Mitelka כתב:אני בסך הכל הכללי נותן ציון טוב מאוד למכבי הקיץ הזה. מה? אבל עמדה 4 רעועה מאוד, 5 לא ברורה ויש לנו רכזים לבנים בלבד !!! כן, הכל נכון. אבל מי שחושב, ולצערי יש פה לא מעט כאלה, שחושבים שבקיץ אחד אפשר להפוך מקבוצה מחורבנת שלא שווה גמר ישראלי, קבוצת אמצע יורוקאפ ביום טוב, ובחודשיים תמימים להפוך אותה לקבוצה שמאיימת על הפיינל פור האירופאי - חי בלה לה לנד. גם אם התקציב "גדל" בשקל או בעשרים. יש לא מעט בעיות, אני בכלל לא בטוח שהסגל הזה + השיטה הנוכחית של היורוליג יביאו אותנו להצלבה, אבל אני בטוח שנראה הרבה יותר טוב, ושנוכל בשנה הבאה לעשות עוד קפיצת מדרגה עם שחקן או שניים ולא עם החלפה של 8 שחקנים. וזאת צריכה להיות המטרה.
אנחנו לא ב-NBA, אין פה חוקים שמקשים על קבוצה חלשה להפוך לקבוצה חזקה בתוך שנה (וגם שם, למרות חוקי השכר למינהם, זה אפשרי). הכל עניין של השקעה כספית + בחירות מקצועיות נכונות. ציינת 3 עמדות בעייתיות, ששתיים מהן נבנו מחדש בקיץ הזה והשלישית "הופקרה" עבור שני גארדים זרים בעמדה 2. איזה כוחות קוסמיים מנעו בדיוק ממכבי לבצע בחירות טובות יותר? נעשו דברים טובים בקיץ הזה, אבל נעשו גם דברים פחות טובים. כל הקלישאות והתירוצים לא שייכים לכאן.