איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:מציע לך בעדינות לשים לעצמך כאפה ולהתחיל לחשוב על איך אתה כן יכול להשתלב במערכת הזאת.
חובה שהיא זכות, הרבה לפני שמדברים על פסיכומטרי ותקשורת ספורט ומחשבים.
אין מה להיכנס עם נאומים פטריוטים יותר מדי
כולנו יודעים עד כמה הצבא חשוב אבל יש אנשים שהצבא זה לא בשבילם וטוב שהם יודעים את זה לפני שזה גורם להם לצלקות נפשיות או גרוע מכך
אלא אם כן אתה הפסיכולוג שלו ויודע עד כמה הוא כשיר לשרת מבחינה נפשית, אין מה להגיד לו ש''על הכל אפשר להתגבר ומתחשלים''
יש אנשים שלא מתחשלים, הם נשברים, ועדיף להם ולמדינה שהם לא יתגייסו
אה כן אם לא ציינתי.. הפסיכולוג אמר בצורה ברורה שעדיף שאני לא אתגייס. למרות שאני די בטוח שהוא מופעל על ידי אמא שלי ככה שקשה לי להאמין לרוב המילים שיוצאות לו מהפה..
דבר ראשון, חייב להיות חיסיון מטפל-מטופל, ככה שאם הפסיכולוג מעביר לאמא שלך רשמים או מקבל רשמים מאמא שלך עדיף שתמצא מישהו עם קצת יותר עמוד שידרה ויושרה מקצועית
דבר שני, זה לא אומר שהוא לא צודק, רק אל תתן לאחרים להכתיב לך את הכשירות המנלטית והנפשית שלך, לא רק בקשר לצבא אלא בקשר להכל
ואם חציל אמר שהצבא צריך לקבל עדיפות על לימודים אז אני אוסיף ואומר ששינוי מערכת היחסים עם אמא שלך באה לפני שני הדברים האלה
אני בטוחה שהיא אמא נפלאה עם הכוונות הכי טובות שיש אבל ממה שאתה מספר פה..היא חייבת לחתוך את חבל הטבור ומהר, וגם אתה צריך לעשות את זה בשבילה