פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
07 ספטמבר 2016, 06:25
אנשים פה יותר מדי אופטימיים, רובינסון לא יגיע לפה. לא למדתם מספיק מי זאת ההנהלה שלנו?
גם אם מכבי תחכה לו שבועיים (שנראה לי הזוי מעט), הוא יעלה את הדרישות שלו שיעברו בקלות את המליון דולר, וזה סכום שאין סיכוי שמכבי תהיה מוכנה לשלם לסנטר מחליף.
הסיכוי שפלייס יגיע נמוך, ולא בגלל שהוא לא מתאים לסגל שנבנה.
הכי ריאלי זה שאייברסו יבוא. גם הקבוצה שלו מתה למכור אותו, ומכבי תהיה הראשונה לקפוץ לעשות קומבינה ולהסכים לשלם לו חלק/את כל המשכורת ולחסוך הרבה כסף.
07 ספטמבר 2016, 06:36
גם אם רובינסון לא יגיע זה לא סוף העולם, די לבכיינות , נירא מי יגיע ואז נדבר
מכבי אף פעם לא הביאה שחקנים גדולים, הם נעשים גדולים אצלה, השנה יש שתי באנקרים, נבוא כאנדרדוג ונקרא לכולם את צורה, וגם אם לא תמיד יש שנה הבאה!
07 ספטמבר 2016, 09:45
SlavaCa כתב:גם אם רובינסון לא יגיע זה לא סוף העולם, די לבכיינות , נירא מי יגיע ואז נדבר
מכבי אף פעם לא הביאה שחקנים גדולים, הם נעשים גדולים אצלה, השנה יש שתי באנקרים, נבוא כאנדרדוג ונקרא לכולם את צורה, וגם אם לא תמיד יש שנה הבאה!
נכון אנחנו מכבי. ואם לא בשנה הבאה אז בעוד שנתיים ואם לא בעוד שנתיים אז בעוד 3 שנים ואם לא עוד 3 שנים אז עוד 5 שנים ואם לא 5 שנים אז בעוד 10 שנים. לא לשכוח אנחנו מכבי.
07 ספטמבר 2016, 16:08
וואלה טוענים שאייברסון
07 ספטמבר 2016, 16:12
וואלה באסה
07 ספטמבר 2016, 16:12
אתם יודעים מה? אני לא בטוח שאני לא מעדיף את שגב על הפרקט על פניו
07 ספטמבר 2016, 16:14
דיווח בטורקיה: מכבי תל אביב וקרשיאקה הגיעו לסיכום על העברתו של קולטון אייברסון
הצהובים קרובים להשלמת הסגל? התקשורת באיסטנבול מפרסמת כי הקבוצה הטורקית תקבל 250 אלף דולר תמורת התרת חוזהו של הסנטר האמריקאי, שקרוב לחתימה בישראל
http://sports.walla.co.il/item/2995256
07 ספטמבר 2016, 16:15
קו קדמי מהחלשים במפעל
07 ספטמבר 2016, 16:17
אני מבין שהבחור גם לא שומר וגם התקפית הארסנל שלו מאוד מצומצם (לא גב לסל, לא קליעה משום טווח ולא עונשין)
אבל איך מישהו כתב כאן לא מזמן? לא נורא, יש את העונה הבאה
07 ספטמבר 2016, 16:21
אכן, קולטון אייברסון שחקן בינוני ומטה, אם כי יש לו נוכחות.
מכבי עושה טעות. ה 500 אלף דולר שמנסים לחסוך כאן עלולים להיות ההבדל בין עונה חלשה לעונה מעולה.
07 ספטמבר 2016, 16:22
ריבאונד יש? או שגם זה לא?
07 ספטמבר 2016, 16:24
Holiday_Armadillo כתב:ריבאונד יש? או שגם זה לא?
ריבאונדר טוב ומעלה אפילו.
07 ספטמבר 2016, 16:24
ריבאונדר התקפה מצויין.
07 ספטמבר 2016, 16:25
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ריבאונד יש? או שגם זה לא?
ריבאונדר התקפה מצויין.
הגנה יותר חשוב לי מהתקפה כי גם אמבקוןה היה ריבאונד התקפה מעולה
07 ספטמבר 2016, 16:26
לא משהו. 6.5 ריבאונדים ב23 דקות בעונה הקודמת.
07 ספטמבר 2016, 16:27
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ריבאונד יש? או שגם זה לא?
ריבאונדר התקפה מצויין.
משהו כמו 3 ריבאונדים למשחק בהגנה ב 20 דקות משחק. לא מדהים אבל גם לא גרוע. סביר לחלוטין.
החוזקה שלו זה בריבאונד התקפה (ויחד עם הנוכחות והגודל , אלו בערך היתרונות היחידים שלו).
07 ספטמבר 2016, 16:28
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ריבאונד יש? או שגם זה לא?
ריבאונדר התקפה מצויין.
משהו כמו 3 ריבאונדים למשחק בהגנה ב 20 דקות משחק. לא מדהים אבל גם לא גרוע. סביר לחלוטין.
החוזקה שלו זה בריבאונד התקפה (ויחד עם הנוכחות והגודל , אלו בערך היתרונות היחידים שלו).
אבל אם זה נכון מה שקראתי שהוא לא שומר, והוא לקח 6.5 ריבאונדים בעונה הקודמת (שזה נתון בינוני) למה זה מעניין אותי שיש לו גודל?
איזה ערך מוסף הוא מביא?
נערך לאחרונה על ידי
שועל בתאריך 07 ספטמבר 2016, 16:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
07 ספטמבר 2016, 16:28
לא טוב. ממש לא טוב.
צירבס, אייברסון, ראד, אלכסנדר.
4-5 של מקום 11.
07 ספטמבר 2016, 16:29
שועל כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ריבאונד יש? או שגם זה לא?
ריבאונדר התקפה מצויין.
אבל אם זה נכון מה שקראתי שהוא לא שומר, והוא לקח 6.5 ריבאונדים בעונה הקודמת (שזה נתון בינוני) למה זה מעניין אותי שיש לו גודל?
כמו שאמרתי, הוא לא החתמה טובה. אתה צודק.
07 ספטמבר 2016, 16:33
מתי תבינו את ההבדל בין כתבה של וואלה לבין דיווח שהם פרסמו אצלם?
חסרים מקורות לא מהימנים בטורקיה? אתם מדברים כאילו הוא כבר נחת