על ידי where is the love? » 10 מאי 2011, 14:59
אז חברים וחברות אחרי עונה מדהימה ומיוחדת שנעצרה רק בגמר האירופי, אבל הרוויחה המון בעונה הזאת, את אהבת הקהל וגם הציבור, ומאמן שנמצא פה לכמה שנים בעזרת השם.
מכבי תהיה חייבת לשמור את הסגל שלה וזה בטוח, להחליט באיזה מסגרות היא תשחק בעונה הבאה....
ובכל מקרה כל זה כרגע בצד כי מעכשיו אנחנו רוצים אליפות!!!
המשימה הבאה : אליפות !!!!
שנה שעברה ישבתי עם אחי במשחק הגמר מול גליל, זה היה פשוט נורא, יצאתי ובכיתי כל כך הרבה באותו ערב, והנה היום אנחנו ניצבים איתנים מול זה ומאמינים !!!!
המשימה לאליפות מתחילה בשלושת המשחקים מול נתניה, כשכבר נצחנו 2 מהם נשאר רק עוד משחק אחד בחמישי שאם ננצח אותו, אנחנו בפיינל פור, בעזרת השם אנחנו נעלה ובחצי גמר נפגוש את בני השרון.
אליפות חוקית או לא חוקית , קופל או לא קופל, שיטה או לא שיטה אנחנו חייבים להחזיר לנו את האליפות שלנו!!!!!
מישהי כאן אמרה לפני הרבה זמן אני לא זוכר מי זו הייתה, כתבה "אני לא יודעת מה אתכם, אבל המשחק הכי חשוב שלנו היה מול מכבי חיפה", כמובן אותו משחק אחרון שהכתיר אותנו לאלופים.
והנה אנחנו ניצבים בסיום העונה עם המון מטרות ואנחנו רוצים את האליפות, אני מקווה שעכשיו מכבי ישחקו נהדר ובכושר שיא, כי עכשיו כבר הראש לא בפיינל פור והגיע הזמן לחזור לשחק מצויין בליגה, המון בטחון ולהחזיר את החיוכים לאהבה שלנו, לנו ולשחקנים ולכל צוות מכבי ת"א.

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!