03 דצמבר 2011, 12:45
03 דצמבר 2011, 12:48
03 דצמבר 2011, 15:37
jol9 כתב:קובי,
בנואה לא היה רול פלייר פנטסטי. הוא היה רול פלייר נחמד. כשליוטה הגיעו באמת רול פליירס פנטסטיים הם הגיעו לגמר - פעמיים: ראסל, הייסלי, ביג דוג והורנסק שלא באמת
היה רול פלייר אלא הכוכב השלישי של יוטה.
03 דצמבר 2011, 15:42
מקאדו כתב:יכול להיות שהשחקן הוא ג'ון האדסון ? הוא נבחן בזמנו במכבי היה טוב והלך לאילת ואחריי זה להרצליה ונתן יופי של עונות אם אני זוכר טוב.
03 דצמבר 2011, 16:32
03 דצמבר 2011, 20:33
קובי כתב:jol9 כתב:קובי,
בנואה לא היה רול פלייר פנטסטי. הוא היה רול פלייר נחמד. כשליוטה הגיעו באמת רול פליירס פנטסטיים הם הגיעו לגמר - פעמיים: ראסל, הייסלי, ביג דוג והורנסק שלא באמת
היה רול פלייר אלא הכוכב השלישי של יוטה.
אולי פנטסטי זה קצת מוגזם, אבל נחמד, מאידך, זה קצת מעליב לשחקן שקיבל 20-25 דקות לערב בממוצע ובעונת השיא קלע מעל ל-10 נק' ו-5 ריב' לערב. כמובן שהוא לא היה מהשחקנים הבולטים, אך בהחלט מהחשובים במכונה הזו של ג'רי סלואן. הוא היה נותן דקות איכותיות, בעיקר בהגנה ואספקת נקודות סבירה.
לגבי השחקנים שהזכרת: הורנסק, ביג דוג ואייזלי לא שיחקו בסמול ושלושתם שיחקו יחד עם בנואה. ג'ף 'ליטוף לחי' הורנסק היה שוטינג וביג דוג (הוא ראה משהו עם המשקפיים האלו? תמיד היה נראה לי כמו האח התאום והשמן של סטיבי וונדר...) שיחק בפנים. הורנסק, כמובן היה בולט מבנואה ותמיד היה לכינור השלישי לצד מאלון וסטוקטון. לביג דוג היה תפקיד ספציפי, כמו שלבנואה היה. לא חושב שהוא, באובראול, תרם הרבה יותר.
אייזלי, גם לא באותו תפקיד. שיחק כגארד וגם הוא שיחק עונה אחת עם בנואה. בסה"כ, אייזלי, גם היה "עוד" שחקן משלים במכונה ולזכותו ייאמר שהוא בהחלט הראה התקדמות יפה ביוטה עם השנים.
לגבי בראיין ראסל - גם הוא שיחק עם בנואה ובאמת על שניהם אפשר לדבר יותר בהשוואה, מאחר ושיחקו על אותה בלטה. קודם כל, הם שיחקו יחד שנתיים וסלואן העדיף את בנואה על פניו. שניהם בערך באותו גיל. בנוייט הגיע לליגה שנתיים קודם.
ראסל היה שחקן טוב יותר ומוכשר יותר. בדיעבד, הוא גם עשה קריירה טובה יותר ב-NBA ובשיאו אפילו היה לקלעי השני בקבוצה, אחרי מאלון, בשלהי הקריירה של השלישייה הזקנה והעקשנית של מאלון-סטוקטון-הורנסק.
שורה תחתונה - בנואה בא לכאן עם רזומה יחסית יפה מה-NBA ובזמנו היה מוכר לכל חובב כדורסל ובזכות.
03 דצמבר 2011, 20:38
03 דצמבר 2011, 21:03
חביב אורנג'ד כתב:עכשיו בדקתי בספר, השחקן היה דוויין מורטון.
שיחק עם מכבי בשלושה משחקי מבחן. באחד קלע 32 נקודות ובשניים הנותרים 30 כ"א.
אגב, בפרק בו קליין מספר על תקרית מורטון/צ'יימברס נקרא - "אני המאמן ואני רוצה את השחקן הזה".
03 דצמבר 2011, 23:36
yarinsaky כתב:חביב אורנג'ד כתב:עכשיו בדקתי בספר, השחקן היה דוויין מורטון.
שיחק עם מכבי בשלושה משחקי מבחן. באחד קלע 32 נקודות ובשניים הנותרים 30 כ"א.
אגב, בפרק בו קליין מספר על תקרית מורטון/צ'יימברס נקרא - "אני המאמן ואני רוצה את השחקן הזה".
אם אני לא טועה הוא היה שחקן בעמדה 3 וזו העמדה שרלף ז"ל רצה, צ'יימברס היה 4. אפילו 4-5 עם כל הכובד והגודל שלו.
גם רלף בעצמו היה מועמד של פשרה אז אחרי שלא הגיעו להסכמות עם אחרים.
וההנהלה באמת עשתה לו תרגיל - רלף היה אדם תמים והנחיתו לו את צ'יימברס ואמרו לו שהוא שחקן מצויין עדיין. רלף ראה כבר באימון הראשון שהוא לא בכושר.
צ'יימברס הובא כדי למכור מינויים בעיקר.
04 דצמבר 2011, 08:46
קובי כתב:טוב מה כעסים בפתיחת שבוע חדש ???? (:
אני יודע שאתה חולה יוטה ושבחדר שינה יש לך פוסטר של סלואן מעל המיטה... בכל אופן, לדעתי הג'אז היו יכולים להגיע לגמר גם עם בנואה. ממש לא חושב שהוא זה ש"תקע" אותם. עיתוי איז אבריטינג בעניינו...
בכל אופן, שנינו יודעים מי היה הבעייה האמיתית של החברים המורמונים שלך...
מיכאל ירדן.
04 דצמבר 2011, 09:52
04 דצמבר 2011, 11:04
04 דצמבר 2011, 21:14
yellowaura כתב:אם נלך קצת יותר אחורה היו כמה יציאות : באק ג'ונסון "המריק" ואנדרה זלינבבה.