08 ספטמבר 2016, 17:16
toja27 כתב:צירבס נוטה יותר לכיוון טיוס מאשר לטומיץ' שצריך לשחק עליו.
08 ספטמבר 2016, 17:18
MTA2311 כתב:אחרי כמה שנים טובות פה עדיין לא הצלחתי להבין למה אמירות של המחנה האופטימי נתפסות כדעות לגיטימיות ואילו של המחנה הפסימי נתפסות כקביעות מוקדמות שלא מבוססות על שום דבר.
08 ספטמבר 2016, 17:21
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:צירבס נוטה יותר לכיוון טיוס מאשר לטומיץ' שצריך לשחק עליו.
צירבס נוטה יותר לכיוון של סופו שירוץ מהר מצד לצד ויתפוס עמדה עמוקה בפוסט. אני לא רואה אותו משדרג את המשחק שלו.
08 ספטמבר 2016, 17:21
שועל כתב:MTA2311 כתב:אחרי כמה שנים טובות פה עדיין לא הצלחתי להבין למה אמירות של המחנה האופטימי נתפסות כדעות לגיטימיות ואילו של המחנה הפסימי נתפסות כקביעות מוקדמות שלא מבוססות על שום דבר.
מה גם שהאמירות של המחנה הפסימי הרבה יותר מדויקות...
08 ספטמבר 2016, 17:22
08 ספטמבר 2016, 17:22
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:צירבס נוטה יותר לכיוון טיוס מאשר לטומיץ' שצריך לשחק עליו.
צירבס נוטה יותר לכיוון של סופו שירוץ מהר מצד לצד ויתפוס עמדה עמוקה בפוסט. אני לא רואה אותו משדרג את המשחק שלו.
הוא בעיקר שחקן שנע ללא כדור ומקבל אותו קרוב לסל כדי לסיים ולא אחד שמקבל כדור ליד הסל ועושה הוק שוט או תרגיל יפה אחר.
לפחות לפי ההתרשמות שלי.
08 ספטמבר 2016, 17:23
שועל כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:צירבס נוטה יותר לכיוון טיוס מאשר לטומיץ' שצריך לשחק עליו.
הוא בעיקר שחקן שנע ללא כדור ומקבל אותו קרוב לסל כדי לסיים ולא אחד שמקבל כדור ליד הסל ועושה הוק שוט או תרגיל יפה אחר.
לפחות לפי ההתרשמות שלי.
אז אתה טועה
הוא שחקן שמנחל עמוק בצבע (על פי רוב)
08 ספטמבר 2016, 17:23
toja27 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:אחרי כמה שנים טובות פה עדיין לא הצלחתי להבין למה אמירות של המחנה האופטימי נתפסות כדעות לגיטימיות ואילו של המחנה הפסימי נתפסות כקביעות מוקדמות שלא מבוססות על שום דבר.
רק על תעוף על עצמך..
08 ספטמבר 2016, 17:24
08 ספטמבר 2016, 17:25
jay כתב:קודם כל השימוש במונח מחנות הוא ילדותי (טייק דאט!).
אני מניח שאני מתויג באופטימיים, למרות שאני בכלל לא אופטימי - כי מבחינתכם אופטימי זה לסיים בטופ 8, ואני בכלל לא בטוח שנסיים שם. אפילו דיי בטוח שלא.
האם זה אומר שהצטרפתי רשמית למחנה הפסימי, או שאני צריך גם לזרוק כמה TANTRUMS, להיכנס בוויצ'יץ' ודני פדרמן, ולהכריז שמכבי לא תגיע לפיינל פור, כי יש לזה את הסבירות הסטטיסטית הגבוהה ביותר?
08 ספטמבר 2016, 17:25
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:אחרי כמה שנים טובות פה עדיין לא הצלחתי להבין למה אמירות של המחנה האופטימי נתפסות כדעות לגיטימיות ואילו של המחנה הפסימי נתפסות כקביעות מוקדמות שלא מבוססות על שום דבר.
רק על תעוף על עצמך..
תגיד לי שהבנת שזה נאמר בהלצה
08 ספטמבר 2016, 17:28
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:צירבס נוטה יותר לכיוון טיוס מאשר לטומיץ' שצריך לשחק עליו.
