09 ספטמבר 2016, 16:51
איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:האמת שזה מפתיע אותי טוז׳ה, דווקא היה לנו לא מעט אוף טופיק ומוזר לי שאתה מרגיד ככה.
גם לי פתחו ת׳רד יום הולדת רק אחרי שאמרתי, אין פה הבדלים, בן קיבל ת׳רד אחרי יומיים פה בערך וכל אחד שיודעים עליו מקבל ת׳רד יום הולדת.
לא הרגשתי בכלל שאתה מרגיש ״אאוטסיידר״ ואני גם לא רואה סיבה.
מקווה שתשקול שוב, אני אישית גם הרבה פעמים הסכמתי איתך ובלי שום קשר מחבב אותך.
לא חושב שיש שום קטע כזה שכל ה״חבר׳ה״ מסכימים אחד עם השני לא משנה מה, אני לא תמיד מסכים עם אורי נניח שהוא מאהובים עלי, קח את רוני למשל שאני מאוד מחבב, הסכמנו בכל החיים על שני דברים מקסימום.
אני אישית באמת מחבב את כולם פה, עליות ומורדות, כולם פה קבוצה איכותית אחושרמוטה, יש אנשים שאני יותר ציני איתם, אנשים שאני רציני יותר איתם, זה לא כל כך משנה.
חבל מאוד אם תעזוב.
אני רואה שאתה אוהב לעשות לי רע.
09 ספטמבר 2016, 16:51
09 ספטמבר 2016, 16:57
09 ספטמבר 2016, 16:58
Number8 כתב:אני לא התלהבתי בלשון המעטה מהסיכום לכאורה עם אייברסון, אבל עכשיו - במידה ובאמת זה ירד מהפרק, אני לא יודע אם בכלל יש מישהו אחר בסכומים שמכבי רוצה להוציא.
09 ספטמבר 2016, 16:58
09 ספטמבר 2016, 16:59
09 ספטמבר 2016, 17:02
yzafrir כתב:אני מבין את התחושות שלו . זה בכלל לא עניין האי הסכמה אלא צורת התבטאות של חלק מחברי הפורום בנסיון להוכיח את צידקתם בדברים היפוטתים לחלוטין . לפעמים זה באמת מרגיז ונותן הרגשה של זילזול .
המצחיק פה זה שיש כאלו שאפילו מזלזלים באנשי מקוצוע בכירים בתחום כמו פיני גרשון...
09 ספטמבר 2016, 17:03
my man כתב:רוני בלונדג'ם גלעד קנון אסף וכל בעלי המקורות...נניח שלא קולטון..יש עוד שמות של מועמדים למקרה ש..?
09 ספטמבר 2016, 17:16
09 ספטמבר 2016, 17:18
my man כתב:אז אם אין שמות ואין דדליין..
אז יכול להיות שלא יהיה בכלל?
כי מה זה שווה שהם אומרים שהם רוצים שחקן אבל אין שמות ואין דדליין???
09 ספטמבר 2016, 17:20
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:אני מבין את התחושות שלו . זה בכלל לא עניין האי הסכמה אלא צורת התבטאות של חלק מחברי הפורום בנסיון להוכיח את צידקתם בדברים היפוטתים לחלוטין . לפעמים זה באמת מרגיז ונותן הרגשה של זילזול .
המצחיק פה זה שיש כאלו שאפילו מזלזלים באנשי מקוצוע בכירים בתחום כמו פיני גרשון...
אשמח שתסביר את המשפט המוצדק.
ופיני גרשון לא אלוהים, מותר לא להסכים איתו.
09 ספטמבר 2016, 17:23
MTA2311 כתב:my man כתב:אז אם אין שמות ואין דדליין..
שיכול להיות שמחכים לניפויים, וזה בסדר גמור. מתבקש אפילו.
09 ספטמבר 2016, 17:24
my man כתב:אז אם אין שמות ואין דדליין..
09 ספטמבר 2016, 17:28
09 ספטמבר 2016, 17:32
09 ספטמבר 2016, 17:32
מקאדו 3 כתב:עוד כולם פה יצטערו שאייברסון לא בא וזה כולל את אלה שהיו ממש נגדו ,מעניין שהרבה מאלה שהיו המבקרים הכי גדולים של הבאת אייברסון הם דווקא כאלה שכל הקייץ חופרים בצדק או שלא בצדק על ההנהלה ועל הקמצנות שלה ובחירת השחקנים הכושלת .
כאילו אם לא אייברסון יבוא בוודאות איזה רובינסון ( שגם הוא נהיה איזה תואם דוויט הווארד בשיאו ) או פלייס במיליון וחצי , נראה לי שבאמת תתכוננו לאמבקווה או איזה שחקן די ליג כושל .
09 ספטמבר 2016, 17:34
my man כתב:החשש המרכזי שלי זה לא שיביאו עב"מ אלא שלא יביאו בכלל ויטענו שמחכים למילר...
09 ספטמבר 2016, 17:37
my man כתב:החשש המרכזי שלי זה לא שיביאו עב"מ אלא שלא יביאו בכלל ויטענו שמחכים למילר...
09 ספטמבר 2016, 17:40
שועל כתב:מקאדו 3 כתב:עוד כולם פה יצטערו שאייברסון לא בא וזה כולל את אלה שהיו ממש נגדו ,מעניין שהרבה מאלה שהיו המבקרים הכי גדולים של הבאת אייברסון הם דווקא כאלה שכל הקייץ חופרים בצדק או שלא בצדק על ההנהלה ועל הקמצנות שלה ובחירת השחקנים הכושלת .
כאילו אם לא אייברסון יבוא בוודאות איזה רובינסון ( שגם הוא נהיה איזה תואם דוויט הווארד בשיאו ) או פלייס במיליון וחצי , נראה לי שבאמת תתכוננו לאמבקווה או איזה שחקן די ליג כושל .
אם מכבי תפעל נכון ותביא את השחקן המתאים, לא משנה מאיפה, אז לא נצטער
אם לא, יש סיכוי שנצטער
09 ספטמבר 2016, 17:47