המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:איך פתאום פיני גרשון הפך לאידיוט שיכור שלא מבין על מה ועל מי הוא מדבר ? קצת צניעות לא תזיק לאף אחד פה הוא עדיין מבין בכדורסל פי אלף מכולם פה .
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:האמת? בתחילת עונת הזכייה ביורוליג, פיני גרשון היה מאנשי המקצוע הבודדים שהחזיקו מטייריס רייס עוד לפני הפריצה.
פיני אמר שהוא שחקן טוב רק כי בלאט ספסל אותו.
אתם באמת לא מבינים שמאחורי כל אמירה של פיני יש 5 אג'נדות שונות?
החציל האצטקי כתב:סייז, האסל, רבאונד ברמה שתואמת גם את היורוליג. זה מה שיש לו.
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:סייז, האסל, רבאונד ברמה שתואמת גם את היורוליג. זה מה שיש לו.
איפה הסייז הזה בא לידי ביטוי? בהגנה? בהתקפה?
הוא ריבאונדר נחמד, לא מעבר לזה, אתה יכול לראות את זה בסטטיסטיקה שלו (0.27 לדקה, נתון חביב).
אתה לא מחפש שלשחקן ברמה הזו יהיה איזשהו ערך מוסף? שהוא לא יהיה סתם "בסדר"?
ומה עם ההגנה שכל כך חשובה לנו בעמדה הזו?
MTA2311 כתב:סתם שאלה- אם היו יוצאות ידיעות (או ציטוטים מפוקפקים של פיני) על כך שארז רוצה את מברוקפלידיס.
גם אז היה מקובל?
אני הכי בעד ללכת עם המאמן, הבעיה היא שאני לא יודע אם ארז באמת רוצה אותו, ולמה. אני לא חושב שזה טיעון שאפשר להתבסס עליו בהתחשב בmo של מכבי בבניית סגלים.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:האמת? בתחילת עונת הזכייה ביורוליג, פיני גרשון היה מאנשי המקצוע הבודדים שהחזיקו מטייריס רייס עוד לפני הפריצה.
פיני אמר שהוא שחקן טוב רק כי בלאט ספסל אותו.
אתם באמת לא מבינים שמאחורי כל אמירה של פיני יש 5 אג'נדות שונות?
אני זוכר שהוא אמר את זה עוד בקיץ, לפני שהעונה בכלל התחילה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:סתם שאלה- אם היו יוצאות ידיעות (או ציטוטים מפוקפקים של פיני) על כך שארז רוצה את מברוקפלידיס.
גם אז היה מקובל?
אני הכי בעד ללכת עם המאמן, הבעיה היא שאני לא יודע אם ארז באמת רוצה אותו, ולמה. אני לא חושב שזה טיעון שאפשר להתבסס עליו בהתחשב בmo של מכבי בבניית סגלים.
אייברסון לא יורד לי חלק בגרון, גם מברוקפלידיס לא
אבל מה אפשר לעשות מרגע ששחקן חותם?
המינימום שצריך לרצות לשמוע על שחקן שלא רוצים זה שהמאמן כן רוצה ואם מאמן רוצה (וזה לא סתם) אז זה בגלל שהוא חושב שהוא יכול לעשות איתו משהו עם איך שהוא רוצה שהקבוצה תיראה
גודס לא חשב שפארמר ורוצ'סטי צריכים להיות פה ביחד וראינו איך זה נראה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:סתם שאלה- אם היו יוצאות ידיעות (או ציטוטים מפוקפקים של פיני) על כך שארז רוצה את מברוקפלידיס.
גם אז היה מקובל?
אייברסון לא יורד לי חלק בגרון, גם מברוקפלידיס לא
אבל מה אפשר לעשות מרגע ששחקן חותם?
המינימום שצריך לרצות לשמוע על שחקן שלא רוצים זה שהמאמן כן רוצה ואם מאמן רוצה (וזה לא סתם) אז זה בגלל שהוא חושב שהוא יכול לעשות איתו משהו עם איך שהוא רוצה שהקבוצה תיראה
גודס לא חשב שפארמר ורוצ'סטי צריכים להיות פה ביחד וראינו איך זה נראה
ברור. הנקודה שלי הייתה, שלכי תדעי אם ארז באמת רוצה, או מה זה אומר "רוצה".
מבחינתי, אם אמרו לו "אייברסון או מברוקלידיס" והוא הלך על אייברסון, זה לא נקרא שהוא רוצה את אייברסון.
זה פשוט שחקן שבמקרה יצא לי לראות (תודה לצרלטון על השידורים של הליגה הספרדית), ואני לא רואה איך הוא עוזר לקבוצה כרגע. הוא לא שחקן רע, הוא פשוט מביא דברים שהקבוצה פחות צריכה. סיטואציית ראד כזאת.
SlavaCa כתב:הבעיה שרובינו לא קיבלנו את זיברס כסנטר פותח, אבל זאת עובדה והולכים איתה, בתור מחליף ל15 דקות אייברסון הוא סבבה לגמרי, לפחות יש השנה שתי סנטרים עבי בשר עם נסיון אירופי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx, Tom1313 ו־11 אורחים