פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: כדאי להתעורר, זה אחד הקווים האחוריים הרעים שאני זוכר

03 דצמבר 2011, 17:03

JasonWilliams12 כתב:
asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:גם אני לא חושב שמדובר על שחקן על כהגדרתך, בטח לא מתקרב לפארקר או אפילו לשישקבאב בשיאו , אבל כל זמן בזמנו והוא בטח אחד משלושת הסמולים הטובים באירופה היום.
עצם זה שהוא בברצלונה על חוזה גדול מאוד ועם סטטיסטיקה טובה מאוד גם שם כבר אומרת הכול. לא יודע מה עוד הוא צריך כדי לקבל את ההכרה הזאת.

מה לעשות שהתחליף שלו היום חייוור. אם היה מגיע שחקן ברמה גבוהה לא בטו שהיינו מזכירים אותו כל כך הרבה.

כאן היה התפקיד של בלאט למצוא מחליף טוב והוא לא הצליח. נון שלו.

לא יודע, אני לוקח היום את סאן אמטריו, סוני ווימס, וסאטו לפניו. גם על מיקל, קינזי, ואולי אפילו היירסטון אני לא סגור. שלא לדבר על זה שרודי חוזק לאירופה שנה הבאה..
בכל מקרה, ברור לכולם סמית' הוא לא מציאה גדולה, אבל הוא שחקן שקט ורגוע, שתורם לקבוצה

תורם לקבוצה היריבה כן?

כן כן תורם ליריבה. להעיף אותו, את את אוחיון, שאייר, פאפאס ובורשטיין הביתה. להביא את וויד, לברון, קובי, נוביצקי, האוורד וכריס פול. ואם לא, זה אומר שפדרמן זבל קמצן

03 דצמבר 2011, 17:58

asafb96 כתב:
JasonWilliams12 כתב:
asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:גם אני לא חושב שמדובר על שחקן על כהגדרתך, בטח לא מתקרב לפארקר או אפילו לשישקבאב בשיאו , אבל כל זמן בזמנו והוא בטח אחד משלושת הסמולים הטובים באירופה היום.
עצם זה שהוא בברצלונה על חוזה גדול מאוד ועם סטטיסטיקה טובה מאוד גם שם כבר אומרת הכול. לא יודע מה עוד הוא צריך כדי לקבל את ההכרה הזאת.

מה לעשות שהתחליף שלו היום חייוור. אם היה מגיע שחקן ברמה גבוהה לא בטו שהיינו מזכירים אותו כל כך הרבה.

לא יודע, אני לוקח היום את סאן אמטריו, סוני ווימס, וסאטו לפניו. גם על מיקל, קינזי, ואולי אפילו היירסטון אני לא סגור. שלא לדבר על זה שרודי חוזק לאירופה שנה הבאה..
בכל מקרה, ברור לכולם סמית' הוא לא מציאה גדולה, אבל הוא שחקן שקט ורגוע, שתורם לקבוצה

תורם לקבוצה היריבה כן?

כן כן תורם ליריבה. להעיף אותו, את את אוחיון, שאייר, פאפאס ובורשטיין הביתה. להביא את וויד, לברון, קובי, נוביצקי, האוורד וכריס פול. ואם לא, זה אומר שפדרמן זבל קמצן

שג'ייסון וויליאמס ישלם להם משכורת אחת אולי הוא ידבר אחרת...
put your money where your mouth is...

03 דצמבר 2011, 18:15

אני ממש לא אמרתי להביא שחקנים כאלה
אסף הוזה

03 דצמבר 2011, 19:41

JasonWilliams12 כתב:אני ממש לא אמרתי להביא שחקנים כאלה
אסף הוזה

:clap2 :worship
חשבתי ששמעתי הכל, אבל אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש
אהבתי את הסגל שבחתימה שלך... אחלה סגל בשביל FANTASY. רק שאני אבין, זה דרישה או פנטזיה?
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 03 דצמבר 2011, 19:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

03 דצמבר 2011, 19:43

JasonWilliams12 כתב:אני ממש לא אמרתי להביא שחקנים כאלה
אסף הוזה

הוא רשם כוכבי NBA בציניות, כדי להעצים את גודל השטויות שאתה פולט..

03 דצמבר 2011, 19:55

asafb96 כתב:
JasonWilliams12 כתב:
asafb96 כתב:

תורם לקבוצה היריבה כן?

:worship

04 דצמבר 2011, 09:28

קו אחורי משעמם וגרוע זה בטוח...
כבר אין מה לעשות בנידון השנה. מכבי חתמה את הגולל אם ההחתמה הגרועה והיקרה של לאנגפורד.
היום באירופה יש מעט מאוד פוינט גארדים ברמה גבוהה שיכולים להפוך את הקו האחורי של מכבי לבדם לקו איכותי.
מקאלב הטוב ביותר, פארגו, דיאמנטידיס, שבד, תאודוסיץ', הוורטאס, קלאתאס ולטעמי גם יול (למרות שיש לו עונה גרועה).
כל השחקנים האלה מעבר לטווח המחירים של מכבי גם אם לא היו קונים את לאנגפורד (וכמובן פארגו שלא מעוניין להגיע).
אני חושב שלא כדאי להשתולל יותר עם ההוצאות העונה. יש לנו קו קדמי איכותי וצריך לדעת לנצל אותו יותר העונה.

04 דצמבר 2011, 09:47

asafb96 כתב:כן כן תורם ליריבה. להעיף אותו, את את אוחיון, שאייר, פאפאס ובורשטיין הביתה. להביא את וויד, לברון, קובי, נוביצקי, האוורד וכריס פול. ואם לא, זה אומר שפדרמן זבל קמצן

אסף, עם כל הדיבורים והדמגוגיה שלך, אני לא חושב שיש אפילו בנאדם אחד בפורום הזה (כולל אתה) שבאמת מאמין שסמית' יישאר פה לעונה נוספת. הרי ברור שמדובר בשחקן מאוד מאוד בינוני שאין לו שום מקום במכבי ולא היה מגיע אם היו יודעים שהוא ישחק ככה. גםש שאייר ופאפאס לא יהיו פה בעונה הבאה (ואלי אפילו העונה) והסיבה היחידה שבורשטיין יהיה פה בעונה הבאה זה כי יש לו חוזה.

04 דצמבר 2011, 10:54

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:כן כן תורם ליריבה. להעיף אותו, את את אוחיון, שאייר, פאפאס ובורשטיין הביתה. להביא את וויד, לברון, קובי, נוביצקי, האוורד וכריס פול. ואם לא, זה אומר שפדרמן זבל קמצן

אסף, עם כל הדיבורים והדמגוגיה שלך, אני לא חושב שיש אפילו בנאדם אחד בפורום הזה (כולל אתה) שבאמת מאמין שסמית' יישאר פה לעונה נוספת. הרי ברור שמדובר בשחקן מאוד מאוד בינוני שאין לו שום מקום במכבי ולא היה מגיע אם היו יודעים שהוא ישחק ככה. גםש שאייר ופאפאס לא יהיו פה בעונה הבאה (ואלי אפילו העונה) והסיבה היחידה שבורשטיין יהיה פה בעונה הבאה זה כי יש לו חוזה.
roy1000 כתב:בפורום הזה (כולל אתה) שבאמת מאמין שסמית'

רוי, עם כל הדיבורים והדמגוגיה שלך, אני לא חושב שיש אפילו בנאדם אחד בפורום הזה (כולל אתה) שבאמת כדאי לו לעשות סיכומים עוד לפני שלב ה טופ 16.
כבר ראינו אשתקד איך נבואות האיימים שלך ושל יובל התנפצו על הרכבת הדוהרת של מכבי , עם כל הכבוד לפארגו , גם לפני הטופ 16 אשתקד הוא לא היה שוס כזה אדיר. למען האמת מבדיקה פשוטה בסטטיסטיקה , היו רק 3 משחקים שהוא עבר למדד דו ספרתי ועוד בבית בדיחה. למועדון כמו מכבי מגיע יותר סבלנות מהאוהדים שלה , והרבה פחות בכיינות , הקמפיין שלך נגד סמית' , מזכיר את הקמפיין שלך נגד אידסון אשתקד , שלא לדבר על ההעלמות שלך מהפורום שמכבי דהרה ביורוליג.

פאפאס זה משהו אחר , ורואים שהוא ובלאט לא מסתדרים , גם הימים שמנהל משחק טוב בלי איום קליעה הספיק לקונדטרית יורוליג, כבר עברו ממזמן , אפילו רוביו לא הצליח לשנות את זה , פאפאס לא מאיים על הסל ושהוא מנסה בכוח זה עבירת תוקף.

04 דצמבר 2011, 11:12

האמת שאני נתתי דוווקא צ'אנס לסמית' וחשבתי שצריך לתת לו זמן, אבל ככל שעובר הזמן אני משתכנע שמדובר באמת בסתם שחקן.
אפשר לדעת במה הוא טוב יותר מפניני ?
אין תחום אחד של המשחק שהוא טוב ממנו באופן מובהק.

מה שהכי מפריע לי זה תחום אינטלגנציית המשחק שלו. זה שהוא שחקן בינוני כולם כתבו בקיץ, אבל הבטיחו לנו פרופסור של המשחק. בינתיים
הוא בקושי סטודנט כושל.

04 דצמבר 2011, 11:25

yarinsaky כתב:האמת שאני נתתי דוווקא צ'אנס לסמית' וחשבתי שצריך לתת לו זמן, אבל ככל שעובר הזמן אני משתכנע שמדובר באמת בסתם שחקן.
אפשר לדעת במה הוא טוב יותר מפניני ?
אין תחום אחד של המשחק שהוא טוב ממנו באופן מובהק.

מה שהכי מפריע לי זה תחום אינטלגנציית המשחק שלו. זה שהוא שחקן בינוני כולם כתבו בקיץ, אבל הבטיחו לנו פרופסור של המשחק. בינתיים
הוא בקושי סטודנט כושל.

בנתיים פניני גם הוא לא מסתדר בעונה הזאת , ומה שעבד שנה שעברה עם יורוליג חלש לאין ערוך ממה שאנו רואים כיום (הבית של מכבי אשתקד היה בדיחה) , כנראה פחות עובד השנה.
אתמול לדוגמא הוא דפק שלשה קריטית , וחסם זריקת 3 פתוחה , ובתכלס נעל את הנצחון , אז נכון שזה לא היה במשחק נוצץ עם 20+ נקודות , אבל הוא היה גורם קריטי בנצחון , מה רע בזה?
אני לא יודע מה עניין הכינויים לפה , כמה פעמים ראינו שחקן שיש לו אחלה כינוי ובסוף זה לא נראה זה. אבל ע"ס מה אתה חושב שהוא סטודנט נכשל? במשחק אחד לאנגפורד מאבד יותר ממה שהוא איבד בכל המשחקים עד פה.

בשורה התחתונה בעונה כזאת עם 3 מסגרות, שהעומס מתפזר על רוטציה גדולה ועייפה , מעטים יהיו הרצפים של שחקן עם 20+ נקודות מדד , למעט ג'ורדן שהוא גם היה הכי הרבה זמן על המגרש.

וחוץ מזה , בואו נשפוט אותו בשלבים יותר מאוחרים של העונה , ואם זה לא יתפתח לכיוון חיובי אז נפרד.

04 דצמבר 2011, 11:31

כן, אתמול, מול קבוצה מאוד חלשה .

מוזר לי שאתה יוצא כאן להגנה על שחקן בינוני ודואג לחסל שחקנים מוכשרים כמו פארמר ולאנגפורד אחרי משחק אחד או שניים, אבל ניחא.

מכבי לא צריכה זרים בינוניים בסגל שלה ולי אישית נמאס מריבוי הזרים האינפלציוני שמתחלף לנו כל שנה, לך לא נמאס ? תנו לנו 4 זרים באמת טובים ועזבו אותנו מכל מיני משלימים. תשאירו את זה לישראלים.

04 דצמבר 2011, 11:40

yarinsaky כתב:כן, אתמול, מול קבוצה מאוד חלשה .

מוזר לי שאתה יוצא כאן להגנה על שחקן בינוני ודואג לחסל שחקנים מוכשרים כמו פארמר ולאנגפורד אחרי משחק אחד או שניים, אבל ניחא.

מכבי לא צריכה זרים בינוניים בסגל שלה ולי אישית נמאס מריבוי הזרים האינפלציוני שמתחלף לנו כל שנה, לך לא נמאס ? תנו לנו 4 זרים באמת טובים ועזבו אותנו מכל מיני משלימים. תשאירו את זה לישראלים.

שמע , אני חושב שאתה צריך לצאת מהסרט של פרקליטי LA , שאתה חיי בו ,
אני לא דואג פה להגנה או לקטרוג של אף שחקן , בטח שלא על יכולות , לנגפורד אולי מוכשר אבל סגנון המשחק שלו מאוס , וגם עד כמה מוכשר? אתמול גם הוא שיחק מול קבוצה חלשה לא?

ובואו נמנה את 4 הזרים שיבואו למכבי , ראשית צריך להתפלל לאלוהי הבריאות כי פציעה אחת חו"ח והלכה כל העונה , שנית אתה צריך מינימום 2 שחקנים זרים גבוהים , זה די ברור , רכז , ושחקן לעמדה 2-3 בהנחה שבלו ואליהו סוגרים את עמדה 4, זהו.

עדיין המחליפים יהיו ישראלים , אתה באמת חושב שסגל כזה יכול לעבור טופ16? אני בספק גדול.

04 דצמבר 2011, 11:48

אני לא נמצא בשום סרט, כדאי שתענה באופן רציני שמכבד אותך ולא תשתלח כאן. אני מאלו שראו כבר את כל הקבוצות של מכבי ואני לא צריך שאתה תתנשא עליי.

אני עדיין שואל אותך מה מצאת בשחקן הזה סמית', איזה יתרונות של זר הוא נותן לך ומדוע הוא תופס מקום של זר בחמישייה של קבוצה שרוצה להגיע רחוק העונה.

אני, לצערי, לא מוצא בו שום תחום שבו הוא מצטיין וגם הסטטיסטיקה מוכיחה את זה. לא קליעה, לא אסיסטים, לא ריבאונד , לא כלום. אולי קצת שמירה טובה ואופי נוח שלא מזיק. לא מספיק בשביל 3 פותח במכבי.

לגבי 4 זרים, אולי 5 זה גם טוב ו4 זה קצת מדי באמת. אבל אני משוכנע ב 100 אחוז ש 5 זרים טובים עדיפים בהרבה על 8 בינוניים, או 1 מצויין ו 7 בינוניים .

04 דצמבר 2011, 11:55

אני מסכים עם אנקרם , הסיסמאות של 4 זרים טובים לא מחזיקות מים כי פערי המחיר בין זרים שבאמת נחשבים איכותיים לבין אילו של מכבי הוא עצום . אם איידסון מקבל סכום כזה בברצלונה ובנתיים גם מצדיק את ההשקעה אז תבינו למה שחקן כמו פארגו הבריז לנו ולא הסכים לשחק פה בפחות ממליון....ברור לחלוטין שפארגו יכול לקבל הרבה יותר בקבוצות אחרות ופשוט מיהר לחתום כי חשב שימצא חוזה ב NBA בקלות...
הזר הכי יקר שלנו שהוא סופו היה יכול לקבל בקבוצה אחרת פי 2 , ולא הייתי סומך על המזל ומהמר על שחקנים אם אני הולך להחתים רק 4 זרים אלא מביא שחקנים מוחכים וללא עבר של פציעות\משמעת\כושר גרוע...ושחקנים כאלו כאמור מאוד מאוד יקרים .
אם מישהו יכול להרכיב לי רשימה של 4 זרים טובים כהגדרתו והמחירים שלהם (בלי להתחשב אם הם חופשיים או לא..) אז שינסה . ברור 5 טובים עדיף על 8 בינוניים אבל כלכלית זה ממש לא אותו סכום...

בנוגע לסמית' ברור שהוא לא ברמה שהורגלנו אליה אבל מצד שני הוא שחקן שמאוד מקל את הבחירה של שחקנים אחרים לקבוצה בגלל האופי הנוח שלו . יכול להיות שעדיף להשאיר אותו עם המשחק הסולידי שלו אבל עם האופי הנוח והשקט שלו על פני איזה אנדרסון שיהרוס את המרקם הקבוצתי ....

04 דצמבר 2011, 12:00

5 2 זרים
4 מצבאן
3 זר
2 זר
1 זר
מקסימום אפשר להיפרד ממצ'באן והיה לנו 5 זרים טובים במקום 7 בינוניים

בעונת 2003-2006 היו פארקר שאראס ווצ'יץ' ובאסטון ועוד איזה קלעי שלא יודע להוריד כדור לריצפה קירק פני שבכלל לא שיחק כל העונה ועונה לפניכן היה את תומאס המצוין
אפשר להסתדר עם 5 זרים טובים כל העונה זה הביא לנו 2 גביעי אירופה בשביל מה להפסיק עם דבר שעובד טוב?

04 דצמבר 2011, 12:01

זאת, אומרת, צפריר, שלא איכפת לך להחליף חצי קבוצה כל שנה, לי זה מפריע. מאז עונת 2006 מחליפים כאן זרים כמו גרביים ויחליפו גם את הזרים של השנה, שלא יהיה לך ספק.

אני עדין מתקשה להבין מדוע אי אפשר להסתפק ב 5 זרים , 6 ישראלים ו 2 שחקני נוער. מכבי במילא תחזור בשנה הבאה ל 2 מסגרות ורוטציות של 10 שחקנים זה מספיק לגמרי .

מה רע בסופו, הנדריקס ו 3 זרים טובים בקו האחורי ? מחליפים יהיו ישראלים - הלפרין , פניני, לאנגסברג , בלו ואוחיון או מישהוא אחר.

איך שאני רואה את זה נכון לעכשיו, העונה הזאת היא בזבוז אחד גדול. יש לנו קו קדמי נהדר שילך לאיבוד כי אין לו קו אחורי ברמה שיעזור לו, לא כל שנה יהיה לנו את סופו כאן.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 04 דצמבר 2011, 12:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

04 דצמבר 2011, 12:04

yarinsaky כתב:אני לא נמצא בשום סרט, כדאי שתענה באופן רציני שמכבד אותך ולא תשתלח כאן. אני מאלו שראו כבר את כל הקבוצות של מכבי ואני לא צריך שאתה תתנשא עליי.

אני עדיין שואל אותך מה מצאת בשחקן הזה סמית', איזה יתרונות של זר הוא נותן לך ומדוע הוא תופס מקום של זר בחמישייה של קבוצה שרוצה להגיע רחוק העונה.

אני, לצערי, לא מוצא בו שום תחום שבו הוא מצטיין וגם הסטטיסטיקה מוכיחה את זה. לא קליעה, לא אסיסטים, לא ריבאונד , לא כלום. אולי קצת שמירה טובה ואופי נוח שלא מזיק. לא מספיק בשביל 3 פותח במכבי.

לגבי 4 זרים, אולי 5 זה גם טוב ו4 זה קצת מדי באמת. אבל אני משוכנע ב 100 אחוז ש 5 זרים טובים עדיפים בהרבה על 8 בינוניים, או 1 מצויין ו 7 בינוניים .

סתם לדוגמא להבדיל אלפי הבדלות , גם נדב לא הצטיין במיוחד באף אחת הקטגוריות שציינת , וגם עוד הרבה שחקנים שמגיעים למכבי ונכנסים לקבוצה גדולה שבה לכל אחד יש מעט דקות להציג את מרכולתו ,
ועם זאת , לנדב, אידסון , פרקינס היתה תרומה של מעבר לסטטיסטיקה שהם העניקו לקבוצה , למעט הנדריקס , סמית' הוא עדיין השומר האישי הכי טוב במכבי , לי לפחות זכורים 3 משחקים שהואלקח והצליח לשים את הכדור המכריע ברגע המכריע בסל , להגיד לך שהוא ה 3 הכי טוב שהיה ניתן למצוא? ממש לא , ואני ממש לא חושב שהוא האיש הכי מתאים למשימה הזאת , אבל אם אידסון מקבל כ"כ הרבה כסף בבארסה , אז כנראה שבאמת מכבי לא יכולה לשים את הידיים על השחקנים הבכירים ביבשת.

הרשה לי לשאול אותך ההיפך , מה הצורך הזה לנגח אותו שוב ושוב? אתה חושב שאתה מבין יותר מבלאט שזה השחקן שהוא (חוץ מפארמר) מאמין בו הכי הרבה?

