המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:הם כאילו תיקנו את זה בזה שהם שמו מתאם לאוזניות בכל קופסה שיתחבר לשקע של המטען, אבל מה אם מישהו רוצה להטעין ולשמור מוזיקה בו-זמנית? (עושה את זה לא מעט)
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הם כאילו תיקנו את זה בזה שהם שמו מתאם לאוזניות בכל קופסה שיתחבר לשקע של המטען, אבל מה אם מישהו רוצה להטעין ולשמור מוזיקה בו-זמנית? (עושה את זה לא מעט)
גם עם מתאם זה חתיכת קאדר. מה כואב להם להשאיר את החיבור הרגיל?
מכביסט31 כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הם כאילו תיקנו את זה בזה שהם שמו מתאם לאוזניות בכל קופסה שיתחבר לשקע של המטען, אבל מה אם מישהו רוצה להטעין ולשמור מוזיקה בו-זמנית? (עושה את זה לא מעט)
גם עם מתאם זה חתיכת קאדר. מה כואב להם להשאיר את החיבור הרגיל?
גם אני לא מבין את הצעד האידיוטי הזה..
אני אומנם לא משתמש באוזניות אז לי צעד כזה לא היה משפיע ככל הנראה בקניית מכשיר, אבל בשביל אנשים שמכורים לאוזניות שלהם זה סוג של יום הדין..
הבנתי שטוענים שהחיבור הזה כבר מיושן, אז במקום לדפוק את המטעינים והמשתמשים באוזניות בו זמנית, היו צריכים פשוט להמציא חיבור חדש ואפקטיבי..
הכי מסקרן אותי עם הקטע הזה יוכל לגרום לטלטלה במכירות של המכשיר..
MTA2311 כתב:מי שקונה אייפון, מגיע לו
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:מי שקונה אייפון, מגיע לו
אני כבר כלוא. אין לי כוח להחליף למערכת חדשה, אבל כן, המוצר הזה יקר בהרבה מהערך שהאו נותן. מצד שני, אני מחליף טלפון רק פעם ב 3-4 שנים.
אני כבר כלוא. אין לי כוח להחליף למערכת חדשה, אבל כן, המוצר הזה יקר בהרבה מהערך שהאו נותן. מצד שני, אני מחליף טלפון רק פעם ב 3-4 שנים.
מכביסט31 כתב:אני בעלים גם של אפל וגם של אנדרואיד ואני יכול לומר שלכל מערכת הפעלה יש את היתרונות והחסרונות שלה. זה נטו עניין של העדפה אישית של בנאדם. להתחיל להתנצח מי יותר טוב ומי פחות טוב זה כל כך מיותר בעיני..
מכביסט31 כתב:אני בעלים גם של אפל וגם של אנדרואיד ואני יכול לומר שלכל מערכת הפעלה יש את היתרונות והחסרונות שלה. זה נטו עניין של העדפה אישית של בנאדם. להתחיל להתנצח מי יותר טוב ומי פחות טוב זה כל כך מיותר בעיני..
מכביסט31 כתב:ווינדוס לא רואה אותם ממטר.
סתם איכס..
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:ווינדוס לא רואה אותם ממטר.
סתם איכס..
ניסיתי פעם אחת מערכת הפעלה מבוססת לינוקס וברחתי בצעקות
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:ווינדוס לא רואה אותם ממטר.
סתם איכס..
רק שיהיה ברור, דיברתי על ווינדוס פון לא הרגיל
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:ווינדוס לא רואה אותם ממטר.
סתם איכס..
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:ווינדוס לא רואה אותם ממטר.
סתם איכס..
את מאוד מועדדת אותי. סמסטר הבא אני צריך להתקין לינוקס ללימודים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים