SlavaCa כתב:אם יבואו את איברסון הוא יהיה די זול אז שיביאו עוד קפיץ שחור ב200-250 רק בשביל היורוליג
17 זרים בסך הכל?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
SlavaCa כתב:אם יבואו את איברסון הוא יהיה די זול אז שיביאו עוד קפיץ שחור ב200-250 רק בשביל היורוליג
MTA2311 כתב:גם ככה יגיע עוד שחקן גבוה במהלך העונה. לא עדיף לשים את הכסף הזה עכשיו על שחקן טוב יותר?
מקאדו 3 כתב:הבעיה היא בעמדה 4 , אחד מהשניים ראד או אלכסנדר לא היה צריך לבוא אלה 4 אחר אתלט קפיצי יותר ,אייברסון הוא בקאפ סנטר סביר לדעתי .
toja27 כתב:צפריר יהיה מאושר![]()
הוא עדיף ממברופקאלידיס לפחות לדעתי. לא תומאס רובינסון אבל קרוב.
בכל אופן הוא ריבאונדר טוב ומסיים טוב מתחת לסל, הרדוורקר וחזק.
חסרונות: מגושם משהו בתנועה, אתלט בינוני , איטי ואין זריקה ממה שאני זוכר מחצי מרחק.
yzafrir כתב:הביקורת על אייברסון מחזירות אותי לפני שלוש שנים עם רייס כשאני וחביב היחידים שהתלהבנו...עקבתי אחריו הרבה מאוד בקרשיאקה ובלבוראל בשנתיים האחרונות ומצחיק אותי לקרוא ביקורות של אנשים פה שכותבים "לא ראיתי אותו משחק אבל לפי מה שקראתי..." .
הוא שחקן מספיק טוב להיות סנטר מחליף ואולי אף יותר מיזה...
מה שכן , לא אהבתי את הסיפור שהיה לו בלבוראל כשברח להם לכסף הגדול בטורקיה אחרי שמימשו עליו את האופציה לעוד עונה והוא טען דהיהמלו סעיף שיחרור עד לתאריך מסויים...מקווה שהוא לא אחד שרק כסף מעניין אותו
ואגב , 6.5 ריבאונד ב-23 דק' זה יותר טוב מכמעט כל שחקן שהיה לנו פה בשנים האחרונות...
yzafrir כתב:הביקורת על אייברסון מחזירות אותי לפני שלוש שנים עם רייס כשאני וחביב היחידים שהתלהבנו...עקבתי אחריו הרבה מאוד בקרשיאקה ובלבוראל בשנתיים האחרונות ומצחיק אותי לקרוא ביקורות של אנשים פה שכותבים "לא ראיתי אותו משחק אבל לפי מה שקראתי..." .
הוא שחקן מספיק טוב להיות סנטר מחליף ואולי אף יותר מיזה...
מה שכן , לא אהבתי את הסיפור שהיה לו בלבוראל כשברח להם לכסף הגדול בטורקיה אחרי שמימשו עליו את האופציה לעוד עונה והוא טען דהיהמלו סעיף שיחרור עד לתאריך מסויים...מקווה שהוא לא אחד שרק כסף מעניין אותו
ואגב , 6.5 ריבאונד ב-23 דק' זה יותר טוב מכמעט כל שחקן שהיה לנו פה בשנים האחרונות...
A_P_18 כתב:אם כבר להביא שחקן שלא כל כך מתאים לסגל הנבנה כמו אייברסון, למה לא ללכת על פלייס?
אם פלייס פנוי , אפשר להרוויח סנטר שיכול להיות מהטובים באירופה (כמה מילים מהחבר צירבס יכולות לעזור).
שאלה, בניגוד לרובינסון שיש סיכוי טוב שימצא קבוצה , באיזה מצב פלייס נמצא ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־7 אורחים