המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אני חושב שאפשר לחיות עם זה שפעם ב- 20 שנה בניין מתמוטט. אין מה להפוך עולמות ולהשקיע מליארדים בפיקוח בשביל כל כך מעט תאונות.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:אני חושב שאפשר לחיות עם זה שפעם ב- 20 שנה בניין מתמוטט. אין מה להפוך עולמות ולהשקיע מליארדים בפיקוח בשביל כל כך מעט תאונות.
ומה היה קורה אם החניון הזה היה נפתח לציבור הרחב עוד שבועיים ומאות אנשים היו נקברים תחת ההריסות? עדיין היה אפשר לחיות עם זה?
שועל כתב:אותי הלחיצה העובדה שלקח להם כל כך הרבה זמן לחלץ את הלכודים (שכבר היו גופות באותו שלב).
מיטב כוחות החילוץ של מדינת ישראל, שמתגאה ביכולות של כוחות החילוץ שלה ושולחת אותם לכל זירת התרחשות ברחבי העולם, לא מצליחים להתמודד עם אירוע בודד שקורה בשטח מדינת ישראל.
לא רוצה לחשוב על מה שיקרה במקרה של רעידת אדמה עם אין ספור זירות במקביל.
Holiday_Armadillo כתב:ברור שיצטרכו עזרה, רוב המדינות בעולם יצטרכו עזרה אם 2,000 מבנים יקרסו להם בו-זמנית, אבל זה לא אומר שאין רמה בארץ ושעבדו לא נכון במקרה הזה
Mitelka כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברור שיצטרכו עזרה, רוב המדינות בעולם יצטרכו עזרה אם 2,000 מבנים יקרסו להם בו-זמנית, אבל זה לא אומר שאין רמה בארץ ושעבדו לא נכון במקרה הזה
כן, אבל אני חושב שצריך גם פתרון אזרחי. שירתתי בגדוד חילוץ (בזמנו היו רק פלוגות, היום זה גדוד שחר - הראשון שהוקם, הייתי באחת מהפלוגות ההן). היום יש 4 גדודים פלוס היחצא שהם המילואמניקים - הם הכי מנוסים והם גם אלה שיוצאים לחול לרוב לעזור. אבל זה בסך הכל יחידה אחת בלבד. הגדודים שאני שירתתי (ואם ראית גם זכו להשתתף בפעילויות בחניון) הם מעורבים בנים ובנות ובטח יצא לכולן לראות את הכתבות על בנות 19 שחופרות...
זה אחלה צבע רק שמקלפים את כל מגלים שעתודות החילוץ של מדינת ישראל הן יחידה אחת באמת מומחית וחזקה (יחצא) ועוד 4 גדודי סדיר של ילדים בגיל 18 שעברו הכשרה סבירה (קורס 3 חודשים בבהד 16). וזהו.
חייבים להתחיל להכשיר אזרחים בעיקר מהמשטרה כי פיקוד העורף יקרוס בכל סנריו של רעידת אדמה טיפה חזקה.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
שועל כתב:אותי הלחיצה העובדה שלקח להם כל כך הרבה זמן לחלץ את הלכודים (שכבר היו גופות באותו שלב).
מיטב כוחות החילוץ של מדינת ישראל, שמתגאה ביכולות של כוחות החילוץ שלה ושולחת אותם לכל זירת התרחשות ברחבי העולם, לא מצליחים להתמודד עם אירוע בודד שקורה בשטח מדינת ישראל.
לא רוצה לחשוב על מה שיקרה במקרה של רעידת אדמה עם אין ספור זירות במקביל.
Holiday_Armadillo כתב:לא השנה של משפחת דוואבשה
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא השנה של משפחת דוואבשה
מה שמסקרן אותי זה איך מצאת את עצמך באתר/אפליקציה של רשת ב'
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא השנה של משפחת דוואבשה
מה שמסקרן אותי זה איך מצאת את עצמך באתר של רשת ב'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים