פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת׳רד המלפפונים - גם הפעם לא תהיה החתמה

05 ספטמבר 2016, 16:33

שועל כתב:"סוכנו, בראיין אלפוס, שהוא גם סוכנו של שחקן הצהובים ויקטור ראד, נמצא בקשר עם מנהלה של מכבי, ניקולה ווייצ'יץ' וסיפר לו כי רובינסון ממריא לשבועיים של התרשמות ב-3 קבוצות NBA, קליפרס, הורנטס וקבוצה נוספת) כאשר הוא מקווה להשיג חוזה.

השניים סיכמו, שאם הוא לא יצליח להשיג חוזה ובסופו של יום יאלץ ללכת לאירופה, יחל מו"מ עם מכבי ת"א."

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 74&lang=he

מה זה אומר שמחכים עכשיו שבועיים?

05 ספטמבר 2016, 16:45

אז שילם מיליון וחצי או לא?
איך שקראתי התקשיתי להאמין, עם כל הכבוד לגובה הבחירה, זה הרבה מאוד כסף בשבילו (ועובדה שאין קופצים).
גם ניתוח הזוי את מצב הקבוצות מבחינתו ומבחינת הסוכן שלו.

אם יבוא, ובהנחה שהריר שאני רואה בזוויות הפה שלכם אכן מוצדק, זה שם אותנו בראש המזדנבים, עם קייס חזק למקום 5.
בנוסף, יהיו לנו 2 בחירות דראפט טופ 10. יש לזה תקדים?

אני מנחש שזו התעקשות של אדלשטיין.
לעומת פשוט לקחת את מברו ולסיים עם הדרמה, שזה נשמע כמו משהו שהאחרים היו עושים (או לחכות לשיחרור של אונואקו...).
נערך לאחרונה על ידי jay בתאריך 05 ספטמבר 2016, 16:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

05 ספטמבר 2016, 16:58

רק כשפיק יצייץ בעניין זה יתחיל להיות רציני.

05 ספטמבר 2016, 16:59

jay כתב:אז שילם מיליון וחצי או לא?
איך שקראתי התקשיתי להאמין, עם כל הכבוד לגובה הבחירה, זה הרבה מאוד כסף בשבילו (ועובדה שאין קופצים).

אם יבוא, ובהנחה שהריר שאני רואה בזוויות הפה שלכם אכן מוצדק, זה שם אותנו בראש המזדנבים, עם קייס חזק למקום 5.
בנוסף, יהיו לנו 2 בחירות דראטפ טופ 10. יש לזה תקדים?

לעומת פשוט לקחת את מברו ולסיים עם הדרמה, שזה נשמע כמו משהו שהאחרים היו עושים (או לחכות לשיחרור של אונואקו...).

סליחה אבל אני מרגיש שאנשים כבר הגזימו בקטע הזה עם ארז כאילו הוא כל יכול במכבי
אני מאמין שזה הרבה יותר בזכות ההנהלה שהחליטה להשקיע יותר השנה ולא בהתעקשות כזאת או אחרת של ארז

05 ספטמבר 2016, 17:01

איך כל יכול, אם רוב הזמן אנשים טוענים שאין לו נגיעה למה שקורה? אוקיי, אולי ראד וגם זה שנוי במחלוקת.

אני חושב שזה אדלשטיין. :worship

05 ספטמבר 2016, 17:10

לא אוהב את העובדה שצריך לחכות שבועיים ואז 80% שלא נקבל כלום. אני רואה את פדרמן מתרץ ואומר "רצינו שחקנים שחיכינו להם והם החליטו לא לחתום בסוף".

05 ספטמבר 2016, 17:12

בשביל רובינסון זה שווה. מי ישמע איזה אופציות יש להחתים בשבועיים האלה.

05 ספטמבר 2016, 17:12

עדיף לחכות שבועיים מאשר להביא את מברוקפלידיס עכשיו

05 ספטמבר 2016, 17:13

במצב הקיים כרגע, הנכון הוא להמתין. אין אופציה ראויה בשוק.
למשוך עד אוקטובר עלול אמנם להיות כבר על גבול ה"מסוכן", אבל ברמת השבוע-שבועיים עוד יכול לעבור, בקושי...

