מאחורי המצלמה ולא רואים את השם שלהם בכתבות הם גם עובדים רגילים ויש מצב שעם ביטחון כלכלי יותר גדול
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:רוב האנשים שעובדים בתקשורת הספורט בארץ לומדים תוך כדי משהו שבכלל לא קשור למקצוע כי אי אפשר כל כך להתפרנס מזה בארץ
זה ממש לא רווחי ?.
יכול לקחת לא מעט זמן (אם בכלל) עד שמגיעים למצב שמקבלים על זה כסף בכלל וגם אז זה לא סכומים מטורפים
משכורות ממוצעות במשק, הם עובדים כמו כולנו
אלה שעובדים מאחורי המצלמה ולא רואים את השם שלהם בכתבות הם גם עובדים רגילים ויש מצב שעם ביטחון כלכלי יותר גדול
השאלה היא על איזו עבודה אנחנו מדברים בתקשורת הספורט ? אני לא ממש יודע איך זה עובד שם..
החציל האצטקי כתב:מציע לך בעדינות לשים לעצמך כאפה ולהתחיל לחשוב על איך אתה כן יכול להשתלב במערכת הזאת.
חובה שהיא זכות, הרבה לפני שמדברים על פסיכומטרי ותקשורת ספורט ומחשבים.
החציל האצטקי כתב:מציע לך בעדינות לשים לעצמך כאפה ולהתחיל לחשוב על איך אתה כן יכול להשתלב במערכת הזאת.
איתי-שגב כתב:החציל האצטקי כתב:מציע לך בעדינות לשים לעצמך כאפה ולהתחיל לחשוב על איך אתה כן יכול להשתלב במערכת הזאת.
הסיפור קצת מורכב ומעדיף שלא לפתוח אותו פה..
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:מציע לך בעדינות לשים לעצמך כאפה ולהתחיל לחשוב על איך אתה כן יכול להשתלב במערכת הזאת.
אין מה להיכנס עם נאומים פטריוטים יותר מדי
כולנו יודעים עד כמה הצבא חשוב אבל יש אנשים שהצבא זה לא בשבילם וטוב שהם יודעים את זה לפני שזה גורם להם לצלקות נפשיות או גרוע מכך
אלא אם כן אתה הפסיכולוג שלו ויודע עד כמה הוא כשיר לשרת מבחינה נפשית, אין מה להגיד לו ש''על הכל אפשר להתגבר ומתחשלים''
יש אנשים שלא מתחשלים, הם נשברים, ועדיף להם ולמדינה שהם לא יתגייסו
החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:החציל האצטקי כתב:מציע לך בעדינות לשים לעצמך כאפה ולהתחיל לחשוב על איך אתה כן יכול להשתלב במערכת הזאת.
הסיפור קצת מורכב ומעדיף שלא לפתוח אותו פה..
ברור לי. חבל בשבילך האמת, כי אני חושב שזה דיון הרבה יותר אקטואלי ורלוונטי להמשך החיים שלך, מאשר השטויות שאתה (או אמא שלך) מעסיק את עצמך בהם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים