04 דצמבר 2011, 12:23
04 דצמבר 2011, 12:29
yarinsaky כתב:אני גם לא אומר שהוא הראשון שהייתי מחליף, רק השני.![]()
אתה עלית באמת על הנקודה הבעייתית במכבי - עד שכבר יש מציאות זולות שמתבררות כמוצלחות, מכבי מוותרת עליהם כי אין לה כסף. לי אין באמת פיתרון לנושא הזה, אולי זולת מה שעושה קבוצה כמו קאחה עם סעיפי יציאה דרקוניים.
בכל מקרה, המציאות היא די עגומה. מכבי איבדה את כל הקו אחורי שלה בשנה שעברה ולא מצאה לזה תחליף ראוי. כל השאר פרפראות מצידי.
04 דצמבר 2011, 12:37
04 דצמבר 2011, 12:48
yarinsaky כתב:הראשון ? שון ג'יימס למשל מיותר לגמרי, אם הוא לא מתשלב ב 3 ליגות, הוא בטח מיותר ב 2 .
לגבי שחקנים שעומדים בכסף שמכבי יכולה לשלם להם אני לא יכול לתת לך שמות. אבל מדוע בקיץ לא מביאים, לדוגמא, שחקנים של 800 או 900 אלף דולר ובקיץ פתאום כן מוצאים את הכסף ?
האם יש כאן מדיניות מוכוונת מלמעלה שמונעת מהמאמן לחשוב על שחקנים ברמת שכר של מיליון דולר כרכש חדש ? לי יש הרגשה שכן. אנחנו מאבדים שחקנים של מיליון דולר, סטייל פארגו או איידסון ומביאים שניים בחצי מחיר כל אחד.
נראה לי עניין של מדיניות.
04 דצמבר 2011, 12:58
04 דצמבר 2011, 13:07
04 דצמבר 2011, 13:07
yarinsaky כתב:מה אין הבדל ? כמה מקבל כאן סופו ? בטח לא יותר ממיליון, הוא גם הגיע ב 800 אלף דולר והוא בטח טוב מסנטר אחר שמקבל כאן 300 אלף דולר, סטייל שון ג'ימס.
הגיונית, לא יתכן שזרים של מיליון לא יהיו טובים יותר מזרים של 400 אלף דולר, אחרת קבוצות עשירות לא היו שולטות ביבשת.
אפשר להגיע כך לידי אבסורד, מדוע לשלם 400 אם אפשר 200 ? מי הבטיח שזרים של 400 טובים מאלו של 200 ? כך נגיע לרמה של ירושלים.
ופארגו לא שווה הרבה יותר ממיליון דולר, אל תגזים, לא מדובר כאן על דיאמנטידיס. שחקן טוב מאוד, אבל עדיין צריך להוכיח עצמו כרכז גדול באירופה.
מה שצריך, כעיקרון, זה זרים מוכשרים בגיל נכון עם רזומה קל של ניסיון באירופה לפני פריצה. לפעמים זה עולה 400 ולפעמים מיליון, אבל יש לי הרגשה שמכבי מונעת עצמה לפעמים מזרים של מיליון בגלל החלטות מקדמיות של " לא נשלם מעל סכום זה וזה כי לא הכסף מדבר ".
אז לפעמים הכסף כן מדבר. זר בגיל 28 שלא הבריק אף פעם באירופה לא יככב במכבי רק כי הוא לובש את המדים שלה, ותג המחיר שלו הוא בהתאם.
04 דצמבר 2011, 13:31
ankram כתב:רוי, עם כל הדיבורים והדמגוגיה שלך, אני לא חושב שיש אפילו בנאדם אחד בפורום הזה (כולל אתה) שבאמת כדאי לו לעשות סיכומים עוד לפני שלב ה טופ 16.
כבר ראינו אשתקד איך נבואות האיימים שלך ושל יובל התנפצו על הרכבת הדוהרת של מכבי , עם כל הכבוד לפארגו , גם לפני הטופ 16 אשתקד הוא לא היה שוס כזה אדיר. למען האמת מבדיקה פשוטה בסטטיסטיקה , היו רק 3 משחקים שהוא עבר למדד דו ספרתי ועוד בבית בדיחה. למועדון כמו מכבי מגיע יותר סבלנות מהאוהדים שלה , והרבה פחות בכיינות , הקמפיין שלך נגד סמית' , מזכיר את הקמפיין שלך נגד אידסון אשתקד , שלא לדבר על ההעלמות שלך מהפורום שמכבי דהרה ביורוליג.
פאפאס זה משהו אחר , ורואים שהוא ובלאט לא מסתדרים , גם הימים שמנהל משחק טוב בלי איום קליעה הספיק לקונדטרית יורוליג, כבר עברו ממזמן , אפילו רוביו לא הצליח לשנות את זה , פאפאס לא מאיים על הסל ושהוא מנסה בכוח זה עבירת תוקף.
04 דצמבר 2011, 13:52