אפילו שחקן כמו קורי ג'פרסון כבר השיג חוזה למחנה האימונים (בקליבלנד, סיכוי סביר שדווקא ימשיך).
להחתים את מברוקפלידס זה כמו להחתים את זוראן ארצג בקיץ שעבר. פשוט משהו שלא צריך לקרות.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 05 ספטמבר 2016, 17:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.

05 ספטמבר 2016, 17:14

בסופו של דבר, גם מברו לא יהיה זמין ונישאר בידיים עם כלום.
אני מאמין שיש הצעה ואם יהיה שדרוג קטן זה יכול לשנות את דעתו ולגרום לנו לחסוך הרבה מאוד כסף בעתיד.
לזרוק לו עובדות שסרחיו רודריגז אחרי עונה של 11 ו6 קיבל חוזה של 8 מליון שאותו הוא כל כך רוצה וזהו.

05 ספטמבר 2016, 17:19

אם הוא ילך להתרשמות ב3 קבוצות בטוח שאחת מהן תחתים אותו.

05 ספטמבר 2016, 17:21

בשבילי זה די מוזר שאף קבוצה בנבא לא רוצה אותו , זה לא שהוא היה כזה גרוע, מה אין אף אחת שמוכנה לתת לו מיליון-שתיים לעונה , אולי הם יודעים משהו שאנחנו לא

05 ספטמבר 2016, 17:26

SlavaCa כתב:בשבילי זה די מוזר שאף קבוצה בנבא לא רוצה אותו , זה לא שהוא היה כזה גרוע, מה אין אף אחת שמוכנה לתת לו מיליון-שתיים לעונה , אולי הם יודעים משהו שאנחנו לא

כנראה שרוב הקבוצות כבר סגורות בעמדה הזו, וגם אלו שלא יש להם יותר מאפשרות אחת איכותית
יתכן שיש עודף קל של שחקנים ברמה שלו

05 ספטמבר 2016, 17:41

SlavaCa כתב:בשבילי זה די מוזר שאף קבוצה בנבא לא רוצה אותו , זה לא שהוא היה כזה גרוע, מה אין אף אחת שמוכנה לתת לו מיליון-שתיים לעונה , אולי הם יודעים משהו שאנחנו לא

אפשר להגיד אותו הדבר על ווימס וגאדלוק.

05 ספטמבר 2016, 18:20

חברים, אף אחד לא מבטיח לנו שבעוד שבועיים אם הוא לא יקבל הצעה מה-NBA הוא יבוא למכבי.
הוא ילך איפה שיתנו לו יותר כסף, הוא יצא לשוק ומי שיציע יותר יקבל אותו, אין לו שום סיכום עם מכבי.
אם מכבי חכמים היו מחתימים אותו עכשיו על חוזה עם אופציה יציאה ל-NBA השנה.
ככה הם היו מחייבים אותו לשחק רק אצלנו אם הוא לא מוצא קבוצה ב-NBA.

05 ספטמבר 2016, 18:21

rc4991 כתב:
jay כתב:אז שילם מיליון וחצי או לא?

בנוסף, יהיו לנו 2 בחירות דראטפ טופ 10. יש לזה תקדים?

סליחה אבל אני מרגיש שאנשים כבר הגזימו בקטע הזה עם ארז כאילו הוא כל יכול במכבי
אני מאמין שזה הרבה יותר בזכות ההנהלה שהחליטה להשקיע יותר השנה ולא בהתעקשות כזאת או אחרת של ארז

כששמעון נעמד מול ארז :shimon: :miller_erez:

לשמעון עוברת מחשבה אחת בראש - 'ארז הולך להוריד את הנעל ולזרוק אותה עלי'

ארז מטיל אימה על ההנהלה.

05 ספטמבר 2016, 18:35

מישהו אגב ראה ציטוט של הסוכן של רובינסון במקום אחר ? זה קצת מוזר שפיק לא דיווח על דבר כזה לפני . כי אצלי כשמדובר בגולדסטון אני לוקח הכל בעירבון מוקבל.

05 ספטמבר 2016, 18:52

לפי מה שאני מבין, המרוץ הוא כרגע בין 3-4 קבוצות
- קליפרס
- מיניסוטה
- פאליקנס
כאשר אם מסתכלים על הסגלים של הקבוצות כרגע, לפאליקנס יש את הסיכוי הגבוה ביותר להחתים אותו ולמיניסוטה יש את הסיכוי הנמוך ביותר להחתים אותו (עמוסים בעמדת הגבוה)

בנושא רובינסון, מכבי כבר הגישה הצעה בעבר לשחקן, הצעה נמוכה מאוד. כרגע יש לו הצעה חדשה משודרגת אפשר להגיד בסביבות ה 750-800 לעונה. גם הסכום הזה נמוך מאוד לעומת הסכומים שרובינסון טוען שהוא יכול לקבל. ותמיד יש את החשש שאיזה קבוצה לא מוכרת מהליגה הסינית תחטוף אותו כמו את כל פליטי הNBA. מקווה שאני טועה אבל אני רואה סיכויים נמוכים מאוד שהוא מגיע, הוא לא שחקן כזה גרוע בשביל לא להתקבל לאף קבוצה.

הדרך היחידה שאני רואה שהוא לובש צהוב?
לחץ עצום של מכבי על הסוכן, הצעה משודרגת אף יותר, מזל

05 ספטמבר 2016, 19:04

נמרצהוב כתב:לפי מה שאני מבין, המרוץ הוא כרגע בין 3-4 קבוצות
- קליפרס
- מיניסוטה
- פאליקנס
כאשר אם מסתכלים על הסגלים של הקבוצות כרגע, לפאליקנס יש את הסיכוי הגבוה ביותר להחתים אותו ולמיניסוטה יש את הסיכוי הנמוך ביותר להחתים אותו (עמוסים בעמדת הגבוה)

בנושא רובינסון, מכבי כבר הגישה הצעה בעבר לשחקן, הצעה נמוכה מאוד. כרגע יש לו הצעה חדשה משודרגת אפשר להגיד בסביבות ה 750-800 לעונה. גם הסכום הזה נמוך מאוד לעומת הסכומים שרובינסון טוען שהוא יכול לקבל. ותמיד יש את החשש שאיזה קבוצה לא מוכרת מהליגה הסינית תחטוף אותו כמו את כל פליטי הNBA. מקווה שאני טועה אבל אני רואה סיכויים נמוכים מאוד שהוא מגיע, הוא לא שחקן כזה גרוע בשביל לא להתקבל לאף קבוצה.

הדרך היחידה שאני רואה שהוא לובש צהוב?
לחץ עצום של מכבי על הסוכן, הצעה משודרגת אף יותר, מזל

זה נראה כאילו מכבי לא מעריכה את רובינסון ולא כל כך מבינה מה יש לה ביד.
750-800 זה בערך מה שהרוויח אמבקווה במכבי. רובינסון הוא שחקן של לפחות מיליון דולר, ועם הכסף שהתפנה מהשחרור של רוצ'סטי זה צריך להיות אפשרי.
מכבי רואה בו כגיבוי לצירבס אולם רובינסון שחקן הרבה יותר טוב. אם צירבס שווה מיליון דולר, רובינסון שווה 1.3 ומעלה.

05 ספטמבר 2016, 19:07

לא מאמין ש750-800 זה הסכום הסופי שיציעו לו. אולי זה רק סכום התחלתי לשם מיקוח. הוא שווה לפחות מיליון ונראה לי ששני הצדדים יודעים את זה.
לדעתי המכשול העיקרי בהחתמתו זה שהוא יצליח למצוא חוזה בקבוצת NBA לפני.
נושא נעול