גם 5 זרים לא היו עומדים בעומס של 3 ליגות , ושלא תחשוב שנושא הליגות הללו עמד בראש של בלאט שהוא הביא שחקנים (גם את סמית')

04 דצמבר 2011, 12:13

רגע, ואתה מבין יותר מבלאט בזה שהביא את לאנגפורד שאתה לא סובל ? זה הוא אחראי על הגעתו ואמר שהוא רצה אותו בקיץ, לא יובל.

לי אין שום אג'נדה נגד סמית', הוא דווקא שחקן סולידי ונחמד לכמעט כל קבוצה באירופה, למעט אלו שרוצות להגיע רחוק - פיינלפור. באופן המינימליסטי הוא שחקן רוטציה ולא 3 מוביל.

לבלאט אין פשוט ברירות, הוא הביא אותו והוא צריך להוכיח שעשה עיסקה טובה. זה לא שיש לו שחקנים טובים יותר על המדף היום, אז הוא פשוט משתמש בו, הרי אם יכל להשאיר את איידסון היה מוכר חצי מלכות היום .

בלאט בסופו של דבר הוא פונקציה במערכת של מכבי וגם לא הכי חשובה , נותנים לו תקציב מסוים ואומרים לו להביא שחקנים בתקציב הזה. כנראה שב 400 אלף דולר הוא חשב שהוא הביא את הכי טוב וסולידי שאפשר להביא.
אבל מכאן עד להשאיר אותו בשנה הבאה הדרך ארוכה. קודם שמכבי תתכנן טוב את תקציב הרכש ותבנה קו אחורי חדש, אז נראה למי יש מקום ולמי לא.

עדיין, בלאט מסוגל ליותר. גם ב 400 אלף אפשר למצוא שחקנים מוכשרים לפני פריצה סטייל פארגו. סמית' הוא שחקן מוכר עם לימיט של כישרון, בן 28 . לא תראה ממנו דברים טובים יותר בהמשך.

04 דצמבר 2011, 12:17

יריו , אני לא חושב שכל עונה צריך להחליף את כל הזרים . מבחינתי בהגדרה זר בינוני מדבר יותר על רמת מחיר . מה שמכבי עשתה בשנים האחחרונות זו הדרך הנכונה , להביא זרים שמוגדרים בינוניים\סימני שאלה \ צערים.... ולהמר עליהם בתקווה שיצא לך יותר פארגו \ פרקינס \ מוריס...מאשר וויליאמס\סימונס....
פעם זה יצליח כמו שנה שעברה ופעם זה לא יעבוד . הנקודה הבעייתית במכבי שהיא מתקשה בלעשות את המעבר בין קבוצה שמגלה את הכשרונות לכזאת שמשמרת אותם .
נניח שמתוך 7 זרים בינוניים כביכול פגעת ב-4 כמו שנה שעברה , עכשיו צריך להשקיע את הכסף הבאמת גדול כדי להשאיר אותם וזה עדיין יצא יותר זול מלהביא שחקנים ברמתם מקבוצות אחרות . ואז מקסימום את מחתים עוד שני הימורים ויש לך 4 מוכחים ושני הימורים שאולי תפגע בהם...זה תהליך שלא עובד במכבי .
לגבי סמית' אני לא אומר שלא צריך להחליף אותו אבל הוא לא הראשון שהייתי מחליף . יש עמדות שחייבים בהם יותר דחוף שחקנים טובים ורק בסוף נראה מה נשאר ואם יש משהו יותר טוב ממנו בסכומים שנשארו...בדיוק כמו שברור לי שיש שחקנים יותר טובים\מתאימים מהנדריקס לעמדת הסנטר המחליף אבל הנדריקס מספיק טוב ולא הייתי רוצה שמכבי ישפכו סתם כסף על חילוף לא הכרחי....לא צריך שחקן שמשלימים לו פי 2 מהנדריקס (או אפילו פי 1.5) ובפועל יתן לך עוד 2-3 נק' יותר ועוד 2 ריב' למשחק זה תרומה לא משמעותית ביחס למה שאתה משלם ואצל הנדריקס הווליו פור מאני שלו גבוהה מאוד . אומנם לא כמושל פארגו שנה שעברה אבל עדיין גבוהה...
פרסם תגובה