לפחות לפי ההתרשמות שלי.
אז אתה טועה
הוא שחקן שמנחל עמוק בצבע (על פי רוב)
אוקיי קיבלתי. לא ראיתי אותו הרבה האמת בעונה שעברה אז יכול להיות שכאן אני טועה.
אבל יש לו משחק עם הגב לסל? או שהוא מתנחל בצבע ומקבל כדור ומסיים באיזה לייאפ זאת השאלה.
08 ספטמבר 2016, 17:29
jay כתב:אחדשיודע כתב:אני יכול להבין שאם מישהו מציין מספר אחד בברוטו ומישהו אחר מציין מספר שני בנטו - זה מבלבל.
ובדיוק בגלל זה אני דואג לציין אחרי המספר (הסכום), האם מדובר בנטו או בברוטו. ולרוב, אני מציין את שני המספרים.
אני לא חושב שמישהו כאן יתנגד לעוד אינפורמציה חיונית, שעוזרת בהבנת התקציב ובהשוואות בין שחקנים.
חוץ מזה, אני שנים על גבי שנים בפורומים של מכבי (מכביפאנס ועכשיו פה), וכמעט תמיד היינו מזכירים את הסכומים בברוטו.
לעוד אינפורמציה - ממש לא, עבודת קודש מבורכת. לדבר על ברוטו בזמן שכולם מדברים על נטו, כולל התקשורת - מבלבל!
לא ראיתי פה פעם אחת שמישהו התעקש לדבר על ברוטו. משהו לא בסדר עם אחד מאיתנו![]()
08 ספטמבר 2016, 17:29
MTA2311 כתב:jay כתב:קודם כל השימוש במונח מחנות הוא ילדותי (טייק דאט!).
אני מניח שאני מתויג באופטימיים, למרות שאני בכלל לא אופטימי - כי מבחינתכם אופטימי זה לסיים בטופ 8, ואני בכלל לא בטוח שנסיים שם. אפילו דיי בטוח שלא.
האם זה אומר שהצטרפתי רשמית למחנה הפסימי, או שאני צריך גם לזרוק כמה TANTRUMS, להיכנס בוויצ'יץ' ודני פדרמן, ולהכריז שמכבי לא תגיע לפיינל פור, כי יש לזה את הסבירות הסטטיסטית הגבוהה ביותר?
החלוקה למחנות היא עבודה שלכם חביבי. לך ד"א יש חלק משמעותי מאוד בחלוקה הזאת מאז הascending המבורך שלך בתקופה האחרונה.
08 ספטמבר 2016, 17:32
jay כתב:קודם כל השימוש במונח מחנות הוא ילדותי (טייק דאט!).
08 ספטמבר 2016, 17:33
MTA2311 כתב:jay כתב:קודם כל השימוש במונח מחנות הוא ילדותי (טייק דאט!).
החלוקה למחנות היא עבודה שלכם חביבי. לך ד"א יש חלק משמעותי מאוד בחלוקה הזאת מאז הascending המבורך שלך בתקופה האחרונה.
08 ספטמבר 2016, 17:34
אחדשיודע כתב:jay כתב:אחדשיודע כתב:אני יכול להבין שאם מישהו מציין מספר אחד בברוטו ומישהו אחר מציין מספר שני בנטו - זה מבלבל.
ובדיוק בגלל זה אני דואג לציין אחרי המספר (הסכום), האם מדובר בנטו או בברוטו. ולרוב, אני מציין את שני המספרים.
אני לא חושב שמישהו כאן יתנגד לעוד אינפורמציה חיונית, שעוזרת בהבנת התקציב ובהשוואות בין שחקנים.
חוץ מזה, אני שנים על גבי שנים בפורומים של מכבי (מכביפאנס ועכשיו פה), וכמעט תמיד היינו מזכירים את הסכומים בברוטו.
לעוד אינפורמציה - ממש לא, עבודת קודש מבורכת. לדבר על ברוטו בזמן שכולם מדברים על נטו, כולל התקשורת - מבלבל!
לא ראיתי פה פעם אחת שמישהו התעקש לדבר על ברוטו. משהו לא בסדר עם אחד מאיתנו![]()
![]()
זהו. מהיום תקבל רק ברוטו ממני.
08 ספטמבר 2016, 17:41