rc4991 כתב:איתי-שגב כתב:rc4991 כתב:איתי-שגב כתב:rc4991 כתב:אמרת שבגלל שישראל בדירוג נמוך, הקבוצות שיוצאות לאירופה משתתפות ביותר משחקי מוקדמות
השאלה שלי היא מתי כל המסגרות מתחילות?
הליגות האירופאיות (כולל מוקדמות), הליגה הישראלית והליגות המקומיות (ספרד, איטליה, גרמניה וכו')
הסיבובים הראשונים באירופה במוקדמות מתחילים בתחילת יולי ממה שאני זוכר, הליגות המקומיות באמצע אוגוסט.
וכן, אם יהיה דירוג גבוה יותר יהיה גם יותר משתתפות וגם במצבים יותר טובים. לדוגמה במקום נציגה אחת במוקדמות האלופות, ו3 נציגות בשלבים מוקדמים באירופית אם נעלה מאוד בדירוג יהיה אפשר שיהיה אחת מובטחת באלופות, אחת אולי במוקדמות בשלב גבוה, ומספר דומה של נציגות באירופית.
ומתי האלופות הואירפאית מתחילות?
וכמובן, מתי כל הליגות האלה מסתיימות?
ומתי יש פגרות ולכמה זמן? כי זה אף פעם לא מובן לי איך יומיים אחרי כמה משחקי ליגה שומעים על משחק של הנבחרת
האלופות האירופאיות במסגרות אירופאיות ? זה תלוי.. יש כאלה שמתחילים בשלב הבתים ויש כאלה בשלב מוקדמות מוקדם.
בדרך כלל בסוף מאי-יוני הליגות מסתיימות.
פגרות יש כל כמה חודשים של שבועיים, פגרות של נבחרת.
אז בעצם לישראליות יש בערך חודש פגרה בין העונות?
בוא נעשה את זה פשוט יותר, מה היה הלו"ז הכללי של מכבי בשנה שנתיים האחרונות (ליגה ואירופה + מוקדמות)?
לדוגמה, השנה מכבי סיימה את העונה ב24 למאי, והיה לה משחק ראשון באירופה כבר ב30 ליוני. ככה שבערך 3 שבועות מנוחה ואז ישר חוזרים לאימונים.