דעתכם על הקבוצה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מה דעתכם על הסגל?

סגל מצויין (הצלבה עם סיכוי טוב לפיינל פור)
7
19%
סגל טוב (סיכוי גבוה מאוד להצלבה)
19
51%
סגל בינוני (סיכוי נמוך להצלבה)
10
27%
סגל רע (לא בתמונת הפלייאוף)
1
3%

סך הכול הצבעות : 37

דעתכם על הקבוצה

הודעהעל ידי rc4991 » 11 ספטמבר 2016, 18:00

אז עכשיו, אחרי שהסגל הושלם סופית, הגיע הזמן לסיכומים
מה דעתכם על הסגל שלנו? על צוות האימון? איך אתם מצפים שנשחק (מבחינת סגנון) ולאן נגיע?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: דעתכם על הקבוצה

הודעהעל ידי rc4991 » 11 ספטמבר 2016, 18:00

אני אתחיל:

עמדה 1 - אני בסך הכל מחבב את מקל וחושב שהוא יכול להיות רכז יורוליג פותח (למרות שהייתי מעדיף כמובן שם יותר בכיר). אני מאמין שדווקא לצד ווימס וגאודלוק הוא יוכל לתרום כשחקן שמריץ התקפות ואולי גם מפעיל טוב את הגבוהים. את אוחיון כמובן אני לא סובל אבל התפקיד שלו יהיה הרבה פחות חשוב (והפעם אפשר להגיד את זה סוף סוף בוודאות) והוא יביא איכויות של הגנה חזקה, גם זה משהו.
בסך הכל מתקבלת עמדה מאוד אנרגטית ואם מקל יעמוד בציפיות סבירות של ניהול משחק טוב + משחק התקפה סביר, נקבל עמדה אפקטיבית וטובה.

עמדה 2 - עמדה מאוד חזקה עם גאודלוק שככל הנראה יהיה הגו טו גאי והסקורר היעיל ביותר שלנו. בתוספת של מחליף כמו סילי, שנקווה שיעזור בניהול המשחק, בקליעה ובהגנה, ועם סיל ויבזורי מתקבלת עמדה חזקה עם הרבה כוח אש מבחוץ.

עמדה 3 - ווימס לדעתי השחקן הכי חשוב בסגל. יכול לתרום לנו בכל אספקט ולהשפיע המון על הקבוצה. סמית' כשחקן מחליף, ובתקווה שכשיר, יהווה שחקן שישי מצויין שיתן לנו הרבה תנופה מהספסל, פניני יתרום בעיקר בקליעה ואולי יצליח לפטם את הסנטרים.

עמדה 4 - העמדה הכי ריסקית שלנו לדעתי. ראד שחקן מוכשר ומאוד מגוון אבל לא באמת 4 ואלכסנדר שחקן עם הרבה כישרון שטרם הוכיח את עצמו. עם ראד יוכל לעשות את המעבר לעמדה הזאת ולהסתדר הגנתית, אנחנו עשויים לקבל אס חשוב ובשכר מצויין. גם אלכסנדר יכול להראות שיפור בהגנה ובהבנת המשחק ובכך להפוך למחליף סביר פלוס. אם זה לא יקרה, נהיה בבעיה גדולה.
גם מילר עשוי לבוא בחשבון אם יחלים מוקדם ויחזור לכושר שלו. אם זה יקרה, יהיה לנו טריו קלטני שיכול ללכת עד הסוף.

עמדה 5 - צירבס אמנם לא מרשים כמו הסטט' והפריצה שעשה העונה אבל הוא כן קרנף שיכול לעשות הרבה צרות בצבע ליריבות. אייברסון לא כל כך משלים אותו אבל נקווה שיצליח לבוא לידי ביטוי בצורה טובה גם בהגנה הקבוצתית. שגב יוכל לתת גם קצת האסל מפעם לפעם.

צוות אימון - בסך הכל ארז סוג של הימור אבל הוא יכול להצליח ויחד עם עוזר כמו רמי אני די מרוצה.

הקבוצה בכללותה - אני חושב שביחס למצב שהיינו בו בתחילת הקיץ נבנתה פה קבוצה טובה (מאוד?)
ישנן שלוש בעיות שעולות לי עם הסגל הנוכחי:
1. חוסר התאמה בין חלק מהשחקנים
2. השקעה מוגזמת בקו האחורי לעומת קו קדמי ריסקי ולא מרשים במיוחד
3. הגנה
אם מכבי תצליח להתגבר על שלושת הקשיים האלה יכולה להיות פה קבוצה מצויינת, אם לא זה עשוי להיות בעייתי אבל עדיין תהיה קבוצה סבירה פלוס.

אני מאמין שנשחק בקצב מהיר ומהנה עם הרבה חיתוכים, ריצה וקליעה ובהתקפות העומדות נשחק פנימה או על ווימס/גאודלוק
קשה לדעת לאן הקבוצה הזאת תגיע, בייחוד עם הפורמט החדש, אבל אני מאמין שנהיה בהצלבה ואם דברים יסתדרו אז אולי גם מעבר.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי איתי-שגב » 11 ספטמבר 2016, 18:06

לדעתי לפחות, הכול תלוי ב2 שחקנים. ויקטור ראד ודיווין סמית. וכמובן בארז אדלשטיין.
אם ויקטור ראד יוכל להיות ריבאונדר ושחקן הגנה טוב, עם אגו מינימלי וקליעה מ3 משופרת החמישייה שלנו יכולה להיות מאוזנת.
אם סמית יוכל להיות המנהיג השחקן של החמישייה השנייה, היא תוכל להיות פחות בלתי נסבלת ביחד לשאר החמישיות השניות ביורוליג.
אם ארז יוכל לעמוד בלחץ של האתגר הגדול הראשון בקריירה שלו הוא עלול להישאר פה הרבה זמן כמו פיני. בסך הכול יש לו את הראש כדורסל אבל ממש אין לו את הנסיון ברמות הכי גבוהות. זה הימור גדול אבל עם פוטנציאל גדול.
אמנם הסגל הזה הוא אחד מהטובים שנבנו פה (אולי הכי חזק מאז השושלת), עדיין יש לפחות 4 קבוצות יותר חזקות מאיתנו באירופה וכנראה נצטרך איכשהו לעבור אותן כדי להגיע לפיינל פור.
בסך הכול די פסימי אבל מנסה להיות אופטימי, בעיקר כי לא רוצה לצאת בוכה מההיכל 15 פעם עונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי איתי-שגב » 11 ספטמבר 2016, 18:07

אגב, שחקן כמו דניאל תייס (במקום ראד) היה יכול לשנות את הסגל ב180 מעלות. בדיוק מה שהיינו צריכים ב4. מאכזב שהיה בלתי אפשרי לשחרר אותו מבאמברג.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי arel123 » 11 ספטמבר 2016, 18:15

עכשיו שהסגל הושלם בואו ננתח אותו.
אז רק ממש בשביל לרענן את הזכרון שלכם, הנה הסגל שלנו לעונת 2016/2017 !

1 - גל מקל, יוגב אוחיון
2 - אנדרו גאודלוק, די ג'יי סילי, סילבן לנדסברג, דגן יבזורי
3 - סוני ווימס, דווין סמית', גיא פניני
4 - ויקטור ראד, ג'ו אלכסנדר, איתי שגב, קוינסי מילר
5 - מאיק צירבס, קולטון אייברסון

חשוב להדגיש - איתי שגב יכול לשחק כ - 5
סוני ווימס יכול לשחק כ - 2
אנדרו גאודלוק וסילי יכולים לשחקן כ - 1
וסילבן לנדסברג יכול לשחק כ - 3

חמישיית "מאני טיים" שלי :
1. אנדרו גאודלוק
2. סוני ווימס
3. דווין סמית'
4. ויקטור ראד
5. מאיק צירבס

אז בואו ננתח את הסגל:
עמדה 1 - עמדה שהיא קצת בעייתית אצלנו, לרוב קבוצות היורוליג יש עמדה 1 חזקה ביותר, צסקא לדוגמא עם תאודוסיץ' וג'קסון, גם גלאטסטריי שהיא לא פייבוריטית כ"כ גדולה אבל ג'סטין דנטמון וראס סמית' בעמדה 1 זה הרבה יותר טוב מאשר מקל ואוחיון, אותו דבר אנדולו אפס שלהם יש את ברייס קוטון ותומאס הרטל, גם ברצלונה עם רייס וקופונן.
אז לעומת שאר הקבוצות ביורוליג עמדה 1 שלנו היא לא הכי חזקה, אבל לפי דעתי מקל יכול לתרום הרבה מאוד השנה, כמו כן יוגי יתרום הרבה בהגנה, נקווה לטוב משתיהם

עמדה 2 - אוקיי אוקיי אוקיי, גאודלוק במילה אחת, כולם מצפים ממנו לטוב יותר, אני מאוד מקווה שהוא יראה את היכולות שהוא הראה בסדרה נגדנו, למשך כל העונה !, שחקן באמת אדיר עם יכולות מצוינות, ולא, לא שכחתי גם את סילי לנדסברג ויבזורי, אז די ג'יי סילי, לדעתי הימור של הנהלת מכבי, יכול להיות הפתעה גדולה ולתת משחקים מצוינים, אני לא מצפה ממנו להרבה מידי אבל כן אני מצפה ממנו שיחלק הרבה אסיסטים כמו שהוא יודע ושיתן את ה7-9 נקודות שהוא צריך לתת בכל משחק.
דגן יבזורי ולנדסברג, שתי שחקנים שלדעתי יותר ישותפו בליגה העונה, לנדסברג יכול לתת פה ושם משחקים מצוינים עם 10-15 נקודות ביורוליג אבל זה לעיתים רחוקות, מה שטוב בו שהוא יודע לעשות הגנה, יבזורי לא ישותף הרבה העונה ביורוליג לדעתי, ומתי שהוא ישותף אני מקווה שהוא יביא את הכי טוב שהוא יכול.

עמדה 3 - אוקיי, עמדה 3 זאת עמדה מאוד מעניינת, מצד אחד יש את סוני ווימס הכוכב שלנו לעונה הקרובה, אני בטוח שהוא יתן הופעה מצוינת בכל משחק שהוא ישחק ביורוליג, עכשיו בואו נדבר קצת על סמית' ופניני, נתחיל בסמית', דווין טוען שהוא בכושר שיא ושהוא מרגיש טוב מתמיד, מצד אחד הוא יכול לתת משחקים טובים מאוד והוא שחקן טוב אי אפשר להגיד שלא, מה שיותר מפחיד אותי זה שהוא לא יפצע שוב, כי ברגע שהוא שוב פעם נפצע אז זהו אין מה לצפות יותר מידי, אבל אני מאמין שאם הוא לא יפצע הוא יהיה בורג מאוד מאוד משמעותי בקבוצה לעונה הקרובה, פניני בעונת פרישה שלו, לא יקבל הרבה דקות אבל נקווה שיתן את השלשות שלו מתי שצריך.

עמדה 4 - טוב הגענו לעמדה הכי מדוברת והכי קשה אצלנו העונה, ראד, השחקן הטוב ביותר בעמדה מספר 4 אצלנו (חוץ ממילר כמובן שפצוע) אני מצפה מראד שיתן משחקים טובים העונה, הרבה תלוי באיש הזה העונה, בעקבות הפציעה של מילר, עמדה 4 היא עמדה חלשה אצלנו העונה וראד צריך לקחת את עצמו בידיים ולתת את ההכי טוב שהוא יכול הוא שחקן טוב בסהכ והוא גם מאוד אתלטי חשוב להגיד, יש יותר טובים ממנו אבל תאמינו לי שהוא יכול להסתדר עם הרבה שחקנים משאר הקבוצות ביורוליג בעמדה 4 הנה כל מספרי 4 המובילים באירופה דרק בראון, ניקולו מלי, לוקה מיטרוביץ, 'אנדריי ורונטסביץ', אדריאן מוארמן, מילאן מצ'באן, ג'סטין דולמן, יאן וסלי, אוסטין דיי, קים טילי, יורגוס פרינטזיס, ג'יימס גיסט, טריי תומפקינס, קוסטס קאימקוגלו, ופאוליוס ינקונאס.
כמעט מול כל אחד אני רואה את ראד מסוגל לנצח מצ' אפ.
הוא מהיר ואתלט יותר מהכבדים שבהם (מלי, מוארמן, מצ'באן, טילי, תומפקינס, ינקונאס, קאימקוגלו)
הוא חזק ופיזי מהרכים והקטנים שבהם (בראון, מיטרוביץ', דולמן, דיי)
יהיה לו קשה מול אלה שמשלבים אתלטיות עם כוח ואורך. ורונטסביץ', וסלי, פרינטזיס, גיסט. אבל לכולם קשה מולם.
הוא יכול להוציא את כולם החוצה לטיולים על הקשת ולמרדפים על חסימות.
אז בואו ניתן לא צ'אנס כי הוא עוד יכול להפתיע את כולנו תאמינו לי.
גם אל תשכחו שבחודש מרץ מילר חוזר מהפציעה ובאפריל הוא כבר יחזור לעצמו.
ג'ו אלכנסדר הוא בתפקיד המחליף שלו, אני לא מצפה ממנו להרבה מידי כי אני יודע שהוא לא יכול להשפיע ככ הרבה אבל אני מקווה שבדקות שהוא יכנס הוא ישחק את ההכי טוב שלו, שגב לדעתי יקבל קצת יותר דקות מהעונה הקודמת אבל עדיין הוא לא יכול להסתדר נגד הענקיים של היורוליג לצערי.

עמדה 5 - העמדה האחרונה שנסגרה, עמדה עם הרבה מאוד סימני שאלה, מאיק ציברס, אני אומר שהוא יהיה בורג מאוד משמעותי העונה, שחקן טוב מאוד שיודע להסתדר בתוך הצבע ביג מאן טוב אני מקווה שהוא יעשה את העבודה שלו
קולטון אייברסון השחקן שסגר את השחקן והמחליף של ציברס, אני לא רואה בו כפלופ, אני רואה בו כשחקן טוב כמחליף מצוין לציברס והוא יעשה את העבודה שהוא צריך הוא יחסום מתי שצריך ויעשה גם הרבה פוסטרים תאמינו לי.

אז לסיכום, אני חושב שמכבי יגיעו להצלבה, אם יקבלו קבוצה שהיא תוכל להסתדר איתה כמו, דארושפקה, אפס אנדולו, פנאתינייקוס ועוד אני חושב שאנחנו יכולים להגיע לפיינל פור, אבל אם נקבל את פנברחצ'ה\ברצלונה\ריאל\צסקא אני מאמין שיהיה קשה מאוד להעפיל לפיינל פור
בארץ אני בטוח שנקח את האליפות

מה אתם אומרים על הסגל שלנו העונה ?

דיון מהנה ושיהיה לנו בהצלחה, יאללה מכבי !!!
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 ספטמבר 2016, 18:21

יש פוטנציאל
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 ספטמבר 2016, 18:33

סימני שאלה:

עמדה 1- על הנייר בינונית מאוד (ואני עדין). בעיני מקל הוא לא רכז ראשון ברמת יורוליג (אפילו אם לא מכוונים להצלבה). יוגב הוא רכז שני סביר לרמה הזאת, בתלות במצבו הרפואי.
עמדה 4- ראד הוא 3, שצריך את הכדור ביד בשביל לבוא לידי ביטוי. קליעה בינונית מאוד מבחוץ, הגנה בינונית. לא מה שהיינו צריכים מה-4 המוביל. אני לא מת על ג'ו, אולי אם היה 4 מתאים יותר הוא היה יכול להיות בק אפ סביר. לא ברור לי מה הוא מביא לסגל. שומר רע, לא קולע מבחוץ ולא ממש מבין כדורסל קבוצתי באופן כללי.
עמדה 5- 0 הגנת פיק אנד רול, הגנת פוסט בינונית ותלות מוחלטת בגארדים.

*התאמה באופן כללי- על הנייר הסגל הזה לא מאוד מתאים לשחק ביחד. מקל, גאודלוק, ווימס וראד הם שחקנים שחייבים את הכדור ביד, צירבאס הוא שחקן שאם לא יפעילו אותו כמו שצריך לא יוכל לבוא לידי ביטוי התקפית בכלל.

למרות כל זה, יש פה גם לא מעט פוטנציאל. אם מקל ידע להתאים את עצמו לתפקיד שהולם את מידותיו, ווימס וגאודלוק יספקו את מה שמצפים מהם וארז יצליח לייצר אופציות למשחק פנים אנחנו יכולים להגיע די רחוק השנה.

מבחינה הגנתית- ארז ורמי נחשבים למאמני הגנה, אבל הגנה קלאסית ומיושנת. הגנה שאי אפשר לשחק עם הסגל הזה, כי יש פה לא מעט חסרונות. יצטרכו להיות יצירתיים מאוד בשביל שלא יטחנו אותנו בפיק אנד רול.

אני די אופטימי (ביחס לעצמי, לא לצפריר נגיד)
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שועל » 11 ספטמבר 2016, 18:42

הניתוח שלך כל כך פסימי ואז בא המשפט האחרון
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 ספטמבר 2016, 18:45

שועל כתב:הניתוח שלך כל כך פסימי ואז בא המשפט האחרון

אתה חדש פה. זאת הגרסא האופטימית שלי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 ספטמבר 2016, 18:45

MTA2311 כתב:
שועל כתב:הניתוח שלך כל כך פסימי ואז בא המשפט האחרון

אתה חדש פה. זאת הגרסא האופטימית שלי.

אני עדיין בשוק מכמות המילים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 ספטמבר 2016, 18:50

Meh...
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 ספטמבר 2016, 19:02

קבוצה חשמל.
שרק ימצאו את הדרכים להגיע למקסימום פוזשנים בהתקפה ונהיה אש.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 11 ספטמבר 2016, 19:06

לא אופטימי..
זה יהיה בגדר נס אם לא נדבר עוד חודשיים על גבוה נוסף...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jay » 11 ספטמבר 2016, 19:28

יש עומק, יש בריאות (בינתיים), יש פוטנציאל. יש סיבות לדאגה, אבל יש פה אפסייד.

אני דווקא מאוד פסימי לגבי ההתחלה. חושב שנתחיל רע מאוד, בדיוק בגלל כל החסרונות המתוארים - הם מסוג הדברים שצריך שיטה, התאמות וכימיה שנבנית עם הזמן, על מנת להתמודד איתם ולהבליט מנגד את היתרונות היחסיים שלנו. אפילו לא מדבר על האפס המשכיות, כי זה מובן מאליו.

ועם הפורמט החדש אין זמן חסד, אין 10 משחקים יחסית קלים שבהם ניתן להבין אם צריך לבצע שינויים, בלי לספוג יותר מדי נזק.

will we weather the storm? נראה לי שעל זה תקום ותיפול העונה.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי איתי-שגב » 11 ספטמבר 2016, 19:29

אי אפשר להוסיף לסקר אופציה של בינוני-טוב ?.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי מכביסט24 » 11 ספטמבר 2016, 19:34

הצבעתי סגל בינוני.
עמדות 1 ו-4 פשוט חלשות לטעמי, עמדות 2-3 יחסית טובות ועמדה 5 היא פוטנציאל עם שני המגדלים הלבנים האלה.
אני אופטימי סך הכל כי סגל באמת רע אין לנו, ככה שיש פוטנציאל כשאתה מתחיל את הציפיות שלך מבינוני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי rc4991 » 11 ספטמבר 2016, 19:37

איתי-שגב כתב:אי אפשר להוסיף לסקר אופציה של בינוני-טוב ?.

חשבתי כמה דקות איך לנסח את זה כי יש מצב שזה נופל "בין הכיסאות"
בשביל לעשות את זה יותר קל נגיד שמצויין זה הצלבה עם סיכוי טוב לפיינל פור
טוב זה סיכוי גבוה מאוד להצלבה, בינוני זה סיכוי נמוך להצלבה, גרוע זה לא בתמונת הפלייאוף
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי איתי-שגב » 11 ספטמבר 2016, 19:40

rc4991 כתב:
איתי-שגב כתב:אי אפשר להוסיף לסקר אופציה של בינוני-טוב ?.

חשבתי כמה דקות איך לנסח את זה כי יש מצב שזה נופל "בין הכיסאות"
בשביל לעשות את זה יותר קל נגיד שמצויין זה הצלבה עם סיכוי טוב לפיינל פור
טוב זה סיכוי גבוה מאוד להצלבה, בינוני זה סיכוי נמוך להצלבה, גרוע זה לא בתמונת הפלייאוף

אחלה.
אז סגל טוב לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי er79 » 11 ספטמבר 2016, 20:12

שורה תחתונה- קו אחורי מעולה, קו קדמי בינוני מינוס. בהרחבה:
1. ללא שינוי מהעונה שעברה. אוחיון ומקל. הבעתי לא פעם את דעתי שמכבי חייבת גו טו גאי מהסוג של רייס או דילייני כדי לעשות את קפיצת המדרגה. לא בטוח שזה יקרה עם גאודלוק.
2. שדרוג משמעותי לעומת שנה שעברה. גאודלוק אמנם לא השחקן שתיארתי לעיל, אבל קלעי קטלני ובמידה מסוימת יכול לפרקים להקל על מקל ואוחיון. לא בונה על סילי. אם יהיה טוב מה טוב. מה שכן, גאודלוק ויבזורי בונים קאדר קליעה נפיץ. סילי אמור לאזן הגנתית.
3. ווימס, סמית וסילבן. התוספת של ווימס שמה אותנו במצב של עמדה 3 מהטובים באירופה אם לא הטובה שבהם. סימן השאלה הגדול שוב יהיה סמית, שיצטרך לעלות מהספסל ואולי זה יסייע לו סוף סוף לסיים עונה. סילבן ימשיך להיות סילבן, קטלני בליגה וחור ביורוליג. פניני יילך ויהפוך לנער פוסטר עד לפרישה.
4. על פניו הייתה אמורה להיות העמדה הטובה באירופה לדעתי. הפציעה של מילר עשויה עוד להזיק לנו העונה. אישית לא מחזיק מראד ואלכסנדר. אני מקווה לפחות לאחד מהשניים: או שאתבדה והם יפתיעו, או שמילר יחזור עד להצלבה ויחזור לכושר משחק מהיר. לא בונה על זה אבל הלוואי.
5. שדרוג יחסית לעונה שעברה אבל עדיין לא מספיק בעיניי. לא יודע עד כמה צירבס יצליח לעשות את הסטפ אפ. לגבי אייברסון כבר הבעתי לא פעם שזה לא סוג השחקן שמכבי הייתה צריכה. שגב ימשיך לעגר התקפית אבל לתת את כל הלב בהגנה. אני צופה שכמות הדקות שלו תיאכל וזה יהיה לרעתו, אלא אם אייברסון יפשל ויעוף, תסריט לגמרי אפשרי, ואז יהוא פליט דיליג.
צוות האימון: ללא ספק שדרוג לעומת שנה שעברה. ארז טוב בהרבה מגודס וטבק בעיניי, ולשם שינוי עטפו אותו בעוזרים מקצועיים ומנוסים ולא בסקאוטרים כושלים.
שיהיה בהצלחה
er79

הודעהעל ידי jol9 » 11 ספטמבר 2016, 21:01

קבוצה מסקרנת עם הרבה פוטנציאל וצוות מאמנים מעניין.
יש חולשות כמו בכל קבוצה ולטעמי מדובר בקבוצת הצלבה אבל לא מעבר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, גל גל ו־8 אורחים